Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč? Alespoň je zajištěna nějaká legrace.

  • dzixy

    Pokud si Česká televize myslí, že je největším a nejdůvěryhodnějším šiřitelem pravdy, tak je na hrubém omylu. Pokud si to opravdu myslí, nechť nechá udělat průzkum o důvěryhodnosti médii, zjistí, že je kdesi dost vzadu. A myslím si, že Babiš o vystupování v ĆT ani tak moc nestojí. Jsou i jiná, důvěryhodnější média.

  • Zbavte nás povinných koncesionářských poplatků a bude mně naprosto jedno, co ČT vysílá.

    • Tentokrát naprostý souhlas. Také nechápu, proč mám financovat ten svazácký soubor agitátorů a manipulátorů.

      Až je nebudeme platit, ať se znemožňují za svoje. Hrušková, Takáč a ostatní. Mohli by se živit jako nástěnkáři - třeba...😂

  • ČT má na lidi už minimální vliv, tudíž si můžou zvát koho chtějí ale nejlépe by bylo za své. S tím by se mělo něco udělat.....

  • Je zvláštní ta demokracie.  Na jedné straně se mluví o svobodě slova, na druhé  to vypadá,  že slova nám nepříjemná nechceme slyšet. Vždyť ti novináři jsou  že stejného těsta jako jejich kritici. Kolik podrazů,  lži, polopravd, i pravd bylo řečeno oběma stranami. Jedni slouží jedné skupině, druzí  druhé.  A všichni jsou placení jako žoldneři . Jak to vypadá u tzv. investigativní novinářině. Jsou to velmi často novináři - provokatéři, kteří se kvůli senzaci neštítí ničeho. Mnohdy odkrýváji skutečně podvody, mnohdy se s pletou a potom poukazují na někoho jiného,  především na  soudy, které dle nich nechaly případy výšumět do ztracena.

    Ne absolutní svoboda slova neexistuje, neexistovala a existovat nebude. Jsou i zde mantinely a to je dobře. I autoři mají svou vlastni autocenzuru. A takhle je to i s pojmem demokracie, tedy vládě lidu i lidskými pravý,  které se v současném režimu redukují jen na politická práva,  nikoliv sociálně ekonomická.  My chceme bojovat za lidská práva někde v Asii, Jižní Americe, v Africe. Jenomže nebereme v potaz zvyky, morálku a hospodářské poměry v těchto krajinách.  Chováme se jako španělští conquistadoři, násilím chceme přivést obyvatelstvo, které zajímají hlavně existenční problémy.  Španělé vybíli původní obyvatelé pod záminkou šíření křesťanství, západní státy pod záminkou demokracie a lidských práv. A kde je základní právo,  právo na život?  Osobně se domnívám,  že bychom neměli zasahovat do cizích zemi. Nechme je dospět do stavu, kdy samy dozrají a vypořádají se s problémy. Vždyť se nadarmo neříká, že obyvatelstvo má takovou vládu,  jakou si zaslouží.  I u nás tak bylo a je.

    • "..Jedni slouží jedné skupině, druzí  druhé.  A všichni jsou placení jako žoldnéři . Jak to vypadá u tzv. investigativní novinařině. Jsou to velmi často novináři - provokatéři, kteří se kvůli senzaci neštítí ničeho. Mnohdy odkrývají skutečně podvody, mnohdy se s pletou a potom poukazují na někoho jiného,  především na  soudy, které dle nich nechaly případy vyšumět do ztracena...." (pozn. po drobné úpravě). A to nejsem žádný skeptik. 

      Velmi správně napsáno. Děkuji.

  • TheGGG

    čas na odvahu, ČT zrušit, Sorosovy neziskovky zakázat a Psa nechat v útulku

  • Kdo si myslí, že ČT je nezávislá, určitě  je blázen nebo lhář. A nebo obojí . Ale závažnější je , že má někdo platit  někoho, s kým nesouhlasí. AŤ si na sebe jako ostatní noviny vydělává pomocí svých poskoků a příznivců. Že to platím také já je zcela nedemokratické.

  • ČT zrušit nobo ať ji platí Kalousek, jistě si přišel na velké peníze. Co se týče toho Hlídacího psa ignorovat a ty lži načíst.

  • Postavit se k problému čelem - v čele s náčelníkem...

    Tak to asi myslel pan Neumann...

  • ČT by neměla ignorovat především protičeskou činnost toho ožralého čučkaře z Hradu ! A BIS by měla jít po jeho kontech, odkud mu chodí dolary. Nemůže se takto chovat přece zadarmo??!!

    • Gorobilypes

      Tak a ještě k tomu blábolu nějaký důkaz co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit