Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Nečas získal pověstné 'gule' až teď." A my mu přejeme, aby ho Janička do nich nekopla. Bylo by nám to líto.
  • Nechte ho žít, už není premiér tak holt si užívá civilu jako každý jiný. Pasou po něm a on se jim vysmívá, to je teda - zabijem ho, né?!. Najednou jsou všichni moralisti a někdo to tu napsal, kolem čeho se svět točí a co ho podpírá. Nepleťte sem politiku, bude to vypadat že mu závidíte.
    • Kdyby nebyl šéf vlády at si proboha dělá co chce ale na jeho rozhodnutích byla závislá celá země a to chce trošku zodpovědnosti,takže se trošku zamyslete,nebyl to žádný okresní úředníček.A závidět co?Tu tuctovou a nehezkou ženštinu bez špetky zdravého rozumu,nenechte se vysmát.
    • Mila LadyZa,vy mate popletene zivotni hodnoty,ze?diky Nagy-Necas a spol jsme uplne na dne.A ti dva se citi byt jeste ublizeni,ona vyuzivala rozvedku jako soukrome ocko,on ji nechal vladnout.Ted ,kdy by meli chodit kanaly,vezmou si jeste gorili .,zcela urcite za statni penize.
      Mate dojem ,ze nenavist vuci tehle "slechte",ktere couha slama z bot?!!
  • Zavolat Putina a srovnat to tady,jinak pořádek tu nebude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16*
  • Když jsem byl na vojně tak kluci ze Slovenska říkali: "Celý svet sa točí okolo piiči a kokotom je podopretý."
  • Tolja byl tak zvyklý, že ho Nagyová roky řídila, že když zůstal ty tři týdny, co byla ve vazbě, sám, tak mu z toho hráblo. Ale byl by to pěkný námět na nějakou tragikomedii. Co říkáte pane Troško?
  • Je již po staletí notoricky známo, že z normálního chlapa se díky zaláskování stane úplnej id&iot.
    • Jenže Nečas byl idi§t i před zaláskováním takže definovat ho zamilovaného bych se neodvážil protože mi vychází už jen totální blázen.
  • Inteligentni lide by v pripade tech dvou -nadrizeny a podrizena-po vypuknuti afery zalezli,
    nebrali si Gorili na hlidani ,a tise cekali za bukem.Ale ,jak jsem zhora uvedl-musi byt inteligentni.
  • Je to na nás ODS a Top nevolit! Pak ať si nsr,co? *1*
  • Takovej "čistej" svazákem byl,katolíkem,pravičákem,nepiják,nekuřák i nemrava a premiér na baterky.
  • Nešas i se svou milenkou je vzorek chování a jednání témeř všech politiků. Čím větší máslo na hlavě tím více se zviditelňuje. Navíc p. Nečas buď je nebo si hraje na věřícího křesťana Já být jim ani by se na ulici neukázal a ne se ještě v lázních předváděl. Lidé jemu podobní nemají charakter, nemají morálku, nemají nic.
    P. Němcová se ohání důvěrou lidu opřenou o 101 podpisů. Kde tato žena bere odvahu se ucházet o předsednické křeslo, když 95 % občanů tohoto státu nemá důvěru k parlamentu vůbec. Že předseda strany, které je členkou se dopustil nejtěžšího zločinu Vám nevadí.. Za peníze tohoo lidu si vydržoval milenku a platil jí horentní sumy. Kde berete tu odvahu a drzost se o uvedený post se ucházet. P. Nečas už měl být okamžitě vyloučen z Vaší strany. A to ještě za pomoci sdělovacích prostředků se pokoušíte z něho vyrobit národního hrdinu a Vy by jste se měla stát záchrancem tohoto státu. Vyjděte na vycházku do ulic /bez ochanky/ a na vlastí kůži pocítíte jak Vás tento zbídačený lid v podobě téměř 600000 nezaměstnaných, 28% lidí žijících pod hranicí bídy a podle statistiky je u nás 26000 negramotných, bude milovat a co Vám řekne. Já by se styděla nevylezl na ulici a Vy všichni máte odvahu se předvádět pred televizní kamerou a tím rozčilovat lidi.
    • Je vidět, že pro typu Nečase slova jako morálka, slušnost, stud jsou jen prázdná slova. ODS mu může poděkovat, že jí to pořádně "podělal".
      Ale zajímalo by mě, o co se opírá to tvrzení, že "95 % občanů tohoto státu nemá důvěru k parlamentu"? Vždyť jsme si poslance a senátory svobodně zvolili. A jistě není 89% těch, kdo volili špatně.
      Pokud o to "zbídačení" a život pod hranicí bídy,doporučuji osvěžit si paměť nebo se zeptat pamětníků jak to bylo za komunismu. A že někdo nemá práci? Tak mu nemůže sedět na zadku a čekat, že mu někdo tu práci donese pod nos. Musí práci nabízet tam, kde ji někdo potřebuje koupí ji. Když ovšem nic pořádného neumí...
      Já jsem v důchodu a nestěžuji si.Celý život jsem pracoval, učil se nové věci a stále mám spoluobčanům co nabídnout.
      • Milý anonyme,tvé myšlenky jsou zcela zcestné,jsem z Karviné a práce tady opravdu není.vratte se na zem a raději užívejte důchodu a demagogii zavřete do skříně a běžte krmit holuby.Nechej si přezkoumat svůj kognitivní stav,psychiatr vám velmi rád vyhoví až uslyší vaše zcestné myšlenkové pochody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit