Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem fakt rád, že se nám s manželkou podařilo koupit dům do osobního vlastnictví. Je to starší dům, ale chce jen trochu lásky a péče a bude se nám tam určitě dobře bydlet. Letos se chystám na základní věci jako je koupelna a kuchyně. Koupelnu bych chtěl řešit jako první a tak jsem začal uvažovat o sprchovém koutu, který by byl usazený v úrovni podlahy. Jak řešit nejlépe jeho dno? Je lepší tam dát nějakou litou podlahu nebo dlažbu? Co myslíte?

    • Já bych doporučil určitě tam dát sprchovou vaničku. Je to vlastně nejvíc praktické z hlediska údržby sprchového koutu co mám zkušenosti. Když tam dáte dlažbu, tak vám tam vlastně vznikne spára, která se pak obtížně čistí mezi dlažbou.

      • Jak mám dát sprchovou vaničku do úrovně podlahy? To snad nejde ne?

        • Ale jo jde, podívejte se na sprchové vaničky od https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/nexsys/ Ty jsou určený pro zabudování do úrovně podlahy a navíc jsou vyrobené z kvalitní smaltované oceli, takže jsou perfektně odolné proti mechanickému poškození, ale také proti kyselinám a chemikáliím.

  • České ovce na sobě nechají dříví štípat a ještě poděkují. 

  • josef.chmela

    Tak je to správné, tak to má být. Lidi si tady žijí jak prasata v žitě, bydlí v bytech, mají své přepychové domy, přejídají se a ještě, v době krize, jezdí na dovolenou. Je nutné všchny peníze z HDP vydat na zbrojení abychom americkým teroristům udělali radost a dostali od nich pochvalu v podobě poškrábání vlády za ušima. A my, jako poslušný zablešený pejsek, mohli poslušně zavrtět ocáskem, vylízat prázdnou misku, kterou pravidelně dostáváme z USA a EU a podle rozkazu zlostně, se staženým ocasem, zavrčet na Rusko a Čínu.

    • alicia1

      Pane Josef, to je opravdu des a hruza, ze ceny bytu a domu v Cesku urcuji USA a EU, kam ten svet speje? Muze to nedej boze dojit i tak daleko, ze budou urcovat ceny koblih a zmrzliny.

      • josef.chmela

        To už se dávno děje. Vždyť naše ekonomika a životy lidí jsou ze 100% závislé na rozhodnutí EU, USA a NATO. Kdo to nevidí tak je ideologicky zaslepený nebo poslušný otrok režimu bez vlastního uvažování a budoucnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit