Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haló Já křičím a křičím a střílím - a"zakázané slovo šlapka" došly mně šípy.
    Je 19.3.2017 a "zakázané slovo trus".
  • A Já se ptám : Kde je vlastně mlíkař ?
    PS : Atˇ řeší příčinu - né následek.
  • Tak vezměme to od začátku: Jemen:
    V roce 1962 byl v severozápadním Jemenu svržen poslední imám a byla vyhlášena Jemenská arabská republika (zkráceně Severní Jemen). Následovala občanská válka. Na jejím konci v roce 1967 vznikla na jihu země Jemenská lidově demokratická republika (zkráceně Jižní Jemen). Její vláda byla silně komunisticky zaměřená. Mírové soužití dvou Jemenů trvalo jen krátce a v roce 1979 vypukla mezi nimi válka. A TAK DÁLE ... v podstatě samá válka.
    A teď populační křivka:
    1960: 5 milionu lidí
    1970: 6 milionu lidí
    1980: 8 milionů lidí
    1990: 12 milionů lidí
    2000: 17 milionů lidí
    2010: 22 milionů lidí
    2013: 24,4 milionů lidí
    • Somálsko:
      Symbol hladovění odjakživa... ale stejně počet "hladovějících obyvatel tam rok od roku roste".
      Somálsko získalo nezávislost v roce 1960, předtím bylo rozděleno do dvou kolonií, britské a italské. V roce 1969 se vojenským převratem dostal k moci diktátor Muhammad Siad Barre, který pak zůstal u moci dalších 22 let, do roku 1992. Po válce s Etiopií v roce 1978 se začaly objevovat první opoziční skupiny. V čele jedné z nich, Hnutí za spásu Somálska (SSDF), stál pozdější prozatímní prezident, Abdullahi Yusuf Ahmed.
      populační křivka:
      1960: 2,7 mimionů lidí
      1970:3,4 mimionů lidí
      1980: 6 milionů lidí
      1990: 6,3 milionů lidí
      2000: 7,4 milionů lidí
      2010: 9,6 milionů lidí
  • Nevidím zde příspěvek pod svým pravým jménem. Asi nežádoucí ??
    Tak pod anonymem se pokusím ho zopakovat : " OSN by mělo zamezit nekontrolované populaci v Africe.
    Na všech podobných akcích jen profituje pár ničemů".
    Vše ostatní jsou jen city k ničemu.
  • Válka a humanitární katastrofa v Jemenu????Saudská Arábie podporována USA tam bombarduje asi kytičkami.Stačilo nechat Jemen na pokoji a asi by bylo o jednu krizi méně, že???
  • Je to úplně jednoduché. Múj otec a děd pracovali celý život abych se měl dobře.Teď já pracuji aby se měli dobře moje děti a v klidu důstojně dožili mí rodiče. Mám tolik dětí kolik jsem schopen uživit. Co je v Africe mne nezajímá, oni se také nezajímali o mou rodinu , když jsme sbírali víčka na léčbu. *13*
  • Přestaňte hrát na city. Takových fotek nasekám z ČR kolik budete chtít. Nikdo se o ně nezajímá . Ale když je to Afrika tak se můžete všichni přetrhnout v soucitu. už si konečně zvykněte na to, že v teplých krajinách je větší produkce potomků .Zdravá přirozená selekce vybere ty úspěšné ostatní mají prostě smůlu-to je Afrika. Je to smutné ale je to tak. kdyby každý živý tvor automaticky přežil tak se tady ušlapeme. *8*
  • opravdu je mi to jedno žádnou z těch zemí neznám a ani mne nezajímá a nevím proč bych měl tyhle čokolády živit- když neumí pracovat a jen sedí tak necht pojdou s klidným srdcem
  • Naši předkové se často ocitli v situaci hladu,ponížení a vyhubení.Dokázali se přizpůsobit,kličkovat a v nouzi nejvyšší se chopit zbraní.Proto jsme tam kde jsme.Tuto filozofii je třeba utíkačům před odpovědností neustále vtloukat do hlavy.Za svůj stav si mohou sami,My je ale neustále omlouváme a poskytujeme milodary.Tím jim nepomáháme,ale ubližujeme.Místo vzepnutí v nich pěstujeme rezignaci.Tím z nich ale vytváříme doživotní ekonomický přívěsek Evropy.Zdá se,že oni nejsou historicky přikloněni k práci.Více jim voní válka a násilí.Poučme je,třeba i bolestivě.
  • Také jsem si všimnul,ze u nás je bezdomovců čím dál více,ale málo neziskovek zaměřených na tuto sortu,co dříve pracovala i odváděla daně.
    • Neziskovky-no coment.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit