Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patří nepřizpůsobivých
  • Je třeba co nejrychleji začít s převýchovou nepřispůsobyvých cikánů.A to tak,že ty nejhorší budou odlifrováni charismatickému Klausovi na Hrad.Aby je svým charismem převychoval.Dále odlifrováni velkému humanistovi Havlovi na Hrádeček,aby je humánně převychoval k lepšímu.Také do rodin odesáků,lidovců členů ČSSD a do všech rodin politiků,stran,které zde od údajné revoluce vládly.Aby je ve svých konfortních sídlech připravovaly na zářivé kapitalistické zítřky.Také je třeba cikány nalifrovat na všechny fary a církevní paláce ,všech církví,které pobíraji podporu od státu.Aby je kněží učili nepřizpůsobivé cikány zbožnosti.
  • Od lumpů,kteří jsou u moci se dá čekat jenom lumpárna.Popkud se národ nezvedne a nevyrazí do ulic,aby ukázal,že zde bude pánem zase on.
  • Přesuneš problém jen o pár km jinam ... to je zbytečná práce.
    Ke každému návrhu zákona bývá i průvodní, tzv. Důvodová zpráva. Doporučuji dohledat v netu znění takové zprávy k zákonu o kočujicích cikánech (rok 1927) a zjistíš že od roku 1416 (první zmínka o cikánech na našem území) se jejich chování moc nezměnilo jen zbytek společnosti měkne.
    za 600 let jich nikdo nezměnil. a že je zkoušeli zlomit i silou ...
  • ... stačilo by podívat se kdo jim vydal občanský průkaz a vrátit je na místo původu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit