Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to nehoráznost lidi si platí pojištění a pak se musí pořádat sbírky když někdo potřebuje nákladnou léčbu.sposta peněz jde do rozpočtu a kam ty peníze tedy jdou
  • Místo, aby mysleli na dobro a zdraví pacientů, myslí na vlastní dobro a konto...
  • Nedávno bylo na netu,že šéf představenstvá VZP má měsíční příjem 225000kč a premie 950000kč?! Ti ostatní nebudou o nic míň!
    Nedávno jsem tady dával čl.23 z Ústavy ČSSR ze dne 11.července 1960
    (1)Všichni pracující mají právo na ochranu zdraví a na léčebnou péči,jakož i právo na hmotné zabespečení ve stáří a při nezpůsobilosti k práci.
    (2)Tato práva jsou zajištěna péčí státu a společenských organizací zdravotnictví,sítí léčebných a sociálních zařízení,stále se rozšiřující bezplatnou léčebnou péčí,jakož i organizovanou péčí o bezpečnost při práci,nemocenským pojištěním a důchodovým zabespečením.
    • Zakladni plat je 250 tis. (Vami uvedena cifra platila pro predchoziho p. Horaka) a rocni odmena muze dosahnout az 6 nasobku mesicniho platu. A to je jen generalni reditel. Kde jsou ti dalsi reditele az po reditele posledni pobocky. A tech pojistoven je vice nez 10. Tak se to da snadno a rychle spocitat, proc nejsou penize na zdravotni peci.
  • Zrusit vsechny zdravotni pojistovny, agendu a potrebny pocet ucetnich a revizaku prevest pod jedno z mnoha zbytecnych oddeleni ministerstva zdravotnictvi a hned bude dost penez na lecbu, platy zdravotniku a muzou se zrusit doplatky na leky i poplatky u lekare a v lekarnach.
  • Nebylo by špatné,kdyby někdo z vedení VZP onemocněl rakovinou.To by byl alarm a fofr !
  • Když na silnici nebo na ulici neposkytnete pomoc potřebnému, jdete do basy. Když potřebnou pomoc neposkytnou zdravotní pojišťovny, ještě se tím chlubí. Opravdový absurdistán. *8*
  • Tady se musí buď léčit rakovina u lidí, kteří ji potřebují léčit co nejdříve a pokud možno ihned a co nejlépe, nebo se musí patrně odstranit jiný stále bující a obtěžující, rakovinový vřed a tím je víc pojišťoven, než je potřeba, protože činnost těchto pojišťoven je zřejmě natolik parazitní, že přímo vyžírá a ohrožuje zdraví těch co si díky tomu celý život platí peníze na to, aby jim bylo co nejlépe pomoženo a ne nepomoženo jen díky tomu, že tyto hydry všechno polknou a co nepolknou ony, to dokončí ti co jsou opět parazitně na toto zdr.přisátí, jak klíšťata s tím, že pacient je druhořadý až po penězích a ziscích. Ještě jsem nepotkal někoho z těchto parazitů, co by vypadal jako chudák i byl chudák a do práce jezdil obyč Škodovkou, takže to musí setsakra dobře vynášet, když se na tom nabaluje ještě tolik lidí a ti taky rozhodně nedělají jen za prům.plat, jako ti co je živí po celý život svými platbami. Peníze od lidí jim nesmrdí a je jich i vcelku asi dost, když to uživí celý zdr.průmysl, to jsou jen výmluvy, lhaní a okecávání, aby se mohlo hrabat víc a víc.
  • Zásadní problém je,že vzniklo mnoho zlodějských zdravotních pojišťoven.Všechny mají přebujelý aparát,silně nadprůměrné mzdy a žijí si v palácích nad poměry.Před rokem 89 nebyla žádná pojišťovna a také to fungovalo,jak je vidět,tak jsme nevymřeli a měli jsme bezplatné zdravotnictví.Nyní musíme dávat legální korupční poplatek,jen když příjdeme do ordinace,o nemocnicích a pohotovosti ani nemluvě.Neznám žádného doktora,který by živořil.tak jak se to říká,ale znám jich několik,kteří si žijí velice nad poměry,včetně jejich rodinných příslušníků.Osmnáctiletí smrkáči si jezdí ve fárech od dou miliómů výše.Tak kde to jsme??? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Za komunismu byla VZP a myslím, že vojáci měli svou pojišťovnu. Jenomže pojišťovny si nestavěly paláce, úředníci měli průměrné platy jako všichni a peníze sloužily na zdravotní péči.
  • Ti parchanti už kradou v takovém množství, že na léčbu lidí už jic nezbývá. Jo jo, to jste si vycinkali klíčema super zlodějský režim. Zlatí komunisti. Až na to přijdete, tak teprve bude lépe. Dřív ne.
    • Ten zlodějský režim tvoří "bývalí" komunisti, kteří na rudou p.del natáhli modré nebo oranžové trencle, ale chovají se po komunisticku, protože komunista to jinak neumí. Po tom cinkání měli být komunisti vsazeni dílem do kriminálu a dílem do blázince. A ty největší komunistické sv.ně měly skončit na kandelábrech.
      • jj, pravda a láska. Bůh Havel by z tebe neměl radost, za komunistů se měl jak prase v žitě. Kdo z normálních lidí, si vozil zadek v medvědu? Ale on byl proti režimu, tak kde na to vzal, když se nám tvrdí, že disidenti skoro umírali hlady?
      • Jo, byli to všechno samí Pištové...ty pracovité komunisty Pištové pomlouvají, aby je nezahnali něco dělat...
  • Tak von ouředník na VZP budě něco posuzovat !*6* *7*
    A já blbec myslel, že to bude posuzovat pan primář, jakou zvolí léčbu *7* *8* *13* *16*
    To můžu jít potom rovnou ke zvěrolékaři *1*
    • ... dyk vo co de, máš raka, stejně chcípneš a vybereme jen papapláše, ti na to maj a né že ty chceš žít, aspoň o pár let dýl.
      Zařízení Ia, už ho nepotřebuji, ale neměl bych ty problémy jako při normálním ozařování, Dr. prima, ten by mi to předepsal, jó za celý život jsem si na vydělal, ale oni to rozkradli a teď nemám ani důchod co mi náleží, tam zase Klaus ukradl z důchodového fondu 333 miliard a teď nás okrádají a noví důchodci už nic nedostanou, protože se důchodu ani nedožijí *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit