Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • až tu bude stát amazon,ještě budete plakat,makat tam budou jen ukrajinci a mpár slováků vy blbové
    • a firmu budou mít a Lucembutsku (viz. V.B.) a daně tady platit nebudou
  • Chce to krutou revoluci.Pak zprovoznit katovské mučírny.všechny lumpy,kteří nám sem zatahávají další cizince odporážet na katovských mučírnách co nejkrutějším způsobem.jinak národ Čechů už brzo v Česku skončí a bude v dobytčích vagonech odsunut do Izraele ,k odporažení Arabům.Česko si pak rozparcelují naši věřitelé.Tedy Němci a Židé.
  • Všechny naše vlastizrádce,kteří k nám zatahují cizince a prodávají majetek Česka je třeba odporážet na katovských mučírnách,co nejkrutějším způsobem a pak znárodnit veškerý majetek jejich vlastizrádných rodů.
  • Šéfka britského parlamentního výboru vyzvala veřejnost, aby bojkotovala firmu Amazon
    Jaka to tedy bude výhra kdyz firma tu nic nebude vyrábět s vysokou ekon. Hodnotou a nic nebude budovat. Bud tu zaměstnávat leda cizince jako brigádníky kterým bude málo platit !

    Bez prace není naděje na lepší zivot ani na štěstí, lásku a zdraví a rodinu! Do bídy nema cenu rodit děti zvláště jak pro ně nebude tu prace až vyrostou Sobotko, babisi, Kalousku.

    ............................. http://www.blisty.cz/art/73158.html#sthash.YHpQB8sD.dpuf
  • No a co chudáci prodejci, EU chce s USA podepsat nulové clo, tak že tu možná budeme mít ceny podobné těm za velkou louží. Mě jako uživateli se to líbí, ale nechtěl bych být zaměstnaný ve firmě, která prodává třeba elektro, až toto vypukne. Ty ceny jako v USA prostě nemáme v Evropě šanci udělat (třeba kvůli daním na všechno), tak že nebudeme konkurence schopní. Ale třeba se pletu.
    • Amazonu budete platit do daňového ráje a tedy on nebude statu platit žádné daně !
  • A tak to M. Zeman v demisi prosadil! Bude to prý šance pro přezaměstnanost!
    Onderka, ,komunistický agent a budoucí viselec Hašek, vždy všeho schopný,
    dostane tučné kapesné! Uhlídáme za nějakou dobu, za kolik budou lidi pracovati!
    Je lhostejno, jaké národnosti je firma!
  • njn (inkognito) úplně souhlasím s tímto popisem případu Amazon v Brně.Teta *3*
  • Amazon je jenom další illustrace naprosté demence zdejší politiky. Prezentováno jako "hrdinný boj o nové pracovní příležitosti". A nebo o "příliv zahraničních investic".
    Jenomže ve skutečnosti se jedná o princip "Nechci slevu zadarmo". V tom nejlepším případě celý přínos vynegován dopady bude nulový. Spíše se dá už teď říct, že zápory převáží.
    To máte jako s těmi turisty. Nejdříve tajtrdlík Zaorálek vyhlásí Rusku válku, čímž vlastně spustí likvidaci pracovních míst v turistice, hotelích, penzionech a lázních, aby následně spěchal lízat nohy do Pekingu a prosit Číňany ať začnou jezdit do Česka oni. *1* *1* *1*
  • Oni v Brně stavět budou, protože je NIKDE JINDE NECHTĚJÍ. Jen pražský papaláš to asi nevidí a nedemokraticky a účelově mění územní plán, jak zrovna potřebuje.
  • Ono se s tím dá těžko něco dělat, když se tam už rok načerno staví. Prostě 1 500 otrockých pracovních míst (z toho minimálně půlka pro slováky a ukrajince) a 25 000 nasraných místních, protože už teď to tam stojí za hovno, samý kamion, a pak už to bude k nevydržení a ty jejich baráky budou neprodejné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit