Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jak by to vypadalo kdyby primátor dostal pokutu on vlastně nebyl v tu dobu řidič je primátor ten nepředvídá, nemusí, politici nemají podepsanou hmotnou odpovětnost.
    Jenže paní ať couvá nebo necouvá když hodlá vstoupit do vozovky stává se účastníkem silničního provozu! Musí se podle toho chovat. No a onderka je jen obyčejný smrtelník tak ať se podle toho chová aby jednou náhodou někdo jeho nepřeválcoval. Chacha cha
  • Naši papaláši jsou vždy bez viny. Všechno se svede na lidi i to . že jsme zadlužili tuto zemi.
    Onderko postav se k tomu jako chlap a nesváděj to na ubohou ženu.
  • Přečtěte si řádně, co je o žena (je mi jí líto) vešla do vozovky POZADU (!) a z boku narazila do auta, vyjíždějícího z parkoviště. Jak toto může způsobit řidič nevím.
    • když už rejpat tak už rejpat. Žena vešla do vozovky pozadu, a má přejetou nohu/Brněnský deník-popis/... takže couvala-li pozadu, musela přecouvat celou šíři vozu aby jí ji mohl přejet.... kam to čuměl když ji neviděl.
      Jo a i za Vámi poopsné může myslécí řidič. Protože když viděl skrumáž občaanů a fotografující měl předvídat že se něco může stát.... to nás v autoškole taky učili... to je jako kddyž prší nebo je námraza .. tak taky musím předvídat že mohu dostat hodiny a skončit v pangejtu...... je to stejné....
      • ... tady se píše pořád ... nás učili v autoškole ... ano vás v autoškole učili, ale to neznamená, že ti noví se také něco naučili ... jen dostali "fárkartu" a silný fáro, ze kterého není nic vidět ... pak při couvání přejede dvě děti ... a jakoupak asi měl brzdnou dráhu soudruh primátor *10* *16*
  • no já nevím, jak je to teď, ale nás v autoškole učili, že při couvání musíme být zvlášť opatrní, protože nikdy nevíme jestli nám někdo nevleze před auto.... ale to nebyla tak silná auta a namyšlení řidiči a taky soudy a policajti s pokutovýmí bloky a taky si řidiči nemysleli že oni jsou ti nejdůležitější. Pokutu vlůbec nechápu, není-li slepý - musel vědět že je na exponovaném místě, musel tu svatbu vidět by dokonce si troufám říci že musel vidět tu paní co fotografovala a docela jej mohla nezaregistrovat.
    Nás v autoškole učili - při couvání se koukat furt dozadu, abychom někoho neporazily.... tak nevím...
    Vypadá to že policajti byli kopie paní Íčkové... ach jo.......
  • Kdyby se případ stal "normálnímu" občanu, byl by přinejmenším zadržen a vsazen do cely předběžného zadržení, odebrána krev.
    Někde jsem slyšel, že při výjezdu na komunikaci si řidič má dávat zvlášť pozor na chodce, hrající si děti a fotící ženy.Jistě by nás poučil i pan Humhal.
  • Když někoho soudit, je třeba znát nejdřív pravdu. Ovšem při dnešní morálce, těžko uvěřit, že třeba je primátor nevinný. Ať je to tak, či tak, záměr článku svoji roli splnil.
  • Nějak mi uniká smysl potrestání té paní. Přehlédla, pokud se o tom vůbec dá takto mluvit, že auto vyjíždí z parkingu, a způsobila si, chudera, újmu. Spíš je k politování, ale proč pokuta? Copak to byl zlý úmysl? Komu ublížila nebo co poškodila?
    Nechápu, rozumí tomu někdo?
    • Vstoupila do cesty politikovi; ať je ráda, že to byla jen pokuta. Taky by ji mohl nechat upálit.
  • opravdu aktualni informace...opravte si to...ta nehoda mi pripomina ten vtip ve smyslu: ja ho nezabil, on mi jen sam spadl 43x na muj nuz *12*
    • bude, až ještě bude platit opravu auta, šok toho co vyjel velice pomalu z parkoviště ... myslím, že je to už druhá žena co ji přeli, když řidiči skočila pod kola, jako nedávno ta Vietnamka .... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit