Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většina vrahů jsou homosexuálové.

    • Chtělo by to nějaký věrohodný důkaz - event. třeba statistiku...

      • zkus se ohnout v base pro mýdlo, to co píše je pravda, basy jsou plné buzerantů a vědělo se to celou dobu, proto homosexualita byla zkoumána jako sexuální úchylka či duševní nemoc, než si teploušci prolobovalil své. Víš kdy začíná pohlavní zrání dítěte? jeho narozením a pohlavně rozvinuté je až ve 13 letech, tudíž celých 13 let se formuje jeho sexuální orientace, to se ale dnes popírá, protože oni se tak přeci rodí! což je hovadina, kdyby se tak rodili mají již od narození plně rozvinuté pohlavní orgány.

    • Zajímavé. Heterosexuálové nevraždí? Tady v tom případě to byli odporní heterosexuálové trpící homofobií.

      Pisatel zjevně také trpí homofobií. Doporučuji konsultovat psychiatra dřív než to s ním sekne. Tedy s tím pisatelem ne s psychiatrem.

  • TheGGG

    a když se toto samé stane hetero člověku tak nikdo z elit nehne ani prstem a masové prostesty to nevyvolá... prostě odporný zločin to byl, ale že byl dotyčný gay s  tím nemělo nic společného... brutálně zabitých byla spousta lidí bez ohledu na orientaci

  • Ještě v minulém století odsuzovaní a souzení homosexuálové pochopili demokratizaci a osvobození společnocti jako nebetyčné uvolnění pro ně.Vytvářet partnerské vztahy a žít spolu je výsadou svobody jednotlivce.Nesmí však překročit přírodní zákony.Ty stanoví,že početí je nezadatelným úkonem pro heteropár.Včetně výchovy potomků do pravidel života odjakživným způsobem.Způsobilou dvojici otec-matka nemůžou nahradit dvojice otec-otec nebo matka-matka.V přírodě jde o přirozené zachování způsobilých párů.V rozpustilé a dnešní dekadentní lidské společnosti homosexuálům nestačí jejich tolerance,žádají stále více a více ústupků proti přirozenosti.Dokonce demonstrativně.Podle mne narazili na strop.Homosexuálním párům nelze svěřovat do osvojení děti.Je to proti přírodě a byl bych rád,aby to pochopily.Překročení takové hranice by je vrátilo o sto let zpět.

    Toho chlapce je mi nesmírně líto.

    • v přírodě taky dva homotučnáci vysedí nalezené vajíčko, V PŘÍRODĚ BĚŽNÁ VĚC


  • KIMCID

    Dojemné setkání na fotce.Kongo 1988 gorily v mlze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit