Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.koranoislamu.cz/tema/nenavist-k-nemuslimum/
    Co na to naše Justice???? *8* Rosťo????
    • K vytrženým částem na webu, kde navíc nelze dohledat autora, se nemá smysl vyjadřovat. Vzhledem k tomu, že uvedený web přebírá informace od fašistických zdrojů, kupříkladu od fašistických parlamentních listů, tak je důvodné podezření, že autorem jsou fašisti, tedy obsah webu tuplem nelze brát za objektivní.
  • Pane redaktore proč ta dezinformace?? teroristický sebevzah, vraždí, je to plánováno tak je to vražda, 22 nevinných lidí. Je to podle jud. čr. Trestné je i plánování vraždy!!! Příprava jakbysmet. Ten kdo na základě nenávistné ideologie plánuje vraždu je vrah!! Ten kdo kryje plánování vraždy je spolupachatel. Takže všichni co věděli a podíleli se na přípravě této vraždy mají být přísně potrestáni. *10* Občanská povinnost je upozornit na nezákoné jednání .Ani jeden zumírněných islamistů nikdy nesplnil tuto občanskou povinnost!!!! *12*
    • Muslimové ani Islám s teroristickým činem nemá nic společného. Tím, že to spojujete a nenávidíte všechny muslimy kvůli pár pitomečkům, kteří se sice hlásí k Islámu ale reálně nikdy s Islámem nic společného neměli, se dopouštíte trestného činu. Doufám, že redakce Tiscali cz konečně bude jednat a předá tyhle nenávistné příspěvky policii.
      • doslovný překlad z K.-
        2:191 Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících! Už přestaň blábolit Rosťo. *11*
      • Už ta první věta svědčí o tvé nesvéprávnosti. Nikde není psáno, že nenávidím muslimy, tak proč ty bláboly o trestnosti. Takže podle tebe to udělal z lásky k evangeliu. Korán jjednoznačně nabádá k vraždám a nerovnoprávnosti tak co to meleš. Viděl jsem tvé blogy na yutobe , možná by jsi měl vyhledat psychologa. *3*
        • Mimochodem ty taky nabádáš k nerovnoprávnosti, vraždám atd.
        • Tvoje reakce jasně říkají, že jsi plný nenávisti k normálním lidem. Korán nenabádá k vraždám. Jsi pytel nenávisti, který má být za katrem.
  • Proč máme mít všude policisty vojáky a dozor, za naše peníze??? , Protože mezi nás pouštítě "lidi", kteří sem nepatří. Copak jsme v protektorátu???? Korán je nenávistná ideologie , proto má být zakázána a každý kdo ji praktikuje je nebezpečný pro civilizaci.Jak může něco nabádat k vraždění a nerovnoprávnosti žen a být součástí evopského soužití copak to nikdo nevidí???Přestaňte vyvážet demokracii tam kde ji nechtějí a nenuťte zapřísáhlé fantiky myslet logicky to nejde oni to nechtějí.Svobodně se rozhodli stotožnit se s islámem tak je tam dopravme a bude klid!!! Chce islám a jeho praktikování tak mu ho dejme!!! Je to úpně jednoduché Každý kdo nadřazuje víru nad soužití s okolím a toleranci je fantik.
  • kolikpak lidí i malých dětí zemřelo dnes jinde než v Británii zásluhou jeich vpojáků,jejich zbraní a jejich podporování americké agrese?
    • A kolikpak lidí i malých dětí zemřelo dnes na východní Ukrajině zásluhou ruských vpojáků,jejich zbraní a jejich podpory zlým kremelským skřetem?
      • Je třeba být objektivní. Jednak umírají lidé včetně dětí rukou vojáků(ruských, amerických i jiných), jednak rukou psychopatů(jako byl ten v Manchestru), jednak odmítáním pomoci ze strany některých pitomců(omlouvám se za tvrdé slovo, ale líp to vyjádřit nejde).
  • prý už vědí jak bojovat proti terorismu, večer nasvítí big ben
  • budou horší
  • Nejhorší teroristický útok za 12 let možná, ale o to víc je vidět, jak marginální podíl na mrtvých tyto útoky mají. Celkový počet obětí teroristického činu v Británii je jen zlomek oproti těm, co ročně zemřou na silnicích v důsledku běžné dopravní nehody. To ale nikoho nezajímá.
    Samozřejmě, těch dětí, co zemřeli je mi líto, ale je třeba říct i B, že těch obětí mohlo být daleko daleko víc, vzhledem k tomu, kde se ta akce konala a vzhledem k tomu, že ten stadion byl plný.
    Ročně taky stovky až tisíce lidí, včetně malých dětí do 10 let zemřou v důsledku pár rozhodnutí pár ..., kteří sice mluví o nějakých hodnotách naší společnosti, ale soustavně se podle těchto hodnot nechovají, ba přímo naopak jejich plnění odmítají.
    • bezregistrace
      jakou duševní chorobou trpíte že píšete takové bludy
      • Ty "bludy" jsou pravda, soudruhu. To není důsledek duševní choroby.
        • patrná na tvých stránkách, soudruhu
          http://144.wz.cz/
          https://www.youtube.com/channel/UCxpGTznuj920o-qrxvrwWUA/videos
          • Mou duševní chorobou je inteligence, což Trolové a trpaslíci nejsou schopni rozdýchat.
            A když už mi chceš tykat, tak se laskavě představ. Tykat někomu, pokud se mu ani nepředstavíš není slušné. Ale ty se asi stydíš za svoje názory. Bojíš se, že by tě zaměstnavatel mohl vyrazit z práce. Holt Češi jsou zbabělci.
            • To anonym: Táhni k Putinovi, Trolle z trollí Továrny.
            • daleko, soudruhu trpaslíku. Natoč zas nějaké video prosím, ale nejdřív se ohol, slušně obleč a doplň si slovní zásobu. To tvoje huhňání se nedá poslouchat *3*
              Mimochodem, došel jsi do toho Aleppa nebo ne?
  • No a tady máte teror Štětinovo, Kalouskovo a knížecích kamarádů z banderovského Kijeva.
    https://www.youtube.com/watch?v=T8IG_xm6Gbo
  • zda Čečensko zjistí byli-li tam či nebyli i Čečenci
  • Stalingrad
    Jaký hrozný terorist útok-to je přeci kulturní obohacení !!! Co zas ti novináři plácají za nesmysly. Přeci nás ti pozvaní machometáni a hordy nájezdníků kulturně obahacuje,tož jaký teroristický ůtok. Fůůůůj,novináře co to napsal ihned odsoudit za rasismus a útočníky morálně za dehonestaci finančně odškodnit....tohle se přeci pozvaným kulturním obohacovačům nedělá-nazvat jejich kulturní obohacování terorismem !!!! Jooo,co si multikulty nas, ali to mají !!! A neví kam s nima ,tak je tlačí k nám a ještě nás vydírají !!!! Musulmany do třetího kolena zpětně okamžitě z evropy deportovat do 48hodin !!! Nebo každý kdo chce zůstat krvavou tlačenku k snídani a na oběd prorostlý pěčený bůček se zelím a jako desrtík jitrničku !!! Jinak ven !!!!
    • Terorismus zdaleka není jen výsadou Daeše. Žhářský útok ve Vítkově byl taky teroristickým útokem. Za doby, kdy neexistovalo Irsko jako suverénní stát, byly teroristické útoky ze strany organizace IRA na denním pořádku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit