Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Babiš-1. Od roku 1918 je prvním politikem v historii naší země, který vykonává funkci pro stát – tedy i pro nás, zcela zdarma !!!! Celý jeho ministerský plat je automaticky odesílán na charitu. 2. Od roku 1989 je prvním ministrem financí, který sestavil vyrovnaný rozpočet a ještě skončil s přebytkem. 3. Všechny jeho firmy působící na území ČR, mají sídlo v ČR. Tedy zde platí daně. Za cca 20 let působení jeho firem, odvedl do státní pokladny daně v řádu miliard. 4. Jako fyzická osoba odvedl do státní pokladny daně z příjmu v řádu stovek miliónů. 5. Zaměstnává cca 35 000 lidí – tedy s jejich rodinnými příslušníky živí cca 100 000 lidí. 6. Soudruh Sobotka odvolal z funkce nejlepšího ministra financí pro „vícečetná podezření z daňových úniků“, aniž by dodal na stůl jediný důkaz v paragrafovém znění, dosvědčující skutečnost, že se Ing. Babiš dopustil trestného činu. Rovněž tak nikdo z těch pomlouvačů nepoložil na stůl jediný konkrétní důkaz v ostatních kauzách, ze kterých ho obviňují. Usnesení sněmovny je naprosto ostudné a neodůvodnitelné. 7. Soudruzi Sobotka a Kalousek, v době kdy vykonávali za tučný plat funkci ministra financí, zadlužili tuto zemi o cca 900 miliard. Soudruh Sobotka ještě navíc prodal OKD Bakalovi za 4 miliardy a ten následně vytěžil z OKD 114 miliard. Pak jim OKD hodil zpět na hlavu a opět Sobotka nařídil vládním usnesením Babišovi, aby do OKD nalil dalších 700 miliónů. Tak tomu říkám správa majetku v rámci řádného hospodáře ála ČSSD. Takový obchod může podepsat jedině d.bil nebo podplacený ministr.

    Vyberte si: Místo toho, aby Sobotka seděl v base za velezradu, neboť způsobil tomuto

    státu mnoha miliardovou škodu - byl premiér !!! 8. Obdivuji miliardáře Babiše, že do toho vůbec šel. Vždyť on nás, ani tuto republiku, ke svému životu nepotřebuje !!!! Všichni ti pitomci, co protestují na náměstích některých našich měst, poslanci i senátoři, nesahají Ing. Babišovi ani po kotníky !!!! Neuvědomují si, že Ing. Babiš klidně může nejen odejít z politiky, ale takémůže převést všechny své firmy do daňových rájů - tudíž nebude zde platit daně a sám se může odstěhovat třeba do Švýcarska jako Bakala a vykašlat se na tento bordel jménem „ Česká republika“

    • Pravdu díš odteď když mu stoply miliardové dotace bude svou funkci vykonávat zdarma 😉

    • Sodruhu BTW, kdyby si místo tvorby zoufalých agitek pro estébáka a zloděje Bureše radši namastil do práce, smrdíš tu pod hromadou nicků 24 hodin denně a snažíš se vytvořit dojem, že vás ruských pitomců je tu víc, dobytku příživnickej, nikdo ti to nežere.
      • KIMCID

        Soudruhu asi jak už jsem psal si tak doma říkáte a oslovujete.Nevím kdo je BTW.

        Pokud nemáš nic k tématu či k diskusi nereaguj na mě.Pro mě jsi bezduchý a bez mozku nick.,bez vlastního názoru.

      • Neplakej Sajmone Křenku!

  • EU bude raději posílat peníze na Ukrajinu. Oni dobře vědí, koho podporovat. 😛

  • josef.chmela

    Zde se ukázalo, že evropský parlament je zbytečná organizace, která o ničem zásadním nerozhoduje, něco podobného jako náš senát. Jeho rozhodnutí je pouze doporučení evropské komisi. Takže žádný zákaz, jak nám tady valí do hlav už od rána naše uplacená masmédia.

    • Soudruhu BTW, opět lžeš jako ta hradní becherovka.
      • KIMCID

        už si udělej jasno kdo je BTW paranoiku

    • vanhorne

      "jak nám tady valí do hlav"

      Je to celosvetove spiknuti proti Babisovi, vsechno jsou lzi a pomluvy. Podle duveryhodneho zdroje z organizace ANO, Pan Babis jako poctivy clovek sam z vlastni vule uz loni zadal a prosil, aby dotace pro Agrofert byly zruseny a dokonce prohlasil, ze je ochoten vratit vsechny sporne dotace i s uroky. Takovy je to kavalir, ten nikomu do hlav nevali.

  • Muhehehe, zdá se, že proti křišťálově čistému Burešovi se spikl i Evropský parlament. Co si jen počneš Bureši, bez dotací zkrachuješ a to je dobře. Snad se tě zbavíme!

    • josef.chmela

      Jsi tak blbej jako europarlament. Máš ale smůlu. Vláda Babiše tobě a dalším zlodějům bude i nadále klepat po prstech.

  • No a taky se EU by dobře zbavila premiéra, kterej není obyčejnou přidržtaškou EU, taky umí něco řídit, vyprodukovat a odvádět daně. A má svůj názor  a taky za ním jde. Zajímavý, že podrazy vymejšlej jen ubožáci u nás a v EU,který asi nikdy nic v životě nedosáhli a jen berou měsíčně statisíce z našich daní. Být Babišem šprajcnu se, že nebude platit daně, aby z nich musel platit cizí darmožrouty v parlamentu tady i v EU.
  • Tak to už je moc. ČR vyplácí zemědělcům míň na dotacích jak se vyplácí na Západě, jen proto tady jsou jejich sajrajty levnější. Tady Ti ubožáci co nejsou ve vládě a určitě těm partajím bez koryt docházej peníze, se zjevně snaží zlikvidovat Babiše jak se dá. No a  když EU zlikviduje Agrofert, tak sem budou moct vozit víc těch svých srač..., tady pak obviní Babiše, že propustil 30 tisíc zaměstnanců a jeho firmy koupí zase němčácký a cizácký firmy a budeme žrát západní a německý sajraty. Zbytek koupí mafiáni spřažený s ODS aspol. To teda fakt nechci. 
    • Soudruhu BTW, celá ČR bude držet dotačnímu podvodníkovi palce, vy komunisti jste zárukou skvěle budoucností pro naši vlast.
      • dzixy
        Probůh, proč všechny, kteří nesdílí Tvůj názor, jsou komunisté?? Já komunistou nikdy nebyl, nebudu, a také nesdílím Tvůj názor. Tedy ne vždy. Ale teď jsi jako pošouk, všude vidíš komunisty. Nedivím se, když se díváš pořád "do prava".
      • KIMCID

        ty jsi paranoik všude vidíš soudruha BTW :D

  • Je to jasné, nezvolení by chtěli vládnout, ale to by nesměli drtivě prohrát volby.

    • Chudinko zlodejska...

  • A stádo tupých ovcí si "to" zvolilo, za koblihu a pár b.bých keců, že bude líp.

    • KIMCID

      ono je špatně?nebo se tu diky,špatně zapalují auta?

  • Pan Babiš je absolutně čistý, prostě šlape na paty zlodějskýmu debilbloku, a dobře dělá!

    • Koukám, že v ANO opravdu fšeci kradnúúú 😀

    • Veď všeci kradnú. 😀

  • Za ty dvě miliardy, to by bylo postaveno škol a školek, zvýšeny platy zdravotním sestřičkám a učitelům, mohlo by se přidat důchodcům. A tohle byla kampaaaň pro zavedení EET  😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit