Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Balkan ma svou cestu a necekaji na ZAZRAK ,Rumuni zastrelili Cauceska,Bulhari vyzenou CEZ a Rekove take jdou do ulic.Jen tady sametove .ovno roztiraji az mame vsichni od tech zlodeju nakakano v hrnci.Neni z ceho brat,utahneme opasky spravna prognoza Klause v 90.letech to rekl naplno,jen jim narostly bricha.Tlusty Necas,Klaus,Zeman vypaseni milionari
  • A u nás pořád ticho po pěšině.
  • Co tomu říká Nečas? Ten Bulhar mu ukázal cestu !!!!!!
    • Taky bych rát spotřebovával elektřinu a nekoukal na elektroměr ,a potom řval na vládu, že nato nemám. At si nechají poradit od Klauze ten jím doporučí všude 100w žárovky a budou moci se dožadovat množstevní přirážky. Nejsem z těch kteří zrona na to nemá, ale snažím se stejně šetřit energijí kde se dá.
  • Meli nejdrive tu pakaz vykopat ze zeme a az potom podat demisi!
    V tomto s Bulharskym lidem plne souhlasim a doufam,ze tato firma nedostane vubec nic ze svych investic!
  • Přesně tohle by se mnělo stát i tady. Lidi na co čekáte,když to jde v Bulharsku,aby padla vláda, tak to jde určitě i zde. Vždyť unás je cena energií taky pěkně vysoká a tahle zločinecká vláda nás taky pěkně okrádá. Čeho se bojíte,pojďte do toho jako Bulharové. Jak dlouho si tupí Český národe necháš sr*t na hlavu. To jsou všichni tak spokojení?V čem žijeme není blahobyt. Rozkradené je zdravotnictví,školství,důchody,největsí podniky které zde drželi ekonomiku,vytunelované banky,nejsou přídavky na děti,porodné,roste nezaměstnanost,jak si to dlouho necháme líbit.Mladí lidé, nemají vůbec žádnou budoucnost,pokud nemají bohaté rodiče,tak jsou v prd*li,kvůli bydlení se musejí zadlužit, na ohromné částky,na 30 let,nemají jistou práci. Pokud máme plné huby demokracie a svobody,tak se podle toho chovejme.Vládu volíme mi, oni jsou tu pro nás,oni žijí z našich daní.Sundejte si ty růžové brýle a pořádně se rozhlédněte,čim dýl to takhle necháme,tím dýl se s tohoto srabu,budeme vyhrabávat.
  • Mají dobrého předsedu vlády. On již vloni snížil celé vládě platy. U nás si o tom může jenom nechat zdát. Asi se v Bulharsku blíží jejich "sametová". Zjistili, že za těch "komančů" bylo lépe.
  • u nas by si takisto mohli zobrat priklad, ale tie prasata od koryt uz nevyzenie nikto
    • To by ses divil, jak snadné je ty lotry vyhnat !!! Jenom se nesmí všichni schovávat a chtít, aby to za ně vyřešilo 5 odborářů na demonstraci. To víš, takových pěti demonstrantů se ti zloději tak polekají, že raději ty ceny zdvojnásobí ...
  • bylo by dobré aplikovat tuto balkánskou zkušenost i v českých zemích.
  • Kdy to bude u nás?A pak se řekne Bulhar.Má víc slušnosti než sebranka u nás.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit