Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ministr je buď hloupej, nebo tomu nerozumí anebo obyčejně lže. Včera říkal, že připravit tarify trvá několik měsíců, když mu teče do bot, jde to do týdne. Stejně lhal o počtech lékařů, o tom, jak lékaři výpovědi stahují atd. Za celou dobu jsem od něj neslyšel rozumný návrh a hlavně konkrétní termín .
  • Ono vnést davovou psychozu mezi občany není žádné velké umění. K jakým koncům to může vést je zřejmé ze současného stavu. Dnes se vyděrači s ministrem objevují na televizní obrazovce jak apoštolové na orloji. Blábolí jeden nesmysl za druhým. V pozadí jsou ale jen peníze a ne péče o člověka. Není jim to hanba? Oblbují svým majestátem. Jsou snad jiní? To opravdu ne. Bordel je v této zemi již tradicí. Komplexní pohled na řešení se vytrácí. Umí se na to z vyššího zorného pole vůbec někdo podívat? Vždyť i k řízení sebemenšího podniku jsou třeba organizační schopnosti. Ve státním takoví lidé nejsou? *12*
  • Pan poslenec by měl mlčet. Když byl sám odborář moc toho po žádné vládě pro odbory nedocílil. Jen ať to lékaři dotáhnou do konce, protože někdo musí na ten nepořádek v této společnost pořádně rozsvítit.
  • To je cavyků pro 2 miliardy. Kmotři , partajní tuneláří kradou v desítkách miliard a je ticho po pěšince .
  • Tito vyděrači a chamtivci,kteří si říkají lékaři, neodejdou.On jim ten devótní ministr stejně dá,co chtějí,patří taky k té bílé mafii a myslí na svou kapsu v budoucnu.
  • Za tu dobu co je ve sve funkci, tak uz jasne vidi, ze to i lekari prestrwelili. A to se me libi, ze se ozval a uznal. ze ceho je dost tak je opravdu dost. Jsem jen zvedav kdo tyto lekare, myslim ktera nemocnice vezme zpet do prac. pomeru. Jednou selhali a tak muzou selhat podruhe a mocna i vickrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit