Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Zdá se, že vlastníku Bohemia Energy a jeho ženě se nechtělo o něco snížit jejich životní úroveň, tak raději "zkolabovali" přesto, že měli nakoupeno  ještě dost elektřiny. Kdyby měli zájem, mohli bez problémů pokračovat, sice možno s lehkým utažením opasku, ale mohli. Ale nechtěli. Takovým se licence neměla k prodeji vydávat. Ale kdo mohl vědět, že označení "podvodníci",  s jakým získávali nové členy, bude později pravdivé??

  • mun.go

    Mohli jste to tušit. Všechno, co se jmenuje "Bohemia", zkrachuje.

    Zkrachovala Banka Bohemia (1994)

    • Nemá náhodou taky Bureš Agrobohemia, že by taky třeba zkrachoval, sídlo ve Francii už má. Monička tam už uklízí.

  • Havlíčku, prober se, už je po volbách, zažalujete velký kulový, je to prostě krach firmy a jejich klienti mají peška, vy jste měli systém nastavit tak aby se to nestalo. Bohužel se tu 8 let řešil Agrofert a dotace pro firmy stbáka Bureše a na nic ostatního nezbyl čas.

    • Havlíček je prachsprostý lhář, prospěchář a Burešovo podržtaška. Teď, aby nevypadli od koryta, tak honem vlezli do ANO i s tou obézní Schillerovou. Co dělali celou dobu, že hrají, že nic nevěděli? Sprostí lháři.

      • dzixy

        Co dělali?? O něco více, než ty, který kecáš, kecáš a kecáš, jenom tak do větru😇😎

      • jk-venus

        co by dělali? Řeší covid a rozhazují prachy státu. Namísto aby nám sdělili kolik je nemocných s cov tak dělají pofiderní testy. Počet nemocných, hospitl, JIP, očko, neočko a to je to co veřejnost zajímá

  • Bohemia energy - jen překupník s energiemi...

  • josef.chmela

    Ať zažaluje a to co nejrychleji, protože budoucí nová vláda takové rádoby chudáky podnikatele bude podporovat všemy prostředky z našich daní. Společnost nekrachla ale vyčůraně ukončila činnost a k vyúčtování se nějak nehrne. Majitel už teď měl mít pouze maringotku na přespání, malou nákupní tašku na nákup v Peny a pár korun v kapse na jízdu tramvají.

    • Nepovidej pepo ze vis jaký to je jezdit tramvaji ? U tebe ve vidlakove vzpominate na průjezd parniho válce před 70 lety jako na událost rovnou cestě Gagarina na měsíc a ted tady budeš machrovat se salinou ty svetaznalce. 

  • vanhorne

    Bohemia zkrachovala, ne? Koho chce zalovat a za co, kdysi si mohl jit stezovat do lamparny na nadrazi, ale ty uz jsou take zrusene.😂 

    • právěže nezkrachovala, ukončila činnost. Psal jsem to včera někdy v poledne, že by bylo dobré tohle udělat + předběžné opatření soudu s obstavením majetku společnosti i toho kolegy Písaříka, protože po tom řízeném ukončení už je z miliardáře jen multimilionář, a když ještě provede vyúčtování těm 900tis klientům a udělal by to řádně dle těch zafixovaných cen, které jim sám fixoval, tak mu zůstanou jen vzpomínky a možná kožený volant od Masserratti, když bude rychlejší než exekutor.. A s tím do tohoto letadla určitě nešel, čiže pravděpodobné, že i to vyúčtování lidem bude podivné, protože v tomto se skrývá ten očekávaný zisk tohoto novodobého  "sociálního inženýra", se kterým počítal při tom řízeném ukončení. Jen asi nečekal, že mu přistane taková berlička s až takhle skokovým růstem cen energie. Ale počítal s ním v té covidové době, pač moc dobře věděl, že EVropa má málo zásob plynu díky krátkodobým smlouvám, prakticky se zastavila i těžba ropy + dlouhodobé faktory - růst cen emisních povolenek díky působení spekulantů na trhu, kteří s energo byznysem nemají pranic podobného, no a ukončování provozu německých elektráren na fosilní paliva. Tohle vše vím já cca rok z veřejných zdrojů, on jako podnikatel v energo byznyse tohle musel vědět podle mě ještě i daleko dříve se svými manažery, pač tam fungují ta insider infa jako v každé profesi, ve které se aktivně pohybujete....čiže správná aktivita vlády, když už selhala s ERú, který tady dělal 20 let nevím co, pokud ne kontrolu zásob nákupů z burzy navíc tolika subjektů, které máme na trhu s elektřinou a plynem.. Jsem zvědav, kolik jich padne nyní po tom kole, kdy měli do dnešní půlnoci zaslat stavy svých nákupů energie a plynu pro klienty. Kdo to neposlal, tak prakticky dopředu hlásí, že končí na trhu, pač pokuta tam je od ERú až 15 mil a stát by šel cestou co nejvyšších pokut počítám v této době a v této otázce..čiže už dopředu deklarace - stejně končíme, polibte nám šos..

  • Čau lidi! Tak hlavně aby to netrvalo jako vyšetřování Čapího hnízda... 😂

    • vanhorne

      "jako vyšetřování Čapího hnízda"

      Bures:"Budu se soudit az do smrti" vykrikoval Bures po rozsudku Bratislavskeho soudu v r.2018. Podal zalobu proti Sarkocymu byvalemu dustojniku STB za pomluvu a nactiutrhani a zadal omluvu a million eur. Za par mesicu zalobu najednou stahnul, drzi hubu a krok a ticho po pesine, ale porad se soudi az do roztrhani tela, uzvaneny sralbotka. Lhar nad lhare.🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit