Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jejimu stihani muze branit jen kobliharova mafie a jeho prachy, a hlavne nase dvoji ''spravedliva'' justice...

    • Vidíš koloběžku? A tak už je to na světě zařízené. Možná máš i pravdu. Ale TEN kdo vyhnal ze Strakovky bandu složenou z ODSáků, TOPáků, lidovců s STANáků si u nás může dovolit naprosto všechno. Protože nebýt jej, tak  tahle chamraď tady jmenovaná, další roky loupila, žhrala a ještě u toho mlaskala. Nyní okoušejí opovržení a posměchu. A bezmocně si hulákají v ulicích.

      • ANO - takze ted tu krade jen jeden, zato mnohem vic...

        A ten jeden prolhanec je opovrzenihodny...

  • A pořád havloidi brečí a brečí. Už jsou s tím k smíchu, nejzábavnější je ovšem ta jejich BEZMOC !!!

    Hahahááá!!!

  • Co jste si, ovečky, zvolily...(za koblihu a pár keců...)

    Tak se připravte, staré rudé časy se sem derou z východu z Putinchanátu, z Číny, z Kimkorei...

    A vy co jste za komunismu teprve chodili do školky a to "budování šťastných rudých zítřků" jste nevnímali, tak si to užijete...

    "Za b.bost se platí", to obyvatelé Zemí Koruny České a jejich pokračování poznali už mnohokrát a přesto se nepoučili.  

  • blegh

    blá blá blá čapí blá blá blá seznam

  • Bureš šel do politiky, jen kvůli získání času. Potřebuje tam zřejmě vydržet co nejdéle. Aby se promlčely spáchané zločiny ? Jinak mi není jasné, proč zakládal ten svůj drahý a totálně neschopný spolek. U vraždy kmotra Mrázka mu to údajně vyšlo, teď už zbývá jen podezření z praní špinavých peněz pro ruskou mafii, z únosu ABml. a samozřejmě kolosálních podvodů s dotacemi. Že je estébák, to už mu soudy dokázaly.

    • Aby se promlčely zločiny spáchané poslancem vydaným bez problémů k trestnímu stíhání?

      A znáte ještě nějakou jinou, srandovní?

    • KIMCID

      Soudce z ulice? Co o případu víš? NIC! Tak mlč.

      • Ááááno spravně  jak žvástá váš guru - komoušský konfident megazlodějská imigrační vtěrka zločinec Bureš-babiš -MLČAŤ je treba.

        Česky - držte hubu a krok.

        To tady většina dělala za vlády té prašivé komoušské smečky ke keré ten váš bandita babiš nepochybně patří. Jak o dopadlo ví většina která nemá v hlavě jen bolševické s.r.a.č.k.y velmi dobře.

        Powerdog popsal situaci velmi dobře a správně. V každé civilizované zemi by taková kreturní podlá prolhaná křivácká hnída jako je babiš již dávno seděl v tom nejtemnějším koutě a čekala na nástup do kriminálu. Akle co chtět v zemi kde takovou podvodnou kreaturu podporuje dlaší "výtečník" rusoficková roztéksající se hnída z hradu, že Áááno.


        • blegh

          blá blá blá pepíku 

        • Místní idioot Pepoušek zase perlí. Na ty tvoje názory, nádhero není nikdo zvědavej. Naděl si tam zase nějaké sajmonky, pablbe....

          • KIMCID

            co čekat od Nováka že :D

            • Co od neho cekat...?

              Jeho nazor na vec...

              Od tebe a Adely jen nic nerikajici utoky -mnohdy i vulgarni - na vsechny kteri nemaji radi pindy STBaku Mana a Burese...

              • Reakce na příspěvek:

                Od josefa.novaka nelze cekat nic. Samozrejme krome pripadu, ze by byl nekdo zvedavy na shluk nadavek vypodlozenych mluvnickymi patvary a vatou nahodne vybranych slov, coz dokazi oznacit za nazor jen vyjimecni jedinci.

  • Tak to jo. Jak to uvedl seznam.cz tak to bude svatá pravda. A samozřejmě tady partička rychle přispěchala to papouškovat. Oni všichni tam na seznamu.cz plní osobní záště a zloby jsou jeden věrohodnější než druhý. Jo tak sbírat drby o druhých fabulovat možné i nemožné konstrukce - to jim dost dlouho šlo. Zejména v IDNES. A pak se změnil vlastník a partička Slonkové byla vyfičena. Kdo by chtěl šarlatány a slovní žonglery?Uchytili se tedy v plátku nejnižší kategorie.A tady na seznamu.cz jim jde pěkně od huby. Jen aby vydrželo.......

  • Bék, bék chrchloidi, nic nedokážete, když, jak je psáno níže, ani OLAF nic nezjistil!

  • Chudák znalec, právě si podepsal trest smrti, Babišova mafie mu vysvětlí jaký měl napsat posudek a opět mu to posvěti ruský kolaborant Miloš Zeman.
  • Ale už má další problém a v tom lítá i ten jeho komplic z Hradu.
  • Odporná štvanice, ne čistá rána viníkům.

    V takových případech se často sympatie veřejnosti přesune na cíl a oběť této štvanice!

    Mezi lidmi je spousta tátů a maminek, kteří to spíš berou přes emoce, než rozum.

    Jestli něco pan Babiš a jeho příbuzní provedli - tak ať už konečně ti "profesionálové" z policie a státního zastupitelství zasáhnou a zavřou je do vězení. Hned a bez vytáček.

    Jestli důkazy nebo vůli nemají, ať jim dají pokoj. Normální člověk už stejně neví komu a čemu věřit. Ať to dopadne tak nebo tak, vždycky za tím bude nějaké podezření.

    To není vina pana Babiše, ale našeho systému "spravedlnosti."

    Pokud je někdo darebák, má sedět, pokud není - měly by novinářské hyeny sklapnout. Nebo chtějí vidět krev a mrtvoly?? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit