Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Případů, co navštívili protonové centrum je víc, proč právě kolem tohoto takovej mediální humbuk?
  • Nedej bůh,aby se ta léčba nepovedla.Nemocnice bude mít na krku žalobu,navíc ten hoch je jehovista a nesmí dostat krev.Zvrácené,nevím proč to vše dělají.Ale včera jsem byla z těch zpráv o tom chlapci úplně vyvedená z míry.Ze všech médií se na mě valila zpráva o tomto chlapečkovi.Přeji mu ,ať se uzdraví,Ale paní od nás z domu,si musela zajistit v nemocnici pro své roční dítě sunar a pleny a z nemocnice z Chebu si do Mar.Lázní musela zavolat někoho ,aby jí s dítětem odvezli z nemocnice.Protože sanitka je pouze pro někoho?Tak co si mám myslet?Nejsme náhodou národ debilů?Lezeme někomu do řiti a vlastní necháváme na pospas osudu.Pomáhat se má,ale ten chlapec žije dle našich médií v bohatém státě,tak proč my?Odpovím,protože jsme debilní .Připadám si jako model rodiny,kde vlastní nemají co jíst,ale sousedům se musí pomoct ,protože na to sice nemáme,ale musíme se ukázat.
  • zarážející je jedna věc--proč toho Ashya King-což podle jména a vzhledu je čistokrevný angličan -neléčí v Anglii-??? Co je v tom za háček?? Proč byl na ně vydán zatykač ?? Když údajně odjeli prodat vilu do Španělska aby měli na léčbu v Čekostáně ?? Není v tom opět análníalpynismus někoho z našich mocných?? s kamarádíčků ?? Copak se z daní a peněz zdejších pracujících budují taková centra jen pro léčbu zbohatlíků,podvodníků,zlodějů a cizinců ??!!! Zdejší pracující daňový poplatník nemá nárok na sanitku dokud má alespoň jednu nohu nebo neleží v příkopě v bezvědomí-jinak si převoz zařiď jak chceš a za svý !!! Doplácí na léky,na recept,za dobrý den u doktorů 30,-Kč za pomůcky a přitom si platí NEMALÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ !!!Kriminálníci,cigání,islamisti,feťáci a další mají veškerou léčbu ZADARMO !!!Jak je to možné,že z mého,vašeho pojištění se hradí drahá zdravotní péče kde jakému ožralému feťáku,cizincům-fašistům z UK atd.Kdo dal těm zmetkům zlodějským nahoře právo takhle krást moje,vaše pojištění,daně !!!!??? Proč našim občanům nehradí léčbu arabský šejch nebo frantíci bo angličané je nepozvou na léčbu k nim !!!!!????
    Je to ne na holé ruce,ale na hole v ruce a vypráskat ty povalečské zloděje počínaje parlamentem,kraji, atd.!!!!!
    • Nemocné dítě je nejhorší, co může rodinu potkat.....Od mé známé, dcera jela na operaci mozku do Ameriky, jelikož u nás to nedělají, a stálo to 2 miliony kč, museli prodat byt, aby to zaplatili. Pojišťtovna nic neplatila. Naše zdravotnictví je prý na vysoké úrovni?
  • Od 13.00 hod pan " huhňající Václavek na Čt 24 a další do 18.00 nám to sdělili 10 krát. Zajímalo by mě, když Václavek říkal, že hoch NEMOHL být ve V.Britanii léčen. Proč?????Vzápětí, ale Václavek vyzpovídával reportéra z Francie,: zda neví jaké téma má pan president připravené na setkání s jeho protějškem. Zdá se mi to, nebo sním??? Aby se zeptal, proč nemohl být hoch léčen, to néééééééééééé, ale co bude povídat a jaké téma nastolí pan president, to anóóó. Václavku, někdy se poslechněte a jděte raději na pracák...... *16* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Uzdravení mu přeji ale nic to nemění na tom že řada zdejších občanů nemá
    na tuto domácí léčbu peníze! To je smutná vizitka polistopadového režimu - stejně
    jako rozkradený stát a armáda bezdomovců na nádražích i náměstích.

    Tzv. Západní svobodná kultura nám přinesla jen sprostá slova v TV záplavu drog
    sprejem počmárané paneláky mosty vlaky .. Děcka mají mobil už v 5 letech a učitel
    jim nemůže dát ani pohlavek - přesto jsou stále rozežranější a línější.

    Každý chce dělat jen manažera nebo podnikatele. Poctivá práce je totiž pro socky hlásá pravice. nehledě na to že majetní si diplomy kupují jako housky na krámě.
    Zatímco pracující chudoba se má čím dál hůř tak zloději všehodruhu se mají stále lépe,
    • Naštvanej pivaři, jsi hloupej. Vyčítáš polistopadovému režimu, že většina lidí na tuto léčbu nemá peníze. a) v předlistopadovém režimu by to rpotonové centrum ani neexistovalo, připadá ti to lepší? Nebo ho v kldr či na kubě mají? Aha :-) b) pojišťovny už jednají o tom, že tuto léčbu budou hradit, stejně jako hradí spousty dalších drahých léčebných postupů, o nichž by se ti v komunismu ani nezdálo. Zda a jak moc to budou hradit závisí pouze na tom, jaké výsledky tato metoda bude mít. Ale nadávej si klidně dál. Podle mě si můžeš snít o předlistopadovém režimu, jako skini sní o třetí říši.
      • Mohl bys sdělit čtenářům, v čem bylo před listopadem naše zdravotnictví pozadu za britským? Obávám se, že objektivně zjistíš jen cenový rozdíl.
    • a zase z toho rejže - budou ho tahat jak kotě z Motola na Bulovku a zpátky *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit