Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je d e b i l a válečný zločinec!
    Stejný zločinec, jako Adolf Hitler, a černoušek z Bílé chatrče, tak ten měl již viset na lampě!
  • Neni duvod.Pokud se tam sleza banda hnedocechu ze vsech moznych koutu aby tam pracovali-nepracovali tak neni duvod chamrad zivit.A muzeme byt radi ze nam nezarazli vstup do zeme.Ano kvuli hordam hnedocechu nam tehdy Kanada nasadila vizovou povinnost.Proste mezi hnedocechy je nyni moda parazitovat na Anglii.Takze jo ale nechtejte mili turiste po navratu svoje byty a vyhody.Nahrabali jste si tak tady treba pochcipejte.Nikoho to nezajima.
    • Hm,, že celý život makám, finančně si nenaříkám, ale že bych si mohla dovolit jet na několik měsíců do Anglie na dovolenou... A naši milí státem hýčkaní nemakačenkové mne výrokem o dovolené srazili do kolen.Hnus fialový v tomto státě *10*
  • Cechum vubec nic nedluzi a ani se nedivim jejimu postoji. Vcelku rychle tam pochopili o co se jedna a po vzoru Kanady zacali racionalne jednat . Na jejich miste / a oni to tak udelaji / , bych zadne refundace jakychsi davek neposkytl . Za blbost jineho statniho zrizeni nemohou a ani se do nej nevmesuji. Staci ze si dovedou kvalitne ochranit svuj system . A to dovedou , jak vidno.
  • Hermane, ty kreténku bez mozečku, neurážej slušný lidi! Ty jsi chátra a velká, nemám tě kam zařadit,snad k jednobuněčným živočichům,ty nikoho neurazí a také neublíží.Lituji tvoje rodiče!
    • Ti " slušní lidé " mají být jako KDO ???
  • Už vyplatili Kvitové šedesát milionů za české občany,když si tam jela pinkat na trávníku na piknic pro občany pracující v těžkých sociálních podmínkách trvale.
    Takové Kvitové by jsem dal přes držku za lid Tibetu,kde obdobně čína nedává sociální dávky čínským rodinám v Tibetu a za sebe by jsem ji přetáhnul bičem,neb tisk obrátil pravdu neruby,že mně dluží čtyři lidé peníze a nevrací je už řadu let s čímž policajti stupidního rozomu opsali jen slova nějakého BC z Hradu co opsal i disertační práci a nejsou schopni myslet ani v Kanceláři Pražského Hradu ,kde autor stvárnil sochu pana Havla jako promněnu tohotu úřadu presidentské funkce za dvacet čtyři let v Neandrtálce na Hradě jak uvedla v diskuzi paní Irena zda byla z Irska to nevím.
    Britové ty měl srovnat už von Braun raketami V1 a V2 které vyráběli čeští občané nuceně nasazení v Wiener Neudorf i za podepsání Mnichovské dohody ,která umožnila obsazení Evropy hitlerovci ,což jako první podepsal bachratý Lord Churchil,takže takové vymáhání by spotřebovali jen advokáti a čeští občané by dostávali jen plno dopisů,vždat´Velká Británie nevrátila ani všechno zlato,které tam přemístnil Masaryk s vládou Edwarda Beneše.

    Antonín Brachtl Morava
  • Tady vidíte od koho se Ukrajinci učí neplatit za odebraný plyn. Je vidět, že Ukrajinci do EU patří, my ne.
  • v Anglii na davky nemaj narok u nas jo, asi je nekde chyba! A Anglie to NEBUDE...ovsem vycurani voldemorti, vzdy vedi kde zazadat o davky *10*
    • Ano Ano miliardář Babiš se vzdal i mzdy ,že ano to je příklad jak oblbnout lidi a že občané s nejvyším příjmem mají nejnižší daně ano ano to je příklad jak oblbnout lidi ano ano zemědělské dotace za posečení louky pět tisíc sedumset korun sociální dávky zemědělcům s uspornými traktory nové výroby a jejich osobními auty jak jinek než diseloví motor ano sociální dávky těm nejbohatším ,finanční náhrady za tak zvané služební cesty ministra Sobotky nežli byl ministr činili třista padesát tisíc ročně ano ano sociální být v Praze a každý den jezdil z vili u Brna ,sociální dávky premijí pro ministry vnitra ano ano činí i půl milionu a sociální dávky odstupného z funkce jako u pana Bendla z ODS činilo devět milionů a statek se čtyřiceti hektary z pozemkového fondu ,ano ano a paní Nagyovu zavřeli kvůli tomu že si napsala premije a dostávala dárky od těch co nato měli,když by nato neměli tak by jí přece nedávali ona si takové dary nevynucovala apolicije nemá narušovat jejich soukromí to je drzost že ODS bylo tak sledováno ,když si přece schválili maximální platy senátem tak mají vše vpořádku,tak velké sociální dávky jsou jednoduší pro učetnictví ,nežli dávat nějaké drobné třitisíce dvěstě korun na kterém je třeba vyplnit hodně papírů to už není jako v době ODS pana Topolánka co byl demokrat a chápal že jsou i lidé co nikdy nebudou mít takové pozice splaty neb místa jsou obsazena těmi co byli rychlí a tvární i v privatizaci jako třeba soudruh INGČuba ničitel soukromých usedlostí nejen jedy práškování letadly,obvzláště mnoho tun postřiku si rozptyloval na uzemí hraběnky paní Kunnerové v Brumově Bylnici že Holí Vrch i okolí bylo otráveno .
      tak neotravujte ještě vy že chcete sociální dávky to promrhají na neustálé bilbourdy voleb spravedlnost bude až Šárka z obchodu bude mět tak velké ňadra jako Markéta z kanceláře sponzorované krajem dopravy paní Šojbrová se Svobodou to určitě v EU nijak česky nezajímá tam nikdo česky ani neumí

      Antonín Brachtl Morava
  • Bolek Polívka to za ně platit asi nebude.

    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití pravičáci, vedení Kchárlem neschopní si ani společný kibuc založit.
    Teprve teď přináší imperializmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, TOP-09 pacholků v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý kapitalizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala hnusná kapitalistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – protože takový vůbec neexistuje – bez „přežitků kapitalizmu“.Pravicovíí lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas lumpům s pravice
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
    Pokrytecké tanečky šamanských Havlovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 200 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Zlodějský stát" na google
  • Všechny pobírače sociálních dávek deportovat na neobydlený ostrov a moře kolem pečlivě zaminovat .
    • A rudé důchodce deportovat hned v druhé vlně . Tam by si mohli v klidu slavit 1. máje a výročí VŘSR. Ušetřené důchoy věnovat na úhradu restitucí.
      • Hermane a co takhle Ti na***? Já bych Ti dal restituce *1*
  • které ukradli, když ho nestihl všechno zabavit s jejich svolením Hitler a za které nám prodávali výstroj když naši letci pro jejich zrádné makovice a líné zadky umírali.
    • to zlatio nám vrátili, ovšem Klausovic chlapci v ČNB je promptně vrátili odkud přišlo - výměnou za bezcenné akcie... bohužel ale zcela beztrestně.... jó Klausovi hošani...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit