Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsme vyhostili ruské diplomaty, bez jakýchkoliv důkazů, bez soudů, jenom prý z nějaké havloidní solidarity, Vašek Flaška Letiště nás taky ze solidarity přidal k humanitárnímu bombardování srbských dětí, je mě z našich špinavých politiků zle, havloidní demokracie hrbit se před silnějším evropským státem, připomíná mě to protektorát
    • vanhorne
      "tak jsme vyhostili ruské diplomaty"
      To je hrozne. Ja ted diky tomu az do rana neusnu. Soudruh president nemohl nejak zasahnout a zatrhout takovy zlocin?
    • co to tu zas planceš. Bombardování srbáků bylo naprosto v pořádku.Byli varováni že nemohou dělat čistky mezi ostatními. Ne Bohové ale obyčejná chátra. Zasloužili si to. A tady - jsme vykopali obyčejné rusáky. Balast kterého je všude dost.
      • Amíci jednu stranu odzbrojili a Srby vyzbrojily viz. dokument. Uloupené Kosovo.
    • da, da pomsta bude sladká, zavřeme plyn a benzín a uvidí se
    • přéééésně, jedině marxisticko-leninský způsob vedení soudního jednání by byl spravedlivý, měl to prezident Zeman udělat tak nějak po našem *13*








      YEAH !!!!
  • britové těm černým slimákům říkají brexit, nebo naši jéglové
  • Vivat svobodný a prosperující Donbas, doufám, že cesta ruského typu vedení hospodářství kterou preferuje náš pan prezident ing. Miloš Zeman bude dotažena do konce a po vzoru jihovýchodní ukrajiny se oprostíme od amrdólců.






    YEAH!!!!
  • Dobré ráno Novočesko.

    Ať žije Zeman.
  • Nestrašte furt Ruskem! Kdo zažil "internacionální pomoc" tak má svůj názor! Navíc, pokud vás
    drželi Rusácí na své Komandatuře, tím pádem!
    (Následovaly výslechy na "Páté Bé", oznámení zaměstnavateli a následné "pracovní zařazení". Asi tak. Nevěřím Rusku, nevěřím Německu, Bruseli...)
    • Cesi maji kratkou pamet = zapominaji, jak to tady za komunistu fungovalo...
      • Ještě, že jsi nám to připomnělo, ty Tischcalácký přiblblo.
        • 1/ Koukam, za te doma neucili mluvit slusne...
          2/ Zabednenym tupounum, jak jsi ty, se musi totalitni komunisticka minulost stale pripominat, aby nezapominali, jak zrudna byla vlada komunistu.,
          Zvlaste ted, kdy se komousi paktuji s STBakem...
          • vanhorne
            "se musi totalitni komunisticka minulost stale pripominat, "
            Pohrobci v ni porad ziji a pripominaji si ji na shromazdenich kolem Gottwaldova hrobu.Jejich kladec vencu Filip, stale verny odkazu velikeho Klemy, polozi na jeho hrobecek venec a pohrobci uroni par slzicek. ☺
          • Jdi do prdelee, ty velkopodnikateli a domovní udavači.
  • mellys
    a s hubou rozmlácenou dnes zůstali jsme němí.
    Ne, nejsme na kolenou...Ryjeme držkou v zemi !
    *16*
  • Úroveň diskuse ... na to snad v češtině není ani výraz. Nejspíš je to dáno možností publikovat názory anonymě... dělám to taky... bojím se radikalizace těch co se Ruska zastávají jako by to byla jejich otčina.
    přesto pár postřehů k článku a diskusi.
    1. Francie je jen špička ledovce... totéž platí třeba pro Španělsko, Bulharsko.... zajímalo by mě kolik migrujících důchodců z Británie hlasovalo pro brexit...
    2. Zvláštní jak se naprosto nesouvisející téma dokáže vždy zvrhnout na boj s havloidy. Nikdy jsem si nemyslel, že po roce 89 začne být život pohodová selanka. Současný stav má s havloidy, kteří jsou v opozici dlouhá léta proti nevzdělanému a ublíženému mainstreamu, jen velmi málo společného - snad jen to, že svou pasivitou a staráním se o sebe sama umožnili tak hluboký propad společnosti do resentimentu. Současnost a vlastně posledních 20 let naopak mocensky charakrerizuje vzestup dětí komouškých elit, se zachováním kapitalistického přístupu k jedinci a socialistického nalhávání z dob jejich otců... havloidi v tom všem hrají jen roli marného poukazování, že je někde něco špatně.
    3. Rusko je hrozba - plíživá a trvalá... jednotliví rusové jsou nepochybně výteční lidé hodni úcty a přátelství, ale politika jejich země je směsicí protomapitalismu, feudálního kastování, a komouškého lhaní a perzekuce.... země na východě jsou pro Rusko jen pomatené gubernie, které na krátký čas sešli z cesty a cílem staršího bráchy mají nezměrnou touhu nás vrátit zpět na tu pravou. Děsí mě blahosklonný přístup velkého Ruska, pro které jsme jen neposlušné koťátko co se v obyváku vysralo na koberec, protože tohle Rusko zná jen jediný způsob jak nás z toho vyléčit. řečeno kratce: PRO RUSKO NEJSME BUDOUCÍ PARTNEŘI - JEN VĚČNÍ VAZALOVÉ, KTERÉ JE TŘEBA VYCHOVAT.
    4. Omyly v politice EU, USA, NATO jsou všudypřítomě patrné a často hluboce znepokojivé, ale jejich kritika vychází z vlastních řad a tím umožňuje diskusi a podporuje snahu o nápravu to u ruska neplatí ani v případě požárních předpisů natož tak ve vysoké politice. tedy opět kratce: OSOBNĚ S ŘADOU VĚCÍ VE SVÉM OKOLÍ NESOUHLASÍM, ALE LEPŠÍ JE VOLIT SKUTEČNĚ PREZIDENTA NEŽ PŘIJMOUT SEBEVOLBU CARA.
    5. Rád diskutuju s kýmkoli kdo mě nechá žít podle mého, kdo se zamyslí nad tím co říkám, stejně tak jako já přemýšlím nad důvody proč bych měl souhlasit s tezemi oponenta a dobrat se tak vzájemě ke kompromisu.
    • vanhorne
      "co se Ruska zastávají jako by to byla jejich otčina."
      Protoze jsou telem v Czesku, ale dusickou v Rusku?
      • Napsal kavárníckej blbec.......
        • vanhorne
          "Napsal kavárníckej blbec......."
          Eh bien, qui est tres noble, mon petit loup. Merci beacoup, et Joyeuses Paques a vous aussi!
    • ty patříš do Kroměříže a budeš hodně zklamán, protože ti co se jich zastáváš tě nenechají žít podle tvého
      • vanhorne
        "ty patříš do Kroměříže"
        Na tebe by ani v Kromerizi nestacili.
        • V Kromerizi je protialkoholni a psychiatricka lecebna a myslim si, ze hodne nasich politiku -tim nejvyssim pocinaje - by se meli co nejdrive zaradit mezi stavajici pacienty...
    • Naprosto souhlasím s autorem Karel z Kroměříže, je to velice výstižné. K tomu pár mých poznámek.
      Ad 1. Poznal jsem mentalitu Angličanů. Ti lpějí na svých staletých (dobrých) tradicích a ani v současném globalizujícím se světě se ještě nezbavili svého pocitu „splended isolation“... Poznal jsem u nich zdvořilost, slušnost, vstřícnost. A když se něco nesmí, protože by to bylo proti dobrým mravům, zvyklostem, tradici…, které se nesmí v žádném případě překročit, tak vždy hledají možnost jak splnit přání druhého: „Obávám se, pane, že to není možné, protože to není dovoleno. Ale mohl bych vám nabídnout…“
      A pokud jde o brexit, uvádí se, že hlavní podporu ta myšlenka získala na anglickém venkově zejména v okolí Londýna, kde se lidé obávají narušení svých zvyklostí a tradic ze strany imigrantů.
      Ad 2. Hlasatelé „havloidismu“ zapomínají, že V. Havel nehlásal „komunisti na kandelábry“, jak bývá běžné v různých revolucích i „revolucích“, které v prvé řadě likvidují své odpůrce. Naopak V. Havel naopak hlásal „nejsme jako oni“, čili všeobecné odpuštění a tím si získal úctu celého civilizovaného světa. Jenomže Havlovi protivníci to považují za slabost a stále se tomu posmívají… Vzpomeňme si jak ti „nehavloidi“ po válce jednali s našimi spoluobčany, kteří se „provinili“ tím, že jejich mateřštinou byla němčina, jak se chovali ke skutečným i domnělým odpůrcům („třídní nepřátelé“) i ke svým soukmenovcům (Slánský). Nakonec i z francouzské revoluce z konce 18. století víme, že „revoluce požírá své děti“.
      U nás to je dáno tím, že komunismus zničil hodnoty jako je morálka, čest, pravdomluvnost, dodržení daného slova, řekněme jakási „rytířskost“ a místo toho zavedl „zvyklosti“ z východních stepí, kde jediným „argumentem“ je síla a „these“, že „k dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky“.
      Ad 3. Poznal jsem i Rusko. Prostí Rusové jsou opravdu přátelští lidé připravení a ochotní pomoci jeden druhému. Ale ruská mentalita převážné části obyvatel je jiná, neevropská, řekněme feudální. V myšlení převážné části Rusů je primární vládce, car, gosudar, chán, stát, strana… a prostý občan má jen tolik práv, kolik mu onen vládce…(milostivě) udělí.
      Poznal jsem i myšlení Američanů, které je opačné: primární je občan, který si pro správu svých věcí vytváří příslušné instituce, parlament, vládu, presidenta, soudní systém… a ty mají tolik práv, kolik jim udělí občan.
      Ruská mentalita má snahu podrobit, ovládnout a vnutit svou vůli. Americká mentalita je jiná nabízí partnerskou spolupráci: “já ti pomohu dostat se na stejnou úroveň jakou mám já a potom ať se ve svobodné soutěži ukáže kdo z nás je lepší“.
      Ad 4. Země patřící do euroatlantické civilisace skutečně dělají velké chyby. Velkou chybou bylo zničení koloniálních systémů bez toho, aby se tam lidé nejdřív vychovali na úroveň občanů 20. století… A těch 7,5 miliardy homo, prý „sapiens sapiens“ na Zeměkouli, což je desetkrát víc než bylo před sto lety, také vyžaduje jiný přístup... Především by se měl humánním způsobem omezit populační růst nebo to udělá Příroda a zcela nehumánně (růst agresivity, války, nemoci…).
      Ad 5. To je heslo „žít a nechat žít“ nebo „mé právo končí tam, kde začíná právo jiného“.
      • Ještě doporučuji nesmírně zajímavou knížku "jak to všechno bylo a je"

        Petr Pithart: PO DEVĚTAOSMDESÁTÉM.
    • vis, ze jsi byl muj skorosoused :-)

      Myslim si, ze by ses nestacil divit, jak to ted v nasi krasne zemi jde vsechno do ...... haje :-(
  • Chci vás upozornit posunovači howen v NATO a EU,že dnes po tvrdé reakci Ruska vůči EU a USA za lživé obvinění si může Rusko dle USA akreditovat nové pracovníky za hloupě vyhoštěné ,ale ne Česko,které zakrývá své problémy jak jen to jde.Konečně si přiznejte,že havlismus ve spolupráci s prognostiky skončil a dočasně ukradené majetky se budou vracet lidu této země.Čro 2 v demisi stále hledá nového bombardéra nějakého havla,ale nejsou lidi ,jsou v zadeli EU a USA.
    • Koukám,k že soudruh kritik je už opravdu v kritickém stavu. Jen nevím, jestli je to dáno jenom věkem nebo fetování návykových látek (alkohol, tabák, mariánka, ruso-doprdelismus, komunismus...).
      Tvrdá reakci Ruska? Spíš vzteklé dupání skřeta, že naši ANOáci (budiž ji za to chvála) předali ruského špiona do USA. Co on tam jenom na to FSB-KGB vyžvaní...
      A navíc se civilisované země naštvaly a posílají ruské špiony šupem zpátky do Ruska. To bude škod na léty pracně budované špionážní síti, Čím teď Putinchán a jeho rádci nahradí ten chybějící přísun informací a to šíření podvratných informací ruskými špiony? Internet na to stačit nebude.
      V. Havel byl skutečně velká osobnost, když ty ruso-řiťo-lezce straší ještě po smrti. Jenom zapomínají, že V Havel hlásal "nejsme jako" namísto "komunisti na kandelábry", jak to dělali soudruzi.
      A pokud jde o majetky, ty byly už zčásti vráceny původním majitelům, jimž byly předtím uloupeny. I když by soudruzi chtěli ty uloupené a vrácené majetky alespoň zdanit. Inu, to je ta východostepní "logika".
      A kdo je v nějaké zadeli? Stačí se podívat na pražský hrad...
    • vanhorne
      "Chci vás upozornit posunovači howen"
      Ty posunovaci jsi kde, klecis pred Vladimirem?
    • víme soudruhu BTW zaprděnýkalousku, bezmoc a frustrace
  • Jen houšť Více Anglánů ve Francii, a také více Francouzů v Britanii rámci globalizace. A ona se ta jejich nesnášenlivost brzy projeví i přes onu proklamovanou liberálnost...Ale to asi nacionalizmus nebude. Alespoň pro servilní Čecháčky...
  • V každém režimu se najdou uvědomělí. Akorát zdá se je to s jejich úrovní čím dál horší. Fanatické výkřiky do tmy takových jako se tady prezentuje soudruh "K" a ostatní pravicoví soudruzi, v dnešním režimu po vítězném listopadu 89, svojí ubohostí daleko předčí uvědomělé agitačky uvědomělých z minulého režimu. Ano pravicoví soudruzi- nejste jako oni-jste mnohem horší. Co se týče primitivní propagandy dnešních ubožáků, kteří se snaží hloupnot lidem hlavu- již od dětského věku- viz TV "D", nebo učebnice českého jazyka první třídy základní školy- propracované Hejného metodou, O ČT ani nemluvě: Lidé, kteří si alespoň částečně něčeho všímali za minulého režimu a porovnají to s tím dnešním a nejsou to ubozí fanatici, tak svorně konstatují-dnešní režim je horší jak ten minulý. Jakpak nám dnes fungují naši zástupci lidu, zejména pravicoví patolízalové? Neocon Paul Ryan přiznal, že západní tzv. "demokracie", včetně podržtašky ČR, budou dávat 2% HDP na společný boj. Jaký to pokrok- komouši dávali 2% HDP na rozvoj MDH a to bylo vše. Dnešní "demokratičtí" západní soudruzi derou prachy kde se dá a protože jim to nestačí na výrobu bomb, tak se opičí po komouších s 2% HDP na společný boj. A to nám tady soudruh z USA přednášel v parlamentu jako turista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit