Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paměť národa všem přítomným důrazně doporučuje nebrat starému pánovi jeho názor natož obavy, má na ně právo,a nezlobme se na něj za to, že svým jistě velkým leč zlomeným duchem setrvává v hluboké minulosti!
    Též je zřejmé, že se pro něj zastavil čas po listopadovém přenatíracím puči, jehož aktéři ("elita" StB/KGB) si dali vpravdě obezřetnou práci spíše symbolicky/hmotně (bez potrestání viníků) a nikoliv ze svého rehabilitovat většinu svých politických obětí (jistěže ne ty nejkřiklavější případy), dále např. z tzv. "osmašedesátníků" vytvořili lokální establishmenty a co na tom, že se většinově jednalo o lumpenproletáře smutně aktivní
    v 50. letech, anebo ze syna Slánského, který v zemi spustil vražedné politické procesy, výsměšně učinili velvyslance v Moskvě etc. etc....
    proto i starý pán nemůže vidět, do jak obludných rozměrů se rozrostly zločiny současného
    bolševicko-fašistického/smluvně opozičního fízl-státu, na kterých se byť pasivně podílejí
    i špičky KSČM! *16*
  • To jsou jen výkřiky do tmy. Jak známo, historie se opakuje a teď najednou mají všichni plnou pusu keců, jak komouši všem vadí. Já je nemusím, bývalý režim se také na mé osobě podepsal, co se týká studií, díky mému otci (užil si své), ale proč bych takhle křičel? Když to vezmu kolem a kolem, bylo celkem dobře, za práci bylo zaplaceno, né jako dnes, kdy dnes nevím, kdy mi má firma doplatí polovinu mzdy, přesčasy se u nás neproplácí vůbec, a že se občas musí něco udělat navíc, to už asi nikoho nezajímá.Cestování tehdá nebylo oc možné, dnes už také ne, prostě na to není peníz. A naši mocní tomu všemu jen nahrávají svojí neschopností, žabomyšími válkami mezi sebou, ale aby řešili, jak opravdu podpořit alespoň trochu ekonomiku státu, to nééé, zkrátka své mají jisté a ostaní jsou jim šumák.Tak se vážení bývalí političtí nedivte, sama vládní elita k tomu přispívá, teď už není jiné cesty, než že se to zase asi obrátí. Z ldí dělají ........ no radši nebudu pstát co, a ani se lidem nedivím, že ztrácí iluze, já je taky už ztratil, bohužel...
  • Kdo kritizuje a haní minulost? Ten, kdo se nemůže prokázat a chlubit, že přinesl a dává něco lepšího. A čím je neúspěch přítomnosti větší, geometrickou řadou narůstá kritika toho, co bylo.
  • A s majorem Zemanem by měly přijít tresty za zločiny, které jsou nyní beztrestně běžnou všednodenní součástí režimu. Režimu podporujícího lumpárny, podvody, okrádání a vykořisťování. Režimu přivádějícího spousty slušných lidí k zoufalství. Režimu ve kterém je skutečná práce dehonestována a její cena permanentně snižována a sice na základě vydírání umožněného usilovnou tvorbou nezaměstnanosti. Aby toho nebylo málo, tak někdy řada lidí nedostane za odvedenou práci žádnou mzdu, aby ti co mzdu dostávají nereptali nad mizérií její minimální hodnoty. S majorem Zemanem by měl přijít konec režimu umožňujícího podvodné odírání a likvidaci těch nejslabších, což činí bez skrupulí, bez soucitu a beze studu.
    • Když uvážím,že v minulém režimu nebyl ani jeden bezdomovec,všichni lidi měli práci a vůbec neznali žádného exekutora,pak tito pisálkové jenom cíleně oblbují mladou generaci.
  • Kde komunista ve větru se houpá, tam není válka, tam je mír!
    • Asi sis nevšiml,že naši vojáci umírají po světě za zájem hrstky mocných a že ti lidé co se brání nám nic neudělali, jenom nechtějí okupanty !To všechno nás ještě stojí velké miliardy,které nám pak scházejí jinde.
  • Taky jsem půl roku seděl "za protistátní činnost", ale dnešní stav a tzv. konfederace vězňů včetně onoho institutu mě silně připomínaJÍ komouše v 50. letech. Taky dělali krmiminálníky z lidí, kteří většinou chtěli i v jejich diktatuře prostě jen pracovat. Zjišťoval se původ člověka, co dělal a nedělal, jaké má rořeny - přesně toto zajišťuje pro TOPKalouse onen ústav a proto jsem já v 89. nezvonil - vyzvonil jsem bohužel ¨dalši krmiminalizační systém a sytém okrádání a zast¨rašování lidí. Děje se to jednak nápadně, ale ve větší míře nenápadně přes podnikatele a o to je to horší. Nakonec mě donutí vstoupit ke komoušům a omluvit se jim.
    • Za to, jaks trefne popsal stávající českou realitu,máš můj obdiv,příteli...ale nezoufej,bude hůř! *16*
    • Marně se snažíš, prolhanej komunisto; na tyhle kecy ti naletí zas jenom tupej komouš!
      • Jednoduše - jsi mladý TOPKalousův i..ot a dle mě jsi ještě ani nebyl zaměstnán a živí tě rodiče.
      • Sklapni cikáne Pišto, ty tvé nicky už známe nazpaměť. *12* *12*
      • Blbečku to nepsal komunista, ani zbabělý manifestační volič, kterých bylo 99,98% a ke kterým jsi s vysokou pravděpodobností patřil i ty nebo aspoň tvoji rodiče, nebo dokonce obé.
        • Myslíte, že tohle mělo nějaké rodiče. Chtěl bych vidět jak se rodí černá kostka a hlavně jak se dělá. Brrr
  • S politickými vězni je to asi jako s restitucemi náboženským sektám z roku 1990.Každý zloděj je najednou politický.Stačí jen se přihlásit.Žádné pravdivé a oficiální záznamy nejsou.Možná zase nějací političtí vězni přibudou po poslední amnestii. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Existuje rozsudek 'jmenem' repibliky,tak tady nemel svoje uchylnosti smajliku.
      • Je to názor, proč by to mělo být úchylné?
        • To s nazorem nema nic spolecneho-jedna se o primitivni a falesnou propagandu.
          Rozsudky nelze prevratit,nebot o nich existuji kopie...Ty se nedaji lehce skartovat,jako o donasecich gestapa posleze STB.
          • Ale dají, jen se tomu neříká skartace. Ještě víš kulový.
  • Takových politických vězňů n aseru denně kýbl a když přitlačím, tak třeba dva, to že se Žídek bojí je buď stařecká demence a nebo ze strachu, že až bude studovat jeho materiály někdo jiný než příznivec ODS, přijde se na to, za co skutečně seděl. Všechny tyto instituce, jako jsou Konfederace politických vězňů, Ústav pro studium totalitních režimů a ostatní složky vyžírající rozpočet státu a přinášející jenom chaos a nenávist mezi lidmi bych k 30.4.2013 zrušil. Je to jenom spolek stařešinů, kteří nemají co dělat, tak hledají, jak na někoho něco vyšťourat, aby se zalíbili vládnoucím stranám, ale hlavně, aby se na svých potech udrželi co nejdéle, za penízky daňových poplatníků. Naše zem není v situaci, kdy by si mohla dovolit živit tolik vyžírků, na to stačí naše vláda a její kamarádi.
    • Ze sis to za nej neodsedel ty komunistickej hrdino! *12* *12* *12*
  • Pořád se pitváme v minulosti a přítomnost nás válcuje. Ale alespoň se budeme za dvacet let mít zase o čem hádat. Je mi upřímě moc líto lidí, kteří byli perzekuování - nikdo jim nemůže vynahradit o co přišli - je to hrozné. Ale mě to připadá, že se blíží volby a zase začíná velkovýroba "bývalých spolupracovníků STB". Vždyť ty seznamy už byly tolikrát "korigovány", že už bych je vyhodil. A co je nejhorší, začínají být jedním z nástrojů moci.
  • Nevím z čeho pan Žídek vyčetl co se stane a nebo nestane.Asi ze skleněné koule!To jsou jen jeho ničím nepodložené dohady.Jako bývalý pracant na uranu,by mohl pochválit pravicové vlády,hlavně tu nynější za to jak se snaží všem lidem bez rozdílu (kromě sebe) zlepšit životní úroveň,nezvedá daně,nedělá škrty v sociálních oblastech,pravidelně valorizuje důchody v plné výši a podobně!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit