Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak už jsme zase v Protektorátu Čechy a Morava, tentokrát nám nenařizují z Berlína ale pro změnu z Bruselu, ovšem za vydatného vlivu berlínské Angely a pařížského Hollanda. Angela ztratila rozum, protože natáhnout napřed do Německa a postupně do Evropy milióny vetřelců (nikoliv žádné migranty, azylanty, uprchlíky a podobné chudinky, ale VETŘELCE), to může jen chorý mozek. Až se po Evropě budou odpalovat granáty na svých tělech, aby nás vraždili, tak si všichni vzpomeňte na Germánku Angelu. Chci věřit, že to udělala z čisté nevědomosti a neskutečné hlouposti, že v tom nebyl žádný zlý úmysl. Pohledem do historie však dobře víme, že její germánský předchůdce Adolf Hitler žádal prostor obývaný Čechy navždy od nich vyčistit. Pro Čechy mělo být navždy dobré místo za Uralem nebo v Patagónii. Nakonec na tu Hitlerovu představu, byť trochu pozměněnou, přece jen možná dojde; budou se tu v Čechách a na Moravě roztahovat Syřani a černoši a my si budem hledat nový domov a můžeme si přitom nostalgicky zpívat "Kde domov můj", Jo a Pšonka, to byli zrádci vždycky, Napřed v rámci mnichovského diktátu ukradli v r. 1938 Těšínsko, pak nás okupovali v r. 1968 (Pšonka Gomulka byl ve shodě se sovětským Brežněvem v okupaci + Němci z DDR, Bulhaři a Maďaři) a teď zrada potřetí.
    Jak to tak vypadá, tak EU byl šeredný omyl. Češi, musíte spoléhat sami na sebe, držet při sobě, a do žádných paktů se Západem ani s Východem nelezte. Historicky víte, že to nikdy pro nás Čechy nedopadlo dobře!!! Buďte neutrální jako Švýcarsko, tzn vystoupit i z NATO. Po této zkušenosti nevěřím už vůbec ničemu, nevěřím, že by nám někdo z těch tzv. "spojenců" přišel v případě potřeby vojensky pomoci. Odhlasují si, že mají k řešení důležitější věci a nás hodí přes palubu, jak už se v minulosti stalo.
    • Angela neztratila rozum. Ma ho za velkou louzi v USA a jejim sefem co ji ukoluje je cernousek z Whithousu
    • K Němcům je zbytečné něco říkat a Frantíci vlastně s Němcema spolupracovali a byli na "stejné lodi" a bojovali s Brity, což si moc lidí neuvědomuje. A to nebudeme mluvit o tom, co se všeobecně ví, jak se na nás vyprdli v Mnichově. Frantíkům nevěřit ani pozdrav

      http://www.valka.cz/clanek_11101.html
  • Nová Mnichovská, /Bruselská/ smlouva. O nás, bez nás, za přispění přeislamizované Francie. Novoněmecký Drang nach Osten. Když to nevyšlo válkou, tak to bude diverzí zvenku za využití Arabášů.
  • Spíš bych tipoval, že němečtí důchodci budou živit ty kobylky, které jim tam Adolfa pozvala.
  • Proč píšete jen o syrských uprchlících? Těch je odhadem 20%. Ostatní jsou netáhla z Afriky, kterým kdosi nakukal, že v Německu bude vše zdarma, dále mafiáni z Balkánu, kteří mají jinou představu, než makat na německé důchodce a nesmíme zapomenout na pár tisíc džihádistů, kteří spíš budou ničit, než budovat. Ti možná mnoha těm německým důchodcům dobu jejich důchodu podstatně ukrátí.
    • Ano budou budovat.
      Dokud z celého německa zbyde jen ruiny a poušť. (německo s malým "n" není již chyba německo už si velké "N" nezaslouží)
      • Merkel Akbar!
  • Němci žádný důchod mít nebudou. Muslimové chtějí křesťany jako otroky do továren a ateisty jako zábavnou atrakci zvanou podřezávání hrdel.
  • Fašizující genetičtí inženýři jako je frau Herkl jsou to nejnebezpečnější co se může vyskytnout.
    Určovat národům kde a jak budou žít to tu už jednou bylo a taky z německa.
    Evropa ustupovala Hitlerovi a teď ustupuje frau Merkl. Je tedy nepoučitelná a spěje k řízené záhubě.
    Tak tu máme nový Mnichov. A EU se zatím raduje.
  • Nechápu. Po našem vstupu do EU si němci a rakušáci vymínili, že až do roku u nich nebudeme moci pracovat. Báli se totiž ohromného přílivu pracovníků.
    Dnes zve blbka Merkelová islamisty do Německa po statisících, těch se nebojí. Zřejmě jsme, my Češi, horší než islamisti. Je v šak velká pravděpodobnost, že loutka Merkelová a celý ten exodus je řízen černou opicí z USA a že to vše má pro Evropu černé pozadí.
    Už 25 let říkám, že EU a NATO jsou pouze imperialistický šmějdi, kteří ovládli východní Evropu bez války na pozvání Gorbačova a Havla.
    Zlatí komunisti, zlatý socialismus.
    • Ani Moskva si nedovolila vnucovat svým satelitům tisíce lidí z Afriky a Asie.
    • Oprava: až do roku 2011.
  • Klasická demagogie, místo aby podporovali vlastní rodiny s dětma, tak financují imigranty.
  • Tihle "běženci" sem až na vyjímky.. rozhodně nepřišli živit nějaké, německé důchodce, či jiné Evropany obecně.., tihle jsem přišli a ještě v daleko větším počtu teprve drze přijdou, včetně vysemenění se.. po celé Evropě.. právě tohle všechno dokonale vysát, Evropu totálně rozložit, Evropany rozeštvat a pak i postupně zotročit k obrazu svému..Tihle jednají i myslí podobně, jak "naši utiskovaní" cikáni, akorát daleko agresivněji v hesle..my se vám budeme tak dlouho "přizpůsobovat", až se nám nakonec vy budete muset přizpůsobit !!!..Oni už dnes přímo na kamery otevřeně ukazují posunkem rukou pod krkem..podříznu tě !.. a to dokonce i policistům přímo do očí s vědomím, že se jim skoro nic nemůže stát ! Oni už dnes normálně říkají, že když se nám to nelíbí, tak máme jít my domácí !!!.. jinam..Tihle už dobrovolně neodejdou ! Tady už nejde o "nějaké důchody či jiné sociálky" , tady už jde o vyloženou sebedestrukci Evropy, jako takové !
  • Tak co EUROoptimisti,jak se citite? Doufam ,ze jste se konecne probrali a vidite veci realne. Jsme jenom odkladiste problemovych uprchliku ,kteri se nebudou hodit lepsim Evropanum jako novodobi otroci do fabrik a ti nas za to budou nenavidet. Mame zadelano na pekny problem. Drzet zde nasilim nekoho kdo chtel jinam vyvola nenavist uprchliku. No mame se na co tesit. A dekuji cele politicke reprezentaci/ levice i pravice/ ze jsem po dlouhe dobe hrdy na to,ze jsem cech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit