Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Katar jako dodavatel plynu nemusí být nutně špatný nebo rizikový. Samozřejmě když pomineme ten etický a morální aspekt toho, že je to Katar. Ale když to nevadí fotbalistům, tak proč by to mělo reálně vadit mně? :) Jen to chce se státem Katar nastavit fakt výhodnou smlouvu, která bude výhodná pro obě strany. Jedině tak ta spolupráce může fungovat i dlouhodobě.

  • tobro

    Nebude.. ;-)

    • . . . как  говорит  Василиса . . .

  • Jak na tento článek může někdo vůbec reagovat? Je to snůška pomluv a rádoby přání. Snad jen Švejk to zažil: červený šátečku kolem se toč....... táhneme na Rusa nevíme proč?

     Bývali jsme před 33 roky druzí s Francií v Evropě ve výrobě elektrické energie a měli jí dostatek.  Rezort energetiky vedli odborníci nikoli politologové a političtí diletanti amatéři.                                                                                                                                                                          Zrušili jsme potravinářské normy- nyní může vyrábět kapitalistická firma potravinový odpad, prodávat jej a prohlašovat, že si to zákazníci přejí.                                                                                                                                                                   Tento stav je ve většině oborů našeho podnikání, zemědělství- nechat si vnutit  příkazy kolik čeho smíme osadit, povolit dovoz potravin ze států , které si je dotují a ničí tím naše zemědělství.                                                                                                                                                             Průmysl,  bankovnictví- kam zmizelo? školství zdegenerováno výrobou vysokoškoláků devítiletkové úrovně -  na příklad založením  vysokých škol i v jihomoravských vesnicích v bývalých kravínech. Jezdil jsem kolem takové. A témata diplomových prací na Karlově Univerzitě jsou výsměchem profesorům této Alma Mater.  Školství chce stále peníze a přitom se pod hlavičkou práv barmských žen živí neziskovka.To je výsměch pro vládu která toto dovolila a nesjednala nápravu, ani NKÚ. Na co je?                                                Zdraví národa za vedení diletantů,  kolik bylo minitrů zdravotnictví? Obchodování i právní úroveň, nekvalitní zákonodárství. V současnosti snaha podrobit národ diktátu vlády pandemickým zákonem i když v podstatě se o pandemii již dávno nejedná.                                                                                                                                                                     Jsme zalezlí do cizáckých zadků i když s námi zachází jako s kolonií před několika desítkami let. Měli bychom si vybírat přátele podle činů  nikoli podle slov. Před lety  jsme to nechali pohnojiti a nepodařilo se za ta léta nikomu využít našich zdrojů.Rozprodali jsme je  za hubičku nebo bakšiš  nebo nechali rozkrást. Nemůžeme se divit současnému stavu shnilizmu ve kterém jsme. A bude hůř. Kde je vláda odborníků  místo současných diletantů- politických nul,  pro které jsou založena nová ministerstva. A to prý budou snižovat počty úředníků.


  • Pokud by Amerika a NATO dohnala Rusko zastavit plynovod, tak pro Českou republiku je jediná schůdná cesta opět začít z uhlí vyrábět svítiplyn.  Na Evropskou unii se můžeme zvysoka vykašlat. Nakupování plynu odjinud bude šíleně drahé a stát nechá zruinovat všechny své občany. Přestože se nyní zdražil plyn a elektřina, tak stát pomůže parazitům zvýšením příspěvku na byt. A ostatní občané poškození zdražením si můžou .........

  • Připravme se , že ten americkej břidličák nás bude stát raketu a ještě na něm budeme závislí.

  • Ovšem - těžba uhlí v Česku od let 1989-95  klesla o desítky procent. 

    Zatímco v roce 1989 se vytěžilo 

    - 35 milionů tun černého uhlí - v roce 2019 to bylo 4,1 milionu tun 

    - 89 milionů tun uhlí hnědého - v roce 2019 to bylo  39,2 milionu tun

    U černého uhlí činí pokles těžby 88,2% 

    U hnědého uhlí činí pokles těžby 55,9 %  

    Jak vyplývá to z údajů, poskytnutých Českou geologickou službou (ČGS).

    To raději budeme sponzorovat doly v Australii a jinde?

  • mun.go

    Nejen katarský plyn - také australské uhlí ...

    "Do Česka připlula historicky první loď naložená černým uhlím z
    Austrálie. Má pomoci kvůli útlumu těžby. Rejdaři přitom hovoří o
    přelomové zakázce. Uhlí se vozilo po Labi běžně, ale v opačném směru
    " - odkaz zde.

  • czesko nic nezhrani !!! prze presdentem je milo zeman a jeho dva jitrnici !!!

    • . . . как  говорит  Василиса . . .

  • goyim

    Klasika. Najednou se ignoruje, že Katar je autoritativní země, kde se porušují lidská práva a financují islamisti.

    Taky mě pobavil blábol o "vytrestání" Ruskem za dodávky munice na Ukrainu. Není třeba, dodávky zbraní a munice do zemí, kde probíhá civilní válka, jsou ilegální.

    • KIMCID

      Bingo

  • Dnes a denně poznáváme jaká jsme US/EU/Berlínská KOLONIE!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit