Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naposledy u nás o skladbě obyvatelstva chtěli rozhodovat němečtí nacisti. Teď se o totéž snaží totalitní EU. Něco takového si nedovolili ani komunisti ! Z deště pod okap, z Kremlu ještě hůř pod Brusel.
  • Čím dříve vypadneme z EU a z NATA,tím lépe pro tento stát.Škod již bylo dost z tohoto spolku.Automobilový bum nebude věčně a co potom?Detroid je jasným příkladem.Je mi jasné,že to bude těžké,ale čím dříve ,tím lépe.Marie Terezie měla podobné zkušenosti s Francii i Německem. Tato kolonie mocných se snad nikdy nepoučí.Po volbě Zemana hledejte ze svého okolí kandidáta na presidenta po Zemanovi,aby se člověk nemusel dívat na rychlokvašky a kreatury.To platí i o EU a EP až budou volby.To co tam je zvolené nehájí zájmy našeho státu,ale Bruselu ,popřením civilizace.
    • ...myslel jsem, že mentálně retardovaní jedinci se zbavují svéprávnosti, takže mj. nemají volební právo. Člověk, který píše "automobilový bum" a "Detroid" by snad měl být v péči ošetřovatele, a ne radit... *1* *1* *1*
      • Když chceš urážet tak si přečti ten blábol co si vytvořil.Já jsem v prvé řadě Čechoslovák takže píšu česky bum ne englicky boom a to samé Detroid z T i překlep se vloudí pekelný anděli hrajícího si na emeričana nebo engličana?
  • A my bychom zas měli svéprávně i sebevědomě spolu s Poláky, Maďary a v jistém smyslu i se Slováky a Rakouskem aktivizovat vlastní, tzv. článek NAKAKAT !!!..s důrazným upozorněním !., že situace i občanské názory v těchto zemích., díky takovému nehorázně drzému šikanování !..jsou většinově velmi blízko, či spíše už na samotné hranici s cílem, raději i za cenu těžkostí atd..o vystoupení z protektorátu 4. říše, tzv EU i ze spolku NATO = Nacionálně, Agresivní, Teroristická Organizace..které již nadále nejsou v zájmu bezpečnosti těchto zemí.,i jejich suverenity a svéprávnosti vlastního vývoje, životního stylu občanů, kultury, náboženství atd..Pak už by bylo daleko přirozenější a historicky i ověřenější., vytvořit vzájemně spolupracující a patrně rozšířenější tzv. V4., či pro někoho, tzv.modernější a širší variantu novodobého "Rakouska Uherska", kde jsou i jisté signály, varianty a možnosti..i se zapojením Slovinska atd..Takovou sílu už by "Brusel" jen tak nepřehlasoval ! Střední Evropa byla historicky i kulturně vždy jiná, je jiná i nyní a bude vždy jiná i v budoucnu ..a to ve všem..a doslova !., jak směrem na "západ", tak i směrem na "východ" !..
    • ObcanHavel
      Vystoupení z EU je ekonomická sebevražda, vystoupení z NATO pak úplná. Stále nechápu, proč někdo tak moc touží po tom, aby se mu žilo hůř než doteď a pokud je to opravdu jeho sen, proč se neodstěhuje třeba do ruska
      • Tak je vidět, že nevíte, o čem píšete. Vystoupení z EU nemá s ekonomickou sebevraždou nic společného. Dále se bude obchodovat s evropskými zeměmi. Tyto možnosti už byly před naším vstupem do EU. Dotační politika EU je jeden velký tunel. Namísto rozumného investování do námi potřebných věcí se řeší jenom papírové požadavky na dotace. Normálně by náklady na nějakou záležitost dosáhly částky např.1mil.Kč. Přes dotace to stojí celkem třeba dvakrát více. Protože je třeba zaplatit firmu, aby připravila projekt, ta si bere velké prachy za to, pak čekáte rok na schválení. Když peníze dojdou, jsou to většinou z 50% neefektivně využité prachy, když se pak něco pokazí, je třeba vracet část peněz. Odvádím něco do "evropské" kasy, tam to někdo přerozděluje a rozhodne, aniž zná zdejší poměry. My dáváme nějaký peníz, na druhé straně velké státy EU jako Německo vysávají odsud mnohem větší peníz díky nadnárodním společnostem a super hypermarketům. Takže ve finále se od nás odlévá více než získáváme. Takže bychom si jenom ulevili. A HLAVNĚ NEMUSELI BYCHOM POSLOUCHAT NĚKOHO, KDO NAŠI ZEMI VŮBEC NEZNÁ, ALE CHCE ROZHODOVAT!!!. A NATO? Je to zločinný spolek, který se snaží jenom rozšiřovat vliv USA po světě. Rozpoutali válku v Jugoslávii a dále se snažili to samé na Ukrajině uměle vyvolaným převratem, naštěstí Putin včas poznal zákeřnost USA, kdy už byla válečná loď USA v Černém moři, aniž došlo ještě k problémům na Krymu. A učinil přítrž tím, že připravil poblíž velmi účinný zbrojní systém a ukázal je Amíkům, kteří se raději stáhli. A DNES NAŠE ROZBITÁ ARMÁDA DO JEDNOTLIVÝCH ELEMENTŮ JENOM SLOUŽÍ V ZAHRANIČÍ GEOPOLITICKÝM ZÁJMŮM USA!!! Takže vystoupení z NATO by nám jenom prospělo a kdyby to učinilo více států, byl by na světě větší klid
      • Tak skoč z okna (z přízemí)
      • Ty nic, s tou fotkou a tvým mozkem, nikdy nepochopíš. S omezeným IQ jsi na tom s tím svým Havlem stejně bídně.
      • vašku, ty ožralé hovado, tys vždycky táhl k teroristickým američanům
      • Ty si uz nepamatuješ, jak jsi v roce 89-90 tvrdil, že už nikdy nebudeme členem žádného vojenského paktu ? Je fakt, že Ti pak ke změně názoru stačila pouhá jedna cesta ke strýčkovi do Ameriky. Pamatuješ, jak jsi hřímal, že překoveme meče v pluhy ? Zrušil jsi zbrojní výrobu na Slovensku a jejich odběratelé pak nakupovali mj.v USA, kde Ti pak tleskali ve stoje. Podobných příkladů by se našlo povícero, ale je to tak dávno, kdo by si to pamatoval, že ?
      • Byla doba., kdy náš stát do 2sv. , či spíše zrady a obětování nás od našich tzv.západních spojenců atd..nebyl ani v nějaké EU, natož v NATO, a byli jsme v Evropě, ale i jinde., velmi vážení a respektovaní, jako jedna nejstabilnějších ekonomik světa s ohledem na tak malou zemi, měli jsme jednu z nejstabilnějších měn světa a i nyní jsme jedna z nejbezpečnějších zemí světa..Nikdo nám nikdy v ničem nepomohl, pokud jsme si my sami nepomohli., prací, vlastním umem, šikovností, originalitou atd..všichni ti "spojenci" a to jak ze západu, tak z východu., nás akorát vždy dostali do problémů na celé staletí, či aspoň na desítky let..
        • ObcanHavel
          také byly doby, kdy jsme byli součástí Svaté Říše Římské a zabírali dvě třetiny Evropy, zajímavé, ovšem v dnešní situaci už docela irelevantní

          jinak soulas, že než se tu vyřádili komunisti, žilo se tu lépe, ostatně, na světě snad neexistuje jediná země, která by si vládou komunistů kdy polepšila, vždycky jenom sešup, zatímco ostatní kapitalistické země stoupaly k nebesům. teď se situace u nás zase začína zlepšovat, je tedy naprostý nesmysl to celé potopit nějakým vystoupením z EU a podobnými nesmysly, to by nás jen hodilo 20 let nazpět
          • Tato demokracie nás nehodila o 20,ale o100 let zpět.Jinak já to zlepšení u nás nevidím a to jsem si zajistil i brýle a ne růžové.Jo propaganda je hrozná věc to již pochopili i cinkači s klíči.
  • Já jsem také velmi hrdý na to, že jsem Čech, Slovan, který si nenechá kecat do života od špinavých nacistických zrůd z Průseru-Bruselu!
    • ObcanHavel
      podle socio ekonomických údajů si žijeme nejlépe v historii, ta "zlá" EU nám sem pumpuje prachy horem dolem (jednou tolik než pošleme my jí) to je tedy děs *3*
      • Podle socio-ekonomických údajů si v komunistické Číně žijí nejlépe v historii. Jsou ekonomicky nejsilnější zemí na světě. Je to právě proto, že si ponechali svůj systém vlády.
      • Kam chodíš na tyhle žvásty ,jinak se to nedá nazvat
      • nám? KOMU nám? Babišům atd. viď *12* *11* *10*
      • Ale co vyberou Němci a spol na daních...
  • Tak to je nádherné. Žalovat čr za to ,že svou politikou nemusí vyhlašovat výjměčná stav na svém území, zato ,že nenechá ubližovat svým občanům cizinci, zato , že nenechá znásiliňovat své ženy........ Velebnosti hnus!!!! *16*
  • Czexit !
  • vzali tvrdý oříšek. Humanita je krásná. Ale pokud tady verbež útočí na evropany - je třeba obnovit systém kolektivní viny. Všichni vetřelci z Afriky jsou odpovědni za ty extra hnoje co tady vraždí evropany. A proto je třeba jim všem zamezit přístup do klidné EU. Ať si to klidně vyřídí mezi sebou na moři.Kterýkoliv život přivandrovaleckého psa nemá zdaleka takovou hodnotu , jako život zdejšího pracovitého člověka. A klidně si kvotujte. Až se začne kosit v Bruselu, bude to jiná sranda.
    • ObcanHavel
      s tím "Humanita je krásná" bych souhlasil!
      • Hlupák se nikdy nemůže stát chytrým člověkem, protože na to prostě nemá intelekt. Ale může si zvyšovat ego provokacemi ostatních.
        Znal jsem jednoho takového hlupáka, který měl založen životní styl na tom, že se stále snažil každému něco nakecat a pak se smál, když někdo na chvíli zaváhal a snažil se uvěřit. Prostě permanentní lži a následný smích těm "napáleným".
        Ale časem důvodů k smích ubývalo, protože ho samozřejmě všichni, které znal prokoukli a nejen že ho pak nebrali vážně při jeho kecech, ale ani když náhodou řekl nějakou pravdu.
        Nejen že ho nebrali vážně, ale přestali ho poslouchat (úplně). Prostě toho hlupáka ignorovali. Jemu nezbývalo nic jiného, než čekat na to, že někde potká někoho, kdo ho ještě nezná, aby na něj uplatnil to jediné, co "uměl" a to byly ty nesmyslné kecy a následný smích.
        Myslím, že vy jste podobný typ.
        • ObcanHavel
          ten hlupák jste v tomto případě opět vy. humanismus, filosofie, umění, kultura, to všechno jsou naprosto zásadní pilíře ve vývoji lidstva a moderní demokratické společnosti, bez nich bychom ještě lezli po stromech a mlátili se klacky po hlavě, naopak hodnoty, ke kterým vzhlížejí někteří místní, jako je lež, zlo, nenávist, rasismus, presumce viny a kolektivní vina, hulvátství, arogance, adorace násilí a hlouposti, to jsou věci, které vždy vedly k největším tragédiím v dějinách lidstva. Je mi jasné, že pro les nevidíte stromy, jen hupák by chtěl dobrovolně kráčet po takové cestě.
          • Havle, Ty jsi snad cáklý, vždyť právě to nedostatky, co vyzvedáváš při vývoji lidstva "naopak hodnoty, ke kterým vzhlížejí někteří místní, jako je lež, zlo, nenávist, rasismus, presumce viny a kolektivní vina, hulvátství, arogance, adorace násilí a hlouposti, to jsou věci, které vždy vedly k největším tragédiím v dějinách lidstva." to vše s sebou nosí nelegální migranti a chtějí nám to opět vnutit a vrátit nás tisíce let zpátky.. Neměli by nejprve dorůst do stavu našeho vědomí, a potom se pokoušet zařadit mezi ty "ostatní" již vyzrálé??? Bože, jak vy pravdolaskaři dokážete myslet vždy jenom jednosměrně, a hlavně neobjektivně.
          • Musíme rozlišovat mezi humanitou a blbostí, či naivitou.
            • ObcanHavel
              To rozhodně, nejlépe jít zlatou střední cestou a nepřiklánět se k extrémům, ovšem také nezapomenout, že jsme všichni lidské bytosti a nezáleží na tom odkud pocházíme, ale jací doopravdy jsme.
  • děkujeme pěkně pane prezidente Zemane a další, díky vám si zachováme státnost a národní hrdost! Vivat!
    • ObcanHavel
      bohužel, podle posledních průzkumů ztratil tento národ za jediné funkční období Miloše Zemana přes 41% hrdosti *9*
      • najdi si na netu statistiky, kolik majetku bývalé ČR ještě patří tuzemským organizacím, kolik peněz jde ročně na dividendy do zahraničí. Spočítej si, kolik čeho vyprodukovalo zemědělství před rokem 89 a kolik dnes. Dnes nemáme už ani armádu, jenom její karikaturu. Zjisti si, kolik % lidí dosáhlo na průměrnou mzdu v roce 89 a kolik na ni dosáhne dnes. Nechci Tě trápit, ale Tvůj jmenovec anebo Tvoje modla je pro lidi spíše symbolem úpadku než rozkvětu. Já samozřejmě budu volit Zemana, pokud ale nevyhraje, rozhodně se z toho nezblázním, v seznamu mých starostí to je na 156 místě. Spíše mám obavu z demokratů z kaváren, aby psychicky zvládli neúspěch svého kandidáta a nešlehlo to s nima :-).
        • ObcanHavel
          statistika, kolik toho před rokem 89 u nás patřilo soukromníkům a kolik rudým zrůdám bude jistě zajímavá, jak si polepšili lidé a jak stát, že?

          jinak popularitu Václava Havla doporučuji neměřit podle řéčí ožralů v zaplivané knajpě 4.cenové skupiny v 11 večer, ale v kruzích, které mu byly bližší, mez akademiky, dramatiky, vzdělanými lidmi, třeba budeš překvapen
          • Je mi úplně jasné, že vy havloidi máte ta procenta nějak obráceně. 5% je pro vás většina a zbytek je hospodský plebs. Ale máš smůlu, matematika funguje tak jak má. Ale to ty stejně nepochopíš. Určitě nepochopíš i to, že prezident Zeman má 55% podporu národa. To je pro tebe, jako havloida s IQ houpacího koně, určitě bezvýznamná menšina.
          • Bydlel jsem v ABC a byl jsem opravdu překvapen.Tam bylo ožralých dramatiků.Bohužel akademiky jsem tam neviděl,ale chátry habaděj.
          • přiznávám, přiměl jsi mě k sebereflexi. Budu se muset seznámit blíže s myšlenkami a kulturou, která je blízká vzdělaným lidem ( v Praze ?). Hraje se tento měsíc kdekoliv v Praze a okolí některé jeho světové dílo ? Mám šanci sehnat lístek nabo je beznadějně vyprodáno ? Určitě se někde hraje, jen nevím kde. Myšlenky her V.H. jsou jistě nadčasové a divadla musí nějak zvládat enormní poptávku diváků.
            • ObcanHavel
              To určitě udělej, třeba ne kvůli představení samotnému, i když bude jistě zajímavé, ale ze sociologického hlediska, můžeš si promluvit s lidmi, co na to představení jdou a zeptat se jich, co si o osobnosti V.H. myslí, uvidíš, že budeš překvapen, pokud to chceš okořenit, tak se jich ještě zeptej, co si myslí o Zemanovi. Ostatně, pluralita názorů je vždycky důležitá, názor ze 4. cenové má váhu stejně jako ten z foyer Národního Divadla, nakonec se sejdnou přibližně někde uprostřed a o tom přeci je demokracie.
  • Nedělejte si iluze, pořád jsme součástí koloniální nadvlády. Jeden příklad za všechny. V každém obchodním řetězci je cca stenná cena zboží, náklady . Ale mzdy pracovníků jsou na 1/3 oproti, nemců frantíků atd. TZN. Zisky plynou ven z ČR. Už není nutné se starat o otroka. Najít mu bydlení, stravu, atd. To vše si on zajistí sám. Ta mrzká mzda je na pokrití těchto nákladů. Víc nic. *8*
    • Když o tom přemýšlím, tak si nejsem jist, že chci na tom být stejně jako Němec nebo Francouz. Moje životní úroveň mě dostačuje k celkem pohodlnému životu a žiji v šesté nejbezpečnější zemi světa. Nezměnilo by se to, kdybychom Západ dohnali?
      Nezískali bychom toho méně, než ztratili?

      Mimochodem, jsou ti Němci opravdu o tolik před námi? Pro zajímavost uvedu jeden starší článek:

      "11. dubna 2013 13:06
      Německé domácnosti jsou suverénně nejchudší ze všech sedmnácti zemí eurozóny. Ukázal to výzkum Evropské centrální banky, který byl poprvé v historii proveden v rámci celé skupiny zemí platících eurem. Podle propočtů údajů Českého statistického úřadu jsou německé domácnosti dokonce o pětinu chudší než ty české.
      V Německu a Rakousku, dvou zemích, které tvořily jádro v druhé světové válce poražené třetí říše, dodnes žije většina domácností v bytech či domech, které jim nepatří.
      To je hlavní důvod toho, proč se v hodnotě majetku domácností Němci umístili podle průzkumu Evropské centrální banky na posledním místě v celé eurozóně a proč byli předběhnuti i Slovenskem, které bylo do vstupu Estonska bráno jako nejchudší země platící eurem. Estonsko v průzkumu nebylo zahrnuto.
      Majetek standardní německé domácnosti je podle průzkumu 51 000 eur, zatímco Slovenské 61 000 eur. https://ekonomika.idnes.cz/nemecko-eurozony-cesko-bohatstvi-domacnosti-fnv-/eko-zahranicni.aspx?c=A130411_121049_zahranicni_pul
  • Nejdříve nám nahrnou migranty,pak přijmeme euro a poté se eu rozpadne,aby na tom neprodělalo Německo a Francie. A to.umele oslabování koruny čnb,je tunel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit