Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čína se stala patentovou velmocí.

    Čína loni jako jediná země světa poprvé registrovala více než milion patentových přihlášek, a zůstává tak lídrem v počtu patentových žádostí. Asijské země se na celkovém množství žádostí o patenty podílely 62 procenty.Čínské patenty se nejvíce týkají telekomunikací, elektroinženýrství, počítačových a zdravotnických technologií. 

    Světová organizace duševního vlastnictví (WIPO) dále uvedla, že Číňané loni podali přesně 1,01 milionu z celosvětového počtu 2,9 milionu patentových žádostí. Naprostá většina z nich byla podána u domácího patentového úřadu, pomalu ale narůstá i počet čínských patentových přihlášek v zahraničí, uvedla WIPO.

    • se tam vodstehuj ty komunistická "píp" .

  • Doufám, že nám dají vybrat jakou vakcínou se necháme  očkovat USA vakcínu v žádném případě nechci. Tím ať se očkuje senát!

    Očkovat se nechám jenom Sputnikem z Ruska

  • spíše zaujalo že Babiš se očkovat nenechá ale občanům to doporučil , nojo estébáku z čobolska tobě klidně vymění krev , ale co ty ostatní  ? už by si měl naslouchat lidem co něčemu rozumí a ne vymešlet s prchalem jak to nejlíp navlíc aby si z toho vyšel jako hrdina.

    Jen tak mimochodem Čína před tim prvním nakaženým 17 . listopadu 2019 měla v některých městech až 20 násobně větší výskyt chřipky , no tak jestli to byla chřipka ? jen se potvrzuje že s něčím už zápolila min.3 měsíce předem , škoda že se WHO taky neptá na ty oběhové choroby , infarkty , trombozy ,  a jako vždy u  pravdomluvných komunistů - uspěšně a už se učí šikmooká  dítka jak pomohla celému světu (který před tím zasvinila ).Vypadá to že soudružka z Wuchan bio institutu by měla vysvětlit co to je BSL 3 v čínských podmínkách

    Pro vědce nejen z Číny , tak netopýry a trhy klidně vynechte a až budete přidávat přírodnímu svinstvu dva proteinové řetězce tak přemešlejte hlavou a ne jako islámský terorista , docela je k pobavení jak většina vědeckého světa trvá na tom že by to ta skromná komunistka nikdy neudělala a chraň se sociálních sítí jestli tvrdíš něco jinšího a nedej buh k tomu připojit že barevnej homosexual nemá právo vyjádřit svou nadřazenost .🙂

    • V létě zase koblihář doporučoval, abychom trávili dovolenou v Čechách a pak odjel na Kypr, nebo kam...

      • ale o tom to není , př.individuální doprava autem s celou rodinou do Chorvatska , kde se vyhnu diskotékám a stoluju pokud to jde v zahrádkách restaurací je tisíckrát lepší než absolvovat lázně v Čechách , i když to chápu z hlediska kšeftu , nechápu z hlediska epidemiologického , zrovna teď brečí vlekaři , chápu , ale bohužel svah , studené počasí a lidé vydechující po namáhavém výkonu a ještě třeba v nějakém přístřešku je ideální kombinace pro šíření , ale to nejsme jen my , jsem zvědav na Rakousko i když lyžování bude zejména pro místní. Pravdou je že nejlepší výsledky proti epidemii jsou s tím sluníčkem , přesto že nemám nějaké udaje , pokud to nežere Afriku je přesně tím , ten kontinent má nejvíc slunečných dnů a teplo , samozřejmě chudé obyvatelstvo asi necestuje jen tak do Číny shlédnout velkou zeď a ještě zajít do bordelu v Thajsku , zase mají jiný problémy zejména přesycenost AK47 přináší taky slušnou umrtnost.🙂

        ale jak říkal eštěbáček ufnukaný z čobol ," lidy chtely na dovolenou tak jsme jim to po poradě s dovolil a ted se diví" , no problém je že ten hnup si myslí že s prchalem poručí větru dešti .To že se upravovali statistiky a pokud někdo řekl co si ten eštébáček nemyslel tak skončil , no a čekat na to až se Bureš  zamyslí to by dotyčný mohl čekat věky. Ten má v těch uzkejch vočičkách jen prašuljenky.

  • Blatný říkal, že až se u nás začne očkovat, nebudem si moct zvolit, jakou vakcínu nám píchnou...

    Tedy - od jaké firmy...

    Tak je docela možné, že to bude Sputnik...

  • Očkovat se nechám až po senátorech kteří nám půjdou jistě příkladem

    • Navíc -pokuď kdokoli SARS, způsobený RNA virusem 2019-CoViD prodělal, je případné očkování  jen plýtváním peněz za očkovací látku. 

      Před očkováním by dotyčný jedinec měl být testován na přítomnost protilátek proti  2019-CoViD... 

      To by si měly zdravotní pojišťovny ohlídat! 

      • janak vedle jak ta jedle , mužeš koupit opakovaně a klidně jiný kmen , to už ti ty mrtví doktoři a nejen v Číně nepoví.

        Tak zatim než pojištovnu bych sledoval uplně něco jiného , ale věřím že na tom zase nějakej zbohatlík vytříská prachy a něco zbude i na eštébáčka ufnukanýho a ještě to bude jejich soukromá věc🙂. Protože to že se to přenáší jako respirační choroba ještě neznamená že to je respirační choroba !!!!!

  • Při hledání viníka vypuštění viru byste se měli otočit směrem k Americe. Jistě si dobře pamatujete na spousty Amerických filmů s tématy kdy skupina vědců infikuje v Africe nějaký kmen a když nákazu nedokáží zvládnout tak celé osady vypálí. Myslíte si, že autoři filmů měli jen uměleckou inspiraci? Jeden z těchto scénářů byl v seriálu Taxas Ranger, kde "vědci" infikovali indiány v rezervaci a po nezdařeném pokusu chtěli vesnici vypálit a indiány spálit v místním kostele.

    • Zajímavé, Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus) vyvinutý s největší pravděpodobností v Číně pro účely bakteriologické války, pochází  podle pisatele z USA? 😱

      Nějak mi to připomíná strašení "zlými americkými imperialisty" před r. 1989.

    • jo to maladci z východu takovej Groznyj pro jistotu vypálili předem termobarickou municí , akorát že to špatně točej na kamery.

    • A kterou "Ameriku" má pán na mysli? 

      Úplně opomíjíte skutečnost, že SARS, způsobený virusem 2019-CoViD je primárně zoonosa! 

      Reservoirem RNA virusu 2019-CoViD v přírodě jsou některé druhy netopýrů (např. netopýr čínský). I když infekce lidí pravděpodobně proběhly přes sekundární přenašeče (co netopýry lovili a požírali) - přes cibetky, či psíky mývalovité.

      První případy tohoto infekčního onemocnění byly - jaké to překvapení, že - zjištěny u
      zaměstnanců a zákazníků restaurací na území kontinentální Číny, kde připravovali výše
      uvedená divoká zvířata (včetně netopýrů) jako "exotické
      menu
      " - aby právě nedokonalá tepelná úprava umožnila šíření RNA virusu
      v populaci.

      Z tohoto titulu se kultivací virusu na tkáňových kulturách a laboratorních
      zvířatech se zabýval a nepochybně  stále zabývá vojenský výzkum
      infekciologické sekce vojenského výzkumného ústavu ve Wu Chan, o
      dodržování pravidel bezpečnosti práce v této instituci lze s
      úspěchem pochybovat! 



      • Není to ostatně poprvé, co je svět vystaven nebezpečí kvůli nějakému patogenu, pocházejícímu z čínských laboratoří!! 

        Výše uvedené skutečnosti potvrzují zprávy tajných služeb USA i států Evropské Unie. Ty rovněž vylučujíí genetickou modifikaci již existujícího RNA virusu známého jako 2019-CoVid. Vylučují rovněž, že virus byl v laboratořích vytvořen uměle.

        Představitelé
        USA i EU  stále trvají na podezření, že "koronavirus" se mohl rozšířit  ze známých čínských laboratoří "nešťastnou
        náhodou" -například při neopatrné manipulaci se vzorky, či tkáňovými kulturami.

        Čína pochopitelně podobná obvinění odmítá, takže - odkud se virus 2015-CoViD vlastně vzal - stejně není tak úplně jasné.

        • Chybička (překlep) se vloudila - pochopitelně se jedná o 2019-CoViD...

        • dobře neplet si 2019 , 2015 a 2014 , je vidět že i přes svoji přihlouplost zbohatlíka , (nejspíše předluženého) trošíčku o problému víš a tím bych to ukončil .

          vyřeš  : R<1 (což je jasný) a Cov19 > 20 mil 

  • Vakcíny se vyvíjejí léta a další léta ještě testují, jestli nemají nějaké nežádoucí účinky. A tady do nás chtějí napíchat něco, co bylo vyvinuté teprve včera a bez zkoušek. Farmaceutické firmy, které to nabízejí mají ještě smluvně ošetřeno, že nebudou popotahovány soudy za případné nežádoucí účinky. K tomu si přidejte ještě, že ve většině farmaceutických korporací světa má spoluúčast nebo jiný vliv zastánce depopulace planety Bill Gates (ten se tím ani netají), který už vícekrát se svými vakcínami, plnými jedovatých kovů, opičích genů, lidských potratů a ještě dalšího svinstva, co mění lidský genom, byl vykopnut ze zemí latinské Ameriky, z Indie i zemí Afriky, protože jeho prý vakcíny způsobovaly neplodnost a některé nemoci, proti kterým údajně ty vakcíny měly fungovat, tak ještě mezi vakcinovanou populací se dokonce rozšiřovaly (viz ebola, zika). Vypadá to, že Británie oficiálně jako první nastoupila na cestu realizace genocidní Gatesovy agendy s vědomím a spoluúčastí vlastní vlády. 

  • Termín "vakcína proti covidu" je nesmysl! Nemoc, kterou virud 2019-CoViD způsobuje, se jmenuje SARS ()Severe Acute Respiratory Syndrome) a žádná vakcína nepůsobí "proti" nemoci, ale podněcuje tvorbu protilátek proti patogenům (zde RNA virus 2019-CoViD).

    Proti virusu působí sérum z krve těch, kteří nemoc prodělali - tedy antiserum - které obsahuje vyšší koncentraci protilátek proti RNA virusu 2019-CoViD...

    Články, jako je tento, by měly sloužit - mimo jiné - i ke zvyšování vzdělanosti čtenářů...


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit