Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale hovnno má, a ne hrdinku. Ta paní se HLUBOCE MÝLÍ a hned vysvětlím proč - průměrná bělošská porodnost v současné Evropě je cca 1,3. K tomu, aby se udržela libovolná populace na libovolném území, je logicky NUTNÁ porodnost vyšší než 2,0. Muslimové mají průměrnou porodnost něco kolem 8,1 dítěte na jeden pár, takže TA PANÍ JE ZCELA MIMO MÍSU. A ještě k tomu černochovi - pozorně poslouchejte jeho slova - TEN ČLOVĚK JE MOUDRÝ BUDITEL, všechno, co říká, má logiku, uvážíme-li, že zaútočili na ANGLICKÉHO ŽOLDÁKA, který je de facto pokračovatelem britské KOLONIÁLNÍ minulosti, tzn. masivní okupování, vraždění a loupení ve velké části světa. "Malý" příklad - vzpomínáte, PROTI komu protestoval Mahátma Gándhí a jím založené hnutí? PROTI BRITSKÝM OKUPANTŮM! Chcete aktuální příklad britské krvelačnosti a dobyvačnosti ze současnosti? Irák, Afghánistán, Libye, Falklandy, atp., atp. TAK KDE JE VE SKUTEČNOSTI CHYBA??? Není to ve skutečnosti úplně naopak, než do nás vtloukají prožidovská zaujatá média?
    • Plný souhlas.provádí státní terorismus jako pokračování koloniálního imperialismu.
      Kéž by se Goebelsovská média tak věnovala vražděným civilistům v zemích Asie a Afriky
      jejich chlebodárci.
      • Díky za názor - jsem velmi rád, že je takových lidí více, co nad věcmi přemýšlejí. Přeji pěkný den.
  • My se na to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy díváme asi tak: Ta ženská si zřejmě ani neuvedomila s kým hovoří a teď z ní média dělají hrdinku... Kdyby ti přitroublí redaktoři oddělili zrno od plev a jednou, jedinkrát otiskli zrno a né plevy, pak by museli napsat, že pravou příčinou je neokoloniální politika celosvětové pravičácké smečky nadnárodních společností, které pro vidinu zisku lobují u politiků a ti pak následně do chudých zemí vysílají žoldáky, kteří tam denodenně zabíjejí, znásilňují a rabují nevinné chudáky, kteří mnohdy ani netuší, ze které země pocházejí jejich vrazi. Tragické na tom všem je to, že dnes není reálná síla, která by tomu čelila (jako v době studené války...). Pokud se postaví na odpor nejmoděrnějším armádám hrstka amatérsky organizovaných lidí z nejchudších zemí světa, pak musí bojovat prostředky, kterými disponují. Proto proti sobě stojí, bombardéry, stíhačky, nukleární zbraně, raketové nosiče, laserové děla, humanitární ombardování, drony a bůhví jaké moderní prostředky k usmrcování lidí na jedné straně a nože, sekáčky na maso, mačety a tlakové hrnce s trhavinou na straně druhé. Před 200 lety nebylo myslitelné aby moderní armády útočily na jiní země, kvůli problémům s nějakou organizací na vlastním území. Agresorem v těchto násilných a vyvražďovacích akcích je jednoznačně pravičácký světonázor. Pravou příčinou je boj o nadvládu, ropu, zemní plyn a strategická území (jedním slovem o zisk...). Proti ním stojí milióny chudých ve všech rozvojových zemích, kteří sice nemají peníze a bohatsví ale mají pravdu a pro tu jsou ochotni i zemřít (a to ty pravičácké zrůdy nemohou pochopit - oni umírají pouze kvůli mamonu, zabíjejí se pro zisk...). Náš štajger vždycky říkal: "Kapitalismus je zrůdný systém, kde lidé uctívají místo Boha jenom peníze. Pro peníze vraždí, kradou, znásilňují a podvádějí..." A měl synek recht... Nic horšího než kapitalismu v neoliberální podobě s Kikinovou amnestii neexistuje.
  • Za to dostane od cestovní kanceláře poukaz na zájezd do Indie přes Pakistán.Pozdravuj Hanču a Tonču.
    • Chlapče,ale před Hančou a Tončou tam byly a jsou státní teroristé z USA,Anglie i Německa,kteří tam vraždí místní.Probuď se a uč se.A nauč se rozumět jazykům jiných.
      • hlavně tomu tvému *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit