Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šamanka není skutečná
    Pokud by šamanka byla skutečná šamanka,tak by dokázala celý Brusel poslat do vesmíru sama s jednosměrnou letenkou.
    • To nevis, jestli jej tam neposle, Doprava a vesmir, *1* *1* *1* *7*
    • *15*
  • tak to je škoda *9* *13* *9* je vidět, že neortodoxní názory v Evropě netáhnou *13* *9* *13*
    • A v případě takovýchto "neortodoxních názorů" dodávám - díkybohu netáhnou!
    • já bych rozlišoval mezi neortodoxním názorem a debilitou... *1*
  • Jakákoliv úřednická struktura má nakonec úplně stejné vlastnosti. Prohlubovat svou moc, činit ji nedotknutelnou, uchvacovat pro sebe co nejvíce prostředků, dobře zaplatit loajalitu svým zaměstnancům, sypat zrní dolů, aby byl klid (do toho patří nejen sociální "úplatky" nespokojeným vrstvám, ale i výdaje na Štrasburk), což si žádá zvyšující se náklady, ale i přijímat více žen, které nejsou tak opoziční a bojovné a snáze se podvolí svému korýtku - a nepřicházejí proboha s žádnými návrhy a novotami. Tak to je obraz té naší - už zdegenerované - EU. Nemluvě o tom, že je v podstatě ovládána odjinud. A jelikož běžní úředníci chtějí vykázat nějakou aktivitu, vymýšlejí nakonec úplné nesmysly, které celé Evropě komplikují život, nemluvě o přehmatech s velkými důsledky. EU má možná dnes trochu smysl jako jednotný blok proti Rusku, ale jinak je k ničemu. Vůbec se totiž nezabývá světem za 50, 100, 150 let. A v tom jí omezení prognostici a ekonomové nepomohou. Je to jen drahý moloch, který nám žere budoucnost.
    • Za 50 let žádná EU nebude, většina Evropy bude součástí Islámského státu, tak proč by se EU měla zabývat tím, co bude za 100 let??? *1* *1* *1* Budoucnost Evropy jsou imigranti, převážně muslimové - bohužel. Zachránit by nás MOŽNÁ mohlo Rusko, pokud bude dost intenzivně zbrojit... Evropa na vlastní záchranu nemá ani prostředky, ani dostatek rozhodnosti a elánu. *11*
  • kdo by to řekl
  • Evropská komise, Evropský parlament, Evropské kdeco...., samý kancelářský palác, královské platy, desetitisíce úředníků, podržtašků, personálu a všelijakých slouhů. Moloch k ničemu, vysávající astronomické sumy od pracujících evropanů, aby je mohl přidělit přistěhovalcům, teroristům, lobbistům ve formě dotací, cikánům a podobné verbeži. Vyspělé a bohaté státy jako je Anglie, Rakousko, Holandsko, Finsko, Švédsko apod už litují svého členství a rozumné státy jako je Norsko, nebo Švýcarsko tam nikdy nevstoupí. Prvním signálem pro urychlené opuštění tohoto spolku bylo jeho rozšíření o postkomunistické země včetně ČR, další kapkou bylo angažování retarda Špidly do vysoké funkce, přijetí Rumunska a Bulharska, a vrcholem je úmysl jednat o přičlenění Turecka, nebo nedejbože Ukrajiny. No a Slováci a Poláci ve vrcholných evropských funkcích jsou takovou pěknou tečkou a ortelem smrti tohoto spolku, a možná i celé Evropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit