Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od kdy tady ty pachnocí lůza z ulice naděluješ rozumy?To ti jako mam věrit že ty lopata z výroby co smrdí Solvinou a chladicí kapalinou na někoho sáhla.Ty jeden snílku.Zabal chleba do novin - zitra ráno máš předtančení u soustruhu.
  • tečka potřebuje vždycky jednou za čas pořádně vylískat, potom je pár dnů hodný, minule jsem ho potkal v Kauflandu v Plzni na Lochotínské, a tak jsem ho vyfackal že mu tekla červená, prosil mne ať ho už nechám, pustil jsem ho a chvilku dal pokoj, ale za pár dnů se otřepe a otravuje zase, nyní se mi vyhýbá velkým obloukem a už dlouho jsem ho proto nepotkal ,
    • Máš pravdu, já bych mu taky pár přidal až by mu palice uletěla vobejdovi!!
  • Co to tady planceš za kraviny?Na co si ty lopata si tady hraješ?Ty máš nárok držet hubu!Ty budeš jako obyčejná lůza z ulice někomu nadělovat facky?Se prober a mazej k popelnicím.
  • Škoda že ten VON Braun nezlikvidoval Brity těmi raketami V1 a V2 co dělali naši občané České republiky se značnou kvalitou strojírenství na totálním nasazením u Vídně jen jim nedávali konfortní ubytování a měli zakázán styk se ženami v táboře Wiener Neudorf,ale jinak neděle volné k cestování za jednu marku po celém rakousku,ale hlad měli dávali jim k jídlu jen řepu .
    Britové jsou horší odrůda lidstva nežli Germáni stejná banda jsou Japonci jako Britové ti ničí všechny co nemají Comjutry a už se nikdy nenaučí ovládat ani mobily ani Comjutry jako mladí lid,ale neberou nato ohledy ani ten pražák Okamura ten jen auta a ani se mne nezastal ze jeto bordel v tomhle státě lidi mne dluží peníze a proti nim válku nevedou .
    Co Vám učinil Irán vy Britské zrůdy tam je svatyně kde je nejdéle drženo světlo lidské civlizace nikoliv v betlémně ale Zoroiranské světlo,způsobíte jen migraci obyvatelstva abídu lidem ještě větší i v Evropě.
    Patřilo by vám dát přes huby premieři Česka i Británije ato Gestapem Němců.

    Antonín Brachtl
    • V šaškecu zase mají vycházky *1* *1* *1*
  • Kalousek do půlnoci chlastal, a tak do sněmovny přišel až v půl jedenácté , řekl Babiš v Liberci v Koloseu a sál řval smíchy,

    , takže tečko - s x.- nicky , vypadá to , že Topka se zmenší , vypadne z Magistrátu hl m. Prahy i jinde po republice, , dojdou jim prachy, Kalousek natáhne z toho ožírání se bačkory a tebe už nebude kdo a hlavně z čeho platit - jidáši od topnácků a havloidů, co tu pro ně zas-áš diskuse. FINITO- konec, tečka´- tečko.
  • Je jasné, že čelně se s Amíky nemohou střetnout. Jsou proti nim příliš slabí. Co bude následovat? Partyzánská válka , nyní nazývaná tarorizmus. Amíci si nebudou nikde ve světě jisti, protože teroristu, kterému nezáleží na životě nepoznáte na první pohled. A to nebude dobré.


    A přitom kdyby Amíci je nezačali financovat a vyzbrojovat i školit a cvičit v 80tých letech v Afgánistánu naprosto zbytečně proti SSSR, dnes jsme tento problém nemuseli vůbec řešit.
    • Tebe e tady škoda ty bys mněl sedět v nějakém vědeckém ústavu nejlépe v rusku tam se takoví moulové lehce uplatní *1* *1* *1*
    • Až přijdeš na IHNED - tečko - nemačo

      tak to bude pro tebe opravdový šok, to tě z toho snad klepne.
  • Teda tenhle kousek se vyvedl.To co tady namastil jsou fakt perly z mozku vypatlance.Nejpěknější dopis Putinovi je pecka mezi oči.Se ani nechce věřit že takový kolaborant a beztak udavač a proruský podržtaska jestě nenatáhl ráfy.
    • Tak se laskavě podívej trochu po světě, stačí po Evropě , do různých parlamentů , abys slyšel i viděl přímo on-line i v té tvojí Americe jak se vyjadřují představitelé těchto států, každý totiž není Mc- Cain a další stejně vypatlaní a fanatičtí jako jsi ty tečko- pod x-nicky schovaný a za lži a demagogii placený. Svět se obrací a jdi se podívat na diskusi například vysokoškolsky vzdělaných , co chodí na IHNED a zjistíš možná k tvému údivu, že drtivá většina diskutujících je na straně Ruska, Putina proti Ukrajincům , USSá i vazalské EU. Prostě máš to marné, USSá rozeštvávají a rozvrtávají státy , lidé umírají zbytečně a svět si to uvědomuje. a staví se zákonitě proti.

      Navíc já nejsem ani jsem nikdy nebyl v KSČ, vždy jsem byl nestraníkem, ale nejsem ochoten podporovat fašismus v Evropě , na Ukrajině společně s mafií Porošenka a spol. za vydatné pomoci USSá. i EU. a takových je dnes většina, havloidi a topnáckové se klidně mohou postavit na hlavu, mají to marné. Jugoslávie, Kosovo , Ukrajina i Blízký východ otevřely lidem oči, co jsou USSá zač. Z " USA demokracie, svobody a lidských práv" je většina nadobro už vyléčená. Rok 89 je nenávratně pryč. Máš to marné - tečko.
      • Hm a ten ruský fašismus ti nevadí,jaký je rozdíl mezi fašismem a autoritářským režimem ruska,povídej? *1* *1* *1*
  • Moc se naradujte. Oni něco vymyslí tak, že poteče do bot vám. Na to se spolehněte. Vše je jenom ot.času.
  • Byl by to katalyzátor, SKotsko a Irsko by konečně ve velkém pochopili , že s Anglií se nevyplácí být pod jednou střechou.
    • A že si ho ti skotové dobrovolně vybrali nebo to zase zmanipulovalo NATO a CIA? *1* *1*
  • Zapojte se a brzo budete mít džihád u sebe doma
    • Propaganda je furt stejná koukám... wehrmacht také dle dobových záznamů hrdinně vítězil na obou frontách a pak byli najednou Rusové v Berlíně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit