Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na počátku nastupující bídy je jednak rozkrádání a rozprodávání státního majetku a také,že podnikatelé a živnostníci,parazitují do dnešních dnů, na úkor zaměstnanců.Proto se bída začíná rozlézat všude.
  • Tato parta cvičných šašků by se měla co nerychleji poděkovat a odejít. Vždyť tam jsou jenom pro ostudu. Největším hazardem je hazard s trpělivostí veřejnosti. To prostě nemá obdoby. Copak jsme národem pitomců ?
  • Na hazard a loterie uzákonit státní monopol, dodanit obecně známé zloděje,(rozdíl mezi majetkem a příjmem přiznaným ke zdanění od r. 1989), znemožnit šikulům přelévání prachů ze státní pokladny do stranických pokladniček a kapes zeměškůdců. Nedovolit při likvidaci starých ekologickýc zátěží stejné zlodějny, jako při stavbách dálnic. Už jste si nakradli dost, přichází čas vracet. V patnácti letech pracovní povinnost pro všechny, kteří nepokračují ve školách. Sociální dávky se potom počítají z přínosu jednotlivce pro společnost, nikoliv z průměrného výdělku. Že to nejde? Musí to jít, jinak to půjde do...... . I s námi. I s vámi. Jak řekl F.R.Prasynovec Čech. Žádnej parazit nesmí zlikvidovat toho, na kom parazituje. Tohle ale KlauSS, Tupolánek a Pablbek a jejich zlodějbratři nerespektovali.*7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit