Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    sluníčková žumpa se snaží vymývat na západě mozky již mladým lidem, proto se produkuje moderní hyperkorektní libtardí scifi a fantasy nacpaná propagandou a na klasické kousky (ať už filmy, seriály, komiksy, knihy, hry atd.) se útočí, dělají se moderní předělávky, nebo se snaží pošpinit jejich úroveň...

    samozřejmě budeme potřebovat nového Pána Prstenů... legolas bude gay, gimliy žena, gandalf muslim, skřety předěláme na bílé trumpovy voliče, gondor obarvíme a frodo bude trans... to by bylo aby jsme to těm děckám do hlavy nenacpaly... a presstituti to pak vychválí do nebes.

  • Ještě krátce navážu na včerejší příspěvek. Předně v těch 60. letech vznikaly na území Velké Británie hypotézy, že skřeti/říše zla je příměra Sovětského svazu. Tohle vše je rozvedeno v epilozích (odpusťte teď nevím jestli v Hobitovi, Silmarillionu, Pánovi Prstenů - ty knihy jsem četl jako dítě na konci 90. let)


    Dobře to shrnul GGG, hnusná doba :/ heterosexuální běloch bude za chvíli utlačovanou menšinou.

    Nejdřív chtěli buzeranti registrovaný partnerství, teď už i děti. Za 10 let začnou podepisovat petice, že jsou jejich děti na základkách utlačovány od dětí z heterosexuálních rodin. Za 12 let se do buzerantských pochodů Prahou začnou motat i nekrofilové, protožže mají taky právo na to oš*kat si mrtvolku? nebo zoofilové, že mají právo naložžit pejska? a že vám v těch pochodech nevadí pedofilové, kteří už teď hrdě chodí s plyšovým medvídkem - mezinárodním znakem pedofilů. Fakt divná doba, tradiční hodnoty jdou do háje. 

    Vím, že si svojí orientaci nikdo nevybral a už se s tím narodil, ale proboha, přestaňte to dávat okázale najevo. Když budete "potichu", bude se vám dejchat daleko líp, než když se budete v pochodech bít do prsou, že jste taky lidi a máte právo na život. Ano máte, nikdo Vám ho nebere, ale sexuální deviace není pro společnost přínosná, tak si ty svoje duhový vlajky strčte do řiti

    • KIMCID

      silmarion je reakce na první světovou a pán prstenů na druhou světovou.viz príspěvek níže

      • ano, pravda, ale pokud si vzpomínám dobře (což nemusím, je to 20 let zpět, byl jsem dítě)

        v jedné z knih se rozpitvávaly postoje britské veřejnosti a literárních kritiků v soustažnosti na v té době probíhající Studenou válku - tam byly za skřety označeni sověti. V II. světové byly ještě na

        straně "velké trojky", těch dobrých

        • KIMCID

          jinak špatní překlad u nás skřeti všude po světě orkové

  • Odpověď na článek - spíše však na logické postupy autora článku - dávají výsledky studie vědců z Padovské univerzity v Itálii. 

    Ti změřili pohlavní údy 383 osmnáctiletým mužům z Benátska, z nichž 212 pocházelo z oblastí s vysokým zamořením PFC - což je zkratka pro tzv. perfluorované látky, 171 mužů pak bylo z oblastí, které PFC kontaminované nebyly.

    Muži z oblastí bez zamořením PFC měli neztopořený pohlavní úd průměrné délky 10 centimetrů, kdežto muži ze zamořených oblastí 8,75 cm - tedy o 1,25 cm (12 procent) kratší! 

    Hůře na tom byli muži ze zamořených oblastí i co do obvodu pohlavního údu, byť tam byl rozdíl jen 0,5 centimetru.

  • Tohle snad může skončit jenom občanskou válkou. Blbové, kterých je menšina, ovládají svými bludy většinu. Každý člověk je rasista a pokud si myslí, že ne stane se tak při bližším kontaktu s jinou civilizací.


  • Jde o pohádkový příběh - a hledat v něm jakýkoli vztah k realitě je stejné, 

    jako hledat v pornografickém filmu návod pro sexuální sbližování se...

  • to je zase slátanina :/


    Kdyby byl býval pan Štefan četl Tolkiena a něco o jeho dílech věděl, nikdy by nemohl napsat takovou ptákovinu, že se "rasismus" probíral "UŽ" v roce 2003....bože bože, když už tak po roce 1960.

    Stejně jako "Velký oheň" - atomová zbraň. Krucifix, vždyť se to rozebíralo v epilogu snad už v Silmarillionu

    v jedné z knižních adaptací, která zde vyšla už za totáče a já to jako malý dítě někdy v roce 1998 vytáhl z knihovny. To je zase okurková sezona a článek plný "objevných" žvástů. To zas nějakej de*il objevil Ameriku

    • a "skřeti" si polidštit rozhodně nezaslouží - netahejte slavného autora do svých manipulativních, sračkových, pseudohumanitních hodnot zkažené Evropy 21. století

  • Ve fantasy žánru, stejně jako v pohádkách je prostě dobro a zlo. Skřeti jsou jasně představitelní jako něco odporného. Pokud by místo skřetů dal růžové poníky s duhovou hřívou, stejně by se našel někdo, kdo by v tom hledal kdovíco... :DDD 


  • josef.chmela

    Pán prstenů byla blbost. Proto neřeším zda byl rasistický. Je vidět, že lidi mají ho.no co na práci a jen stále řeší nějaké zbytečné blbosti.

    • KIMCID

      film určitě kniha ne

  • Pan Tolkien byl Angličan. Tím je řečeno vše.

    (Například pan Kipling byl také Angličan, ne?)

    A na konec oblíbený citát z díla pana Mikese, který byl nakonec také Angličanem, ne?

    - Matka by mi nikdy nedovolila, abych si vzala cizince.

    - Já nejsem cizinec, jsem Maďar, narodil jsem se a žiji teď s tebou v Budapešti.

    - Mýlíš se. Jsi-li cizinec v Londýně, jsi cizinec kdekoliv.

  • kajaja.hajaja
    http://acka.blog.cz/0901/recenze-pana-prstenu-v-rudem-pravu-v-roce-1977

    http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=386

    • Nerad bych se mýlil, ale ta recenze je podle všech příznaků fake.

      ( https://blog.abchistory.cz/cl273-j--r--r--tolkien-a-pan-prstenu---cesky-preklad--stanislava-posustova-mensikova.htm )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit