Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Zajímavé. Tak on pan Šmucler byl blázen už před více než deseti lety. No nic. A to jsem ho měl ještě před pár lety jako odborníka na slovo vzatého ve svém oboru. Dokonce mám známého, který k němu chodil do ordinace. Je pravda, že byl trochu svůj, ale profík... No, dneska už to asi neplatí. Doufám, že pan aspoň ví, jak složit obálku, aby si před tím bankrotem mohl uložit pod polštář do obálky ty velké peníze, které se u něj v ordinaci platí.

  • Na nadstandart budou mít jen ti lumpové ,kteří tuto zemi rozkradli.Proto takto vybrané peníze je třeba posílat na katovské mučírny.Uvedené plátce rovněž.Za tyto peníze by je katé vyléčili z lumpáren.Pak už by žádnou další léčbu nepotřebovali.Po zaplacení ,katovské léčby,by se zbytek poslal dostátní pokladny.
  • Autor článku a majitel nemocnic uvádí příklad, který potvrzuje, že standart a nadstandart je zaveden proto, aby bohatí měli na lékařskou péči a ti druzí né. V rozhovoru hovoří o sadře standartní a nadstandartní a hned vyvstává otázka, když pacient má zlomenou končetinu a nemá peníze, ošetřující lékař mu poskytne ošetření na úrovni roku 1960 to znamená, že končetinu ošetří a dá do obyčejné sádry a dotyčný se bude dál léčet na úrovni roku 1960, nebude moct s končetinou nic dělat a po ukončení lečby, když mu sundají sádru, bude muset složitě, se učit opět končetinu používat, protože v době léčby, to znamená nehybnosti, svaly stuhly, nervové zakončení již tak nefungují jako předtím a pokud to bude starší člověk a takto ho znehybní hrozí mu i zápal plic, tromboza a jiné nemocí hrozící při radikálním omezení pohybu pacienta. Naproti tomu, když to bude bohatý pacient dostane na zlomenou končetinu takovou lečbu a takovou fiksaci končetiny na takové urovni, která odpovídá roku 2011 to znamená nebude zapotřebí, aby se radikálně nehýbal, nehrozí mu znehybnění svalů po ukončení léčby a nehrozí mu ani zápal plic, kdyby byl starší. A na jednoduchém příkladě vidíme, že standart by měla být léčba, která odpovídá roku 2011 a né roku 1960, ale rozdělení lékařské péče na standart a nadstandart bude především znamenat rozdělení léčby na léčbu úrově léčby na rok 1960 a roku 2011, což je samozřejmě špatně, když si uvědomíme, že nejnovější lékařské postupy jsou schopny vyléčit v roce 2011 70% rakovinných nádorů a v roce 1960 to bylo pouhých 1% a to znamená, že ve standartu bude léčba rakoviny pro toho kdo na to nebude mít jistou smrt a ten kdo na to má bude mít 70% nadějí to znamená ten bohatý, který k penězům přišel většinou podvodem, protože pořád platí, že pokud člověk pracuje poctivě, nemá čas vydělat peníze. Jinak to, že směřujeme k bankrotu s tím lze souhlasit, že penzijní fondy budou fungovat pro rozkradení peněz s tím lze vřele souhlasit taky a že lidé by se měli na bankrot připravit také s tím lze též souhlasit. Se standartem a nadstandartem je možné souhlasit jenom v takovém odvětví jako je prodej aut, ale v žádném případě né ve zdravotnictví. Auto ať si každý koupí podle toho kolik má peněz, zdravotní péči by měl každý člověk ve vyspělém státě dostat na úrovni nejnovějších lékařských poznatků, ale toho kapitalistický stát, liberálního ražení se 70% firem vlastněných zahraničním kapitálem a bankami 100% vlastněnými zahraničním kapitálem ani není schopen a to proto, že v našem státě nerozhoduje námi zvolená vláda, ale zahraniční kapitál, který nás vysává jako africkou koloníí uprostřed střední Evropy.
  • Vesměs pravda, ale na druhou stranu si dovoluji podotknout, že ne každý dělník se má tak hej.. Ono dva dělnické platy (např. 20 tis. Kč) a k tomu 2 děti. Něco stojí nájem, jídlo, výdej na dojíždění do školy, a další poplatky, které se měsíčně zaplatit musí. A nedejbože, aby přišla nějaká neočekávaná událost, za kterou se bude muset vydat z peněz.
    Co si budeme povídat, v naší zemi protékají peníze mnoha skulinami (první příspěvek - stíhačky a dalo by se dál vyjmenovávat), je otázka, kdy se to konečně začne řešit a navrhne se nějaké smysluplné řešení. Ovšem zde se například zvýší DPH, jelikož bylo nědávno zvednuté málo, které se dotkne hlavně nižších vrstev.
  • Tato země ke státnímu bankrotu spěje.Ale při masivním nástupu tvrdé levice a i příznivců komunistů,je velice pravděpodobné,že se už ke konci příštího roku bude zase tvrdě čestprácovat.Budování kapitalistického svinčíku má národ dost.
  • Pan Smucler ma absolutne pravdu. Diky hospodareni nasi drahe KSC usmernene KGB jse opustili chovani bezne v zapadni Evrope a jsme presyceni zlodeji neucenymi krast dle hesla kdo nekrade okrada svou rodinu. A tak se vyrojili Bem, Barta, Paroubek, Sobotka, prazsti radni, poradci vlady a prezidenta a svest se chteji i poslanci a jejich poradci, ministerstva a take mafie kolem statnich zastupcu a soudcu, vselijaci Zelezni a jejich kamaradi.
    Byl uz nekdo potrestan za nakup stihacek (nevime co s nimi) a ani je neumime prodat, OT jsme museli nahradit Pandury (bylo jich zase moc) a nakonec i nase nadzvukove stihacky na leasing, jak se budou jmenovat za par let nebo budou opet ze Svedska a BAE koncern. Kdyz chceme neco vysetrit, tak to musi za nas delat Rakusaci, Svycari nebo i Jizni Afrika? Dodnes vime/nevime je ten Kajinek vubec vinen?
    Pane Smuclere, v tom mate pravdu, Cesi jsou chytry narod. A neumi si vladnout. Proto potrebovali komancove Rusy resp. Euroasiaty (Stalin a ostatni), Nemce, predtim to vzdy zkouseli pres Zizku a jine, nebo s nekym kolaborovali. Mame stesti, ze neuctivame teroristy, jako byl Janosik a take stesti v tom, ze na tom vladnuti participuje EU a my, to co neumime delat - vladnout si - tak vehementne branime.
    Dej Buh za Karla IV. kdyby uz prisel / to je jedina nadeje naroda Svejku a zlodeju. Tehdy bude zit narod v pravde, jak to ma napsano na vlajce - Pravda vitezi.
    • Lžeš jako když tiskne.To co zde vládne,to nejsou komunisté.Havel a Klaus v KSČ nebyli a při tom oba mají na zbídačení této země největší podíl.Mimo komunistů existovalo mnoho těch,kteří sice legitimaci KSČ neměli,ale komunistům dělali vše ,co jim na očích viděli.Za to byli odměňováni menšími korýtky.Takže se jim za komunistů špatně nežilo.Mnohdy to byl horší dobytek,než ti s rudou knížkou.Právě oni,po údajné revoluci,protože nebyli v KSČ rychle začali zpívat jinou písničku a hned se hnali,bez zábran i k těm nejvyšším korytům.To je to stádo lumpů,které zde přes jednadvacet roků vládne a zbídačuje tuto zemi.Pravděpodobně jsi jeden z uvedených lumpů a proto chceš vše hodit na komunisty.Kdyby Klaus ,řek před údajnou revolucí proti komunistům jenom desetinu toho,co potom,tak nestál na tribuně,ale dýchal by cezený vzduch na Pankráci.Také by jej komunisté neposílali studovat do Anglie.Tací dobráci zase komunisté nebyli.Já vím o čem mluvím.Já jsem se za kritiku komunistů musel prošlápnout až k okresnímu komunistickému soudu.Takže na takové ,jako jsi ty,mám čich.
    • Napiš knihu blbe a neotravuj na veřejnosti
      • Psi štěkají a karavana táhne dál..! staré arabské přísloví které na tě skvěle pasuje, milý "kašpárku".
      • Pravda bolí viď. Ale aspoň trochu zachovávej zásady slušnosti. Tys byl asi vychováván asi až po r. 1989 že,hmm?
    • Vzpomínáš správně heslo "Kdo nekrade, okrádá svoji rodinu", které vymysleli a praktikovali DISIDENTI po příklad druhým a pro rychlý konec socialismu v ČSR. Komunisti, kterým se to někdo taky snaží podsouvat to nevymysleli - byli by přece proti sobě. Ale z disidentů se stala po nástupu Havla vládnoucí elita, která trochu poopravila Masaryka - jeho heslo "nebát se a nekrást" trochu zkrátili na "NEBÁT SE KRÁST" a to úspěšně až dodnes praktikují. Jenomže teď už je málo z čeho krást, tak musejí provádět reformy = DEFORMY. Proto ceta k bankrotu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit