Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Boris

    První a nejdůležitější bod, je : "Pokud je osoba žadatelem jakékoliv sociální dávky, musí pracovat!! ", aby mohly pracovat, musí stát založit firmu, zaměstnávající tyto občany. Pro tuto firmu by byly vymezeny práce, jako zahradníctví, technické služby pro města, a hlavně správa povodí a opětovné zalesňování

    "vytunelovaných lesů", což je technicky, nenáročná práce pro tisíce lidí, na desetiletí. Tuto strategii, již v 50-tých letech zvolili komunisti a bylo to jedinné rozumné rozhodnutí, které po 70 let sloužilo občanům ČR (rekreace, houbaření, otop, levné dřevěné materiály) a hlavně přírodě (domov pro statisíce živočichů). Kam se mají odstěhovat z vytunelovaných lesů, toť neřešitelný problém, který tuneláře nezajímá.

    Pokud budou tito lidé pracovat, nebude třeba, tolika peněz na dávky a nebude čas, na rozmnožování tohoto problému (vezměte si to, každý po svém). Neboť, v česku byla vždy zdravá zásada, bez práce, nejsou koláče.

  • Stalingrad

    Keců kolem toho hodně,ale zatím jsem neslyšwl bo nečetl těch 15 opatření !!!! Semo tamo se prolátne " jedním z opatření...." které se mele stále dokola .... a tím to končí. Že by těch 15 bylo jedno 100x opakované jak to říkával nebožtík Pepéé Goebbels jedno a počítá se to 15x ??!!  Včera zjistili naši mladí vědci,že naši důchodci mooc náhle tloustnou !!! Asi se přežírají !!?? Bo je to podvyživa ??? I ty hoodně opalené tlusté vysvětlují,že je to podvýživa ,bo je to tou kvalitní západní stravou ze zdechlin v paštikách,salámech,umělým máslem......protože hodně jich nemá na zaplacení bydlení,léků natož na ovoce-např.drahá naše jablka ,shnilý česnek kilo za skoro 200,-Kč atd. !!!! A protože se musí naši vládcové dobře starat o ty co se tu jen množí jak potkani v kanále,tak se sebere důchodcům procenta za odpracované roky aby se to mohlo dát do zvýšení tzv .zákl.výměry !!!! Bude se plně hradit ubytování těm co nikdy ani nezakopli o práci a vykřikují stě rasýstsy,dajtě dafky a těm,co celý život dřeli a platili daně naoko přidáme a vzápětí vše zdražíme ,že z důchodu 9.980,-Kč nezaplatí ani domovov důchodců11.860,-Kč a na příspěvky nemají nárok !!!! Tak to zacálnou děti co pracují,tím se v podstatě okradou a ne jen děti,ale i vnuci  !!!! Dokud se budou uměle podporovat množírny dájtě dafky před těma co pracují NIKDY NEVYŘEŠÍ ANI MILION OPATŘENÍ CHUDOBU !!! Dokud se bude trestat za spravedlivý názor jako řekla ta 26.letá holka,je to totalita,žádná demokracie !!! Již Jana Husa upálili za svůj názor,za Hitlera se za názor či přimalovaný vousy střílelo,za komustů se zavíralo !!! A dnes se děje to samé !!! Namaluješ knír jeho jasnosti co má manželku soudkyni a jsi potrestán,řekneš svůj názor a jsi potrestán...!!! Hold jsme jen novodobí otroci a kolonie eu,Ančí a dalších diktátorů !!!


  • O tom, ze by se nemely vyplacet davky na bydleni uz nasi ''zakonodarci'' zvani uz minim. 10 let a nic se nedeje...

    Ceho se boji...?!

  • Ano, základní nepodmíněný příjem je možným řešením. Výrazně u něj převažují klady nad zápory
  • Bohatě stačí přijmout jediný zákon tohoto znění: Žádné peníze těm co nepracují déle než 6 měsíců.

  • Nepodmíněný příjem pro všechny a je po problému, navíc miliardy ušetřeno za zbytečné přerozdělovací úřeníky! HOTOVÉ VYŘÍZENÉ!!!😉


    Ono se to hezky platí za schnilou pastoušku 15 tisíc/osoba když to jde z cizího!!!🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit