Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že skutečnou pravdu vědí ti, co obsluhovali BUK, případně pilot útočícího letadla. Nebude to jenom jediný člověk, ale nejméně 15 -25 lidí potřebného personálu. Tito jsou určitě zavázáni mlčením pod hrozbou trestu smrti, nebo už dokonce odstraněni. To zase znamená že ti, co je nechali jako nepohodlné svědky odstranit, vědí také proč! Podaří-li se někomu z nich uprchnout z Ukrajiny a začne mluvit výměnou za doživotní ochranu, změnu identity apod., tak se vše dozvíme přesně (v tomto se lhát nedá, neboť odborníci budou u toho a budou se ptát na různé detaily).
    Pravda vždy vyplave na hladinu, třeba po delší době, ale vyplave!
    • Opravdu??? A co se tedy stalo se "ztraceným" malajským Boeingem 777 (flight MH370)? Mám pocit, že tady taky žádná pravda "nevyplavala", spíš naopak - někdo se velmi pečlivě stará o to, aby se žádné skutečné informace na veřejnost nedostaly - naopak spekulacím a "konspiračním teoriím" se meze nekladou. A tento případ je tomu až trapně podobný.
      • Opravdu!!! Sám jsi přiznal, že se někdo "pečlivě stará", aby se skutečné informace na veřejnost nedostaly, to znamená že je zná! To je on (oni) který to jednou "odkotví ode dna", případně ten, kterému se svěřil.
  • Pro zásah ze dvou stran samozřejmě nemusí útočící letadla letět proti sobě, že? Navíc je to jenom jedna z možností. Vstupní i výstupní otvor samozřejmě identifikovat lze. Údaje o ukrajinském Su-25 nacházejícím se v inkriminovanou dobu poblíž MH17 samozřejmě jsou, jsou i očití svědkové. Rusové celou trasu ukrajinské stíhačky mají zmonitorovanou a předali údaje vyšetřovatelům. O tom se ale u nás nedočtete. Mimochodem podle těch údajů ukrajinská stíhačka prudce měnila směr, což by teorii opakovaného útoku podpořilo.
    Vy prostě jenom vaříte z vody a snažíte se obhájit bláboly, kterými nás pravdoláskovská propaganda krmí. Máte to těžké, řeknu vám.
    • Su-25 není žádná stíhačka, je to těžký bitevní letoun určený k útokům na pozemní cíle a s nějakým manévrováním v blízkosti B777 by se asi moc nechytal, jeho maximální rychlost není o moc vyšší než cestovní rychlost toho Boeingu... o dostupu nemluvě, do té letové hladiny by se nejspíš vůbec nedostal. Podle toho, co jsem zatím viděl, letěl o pět kilometrů níž.
      • No tak dobře, není to stíhačka, soráč za špatný termín. Jinak ale ani vy ani "Čech" výše pravdu nemáte. Su-25 sice je určen pro pozemní podporu asi ve výšce kolem 5km, ale bez externí výzbroje může dlouhodobě operovat ve výšce 7 km a krátkodobě dosažitelná výška je 11 až 12 km. Maximální rychlost je 1000 km/h . Dejmetomu že v maximální dosažitelné výšce bude nižší, ale na to aby stíhal dopravní letadlo, kterého cestovní rychlost je kolem 850 km/h má. To už vypadá trochu jinak, že? *3*
        • To by ale Ruské ministerstvo obrany muselo zveřejnit zfalšované informace (ve prospěch ukrajiny) a tomu snad zrovna vy asi nevěříte. Jasně uvedli "zřejmě vojenský letoun ve výšce 5km, charakteristikou odpovídající Su-25". Že ono je to takové to vaše stéblo, kterého se chytáte? *1*
          • Ale, ale milý pane. Podívejte se pořádně na ten obrázek, na který jste dal odkaz. *2*
            Bojový letoun je tam ve výšce 10 km. Tedy jen 100m pod letovou hladinou Boeingu. Jeho rychlost je sice dvojnásobně nižší, ale vzhledem k tomu, že nalétaval zboku...
            Nechte už toho, zbytečně si rozmazáváte po ksichtě lejno, do kterého jste šlápl.
            Já jenom opakuji, netvrdím že tyto "důkazy" jsou 100%, ale proti tzv. "důkazům" západu, které nikdo neviděl a ani neuvidí je to nebe a dudy. Nedělám si ani iluze, že pokud i vyšetřovatelé přijdou na to že MH17 sestřelil ukrajinský letoun, že se to vůbec dozvíme. Takový fakt si prostě západ nemůže dovolit přiznat a pák na chudáky vyšetřovatele má jistě dostatek. Já podle dosavadních zkušeností budu i výsledek neutrální ( nedá se přesně určit ) považovat za potvrzení této teorie. A nebudu sám.
            • Ten vpravo! Levý je ten co jsem dal původně, vím. A poslechněte si vyjádření, je jasné.
            • *1* *1* *1*
              Na té tiskovce je úplně stejný obrázek, jaký jste uvedl výše. Letová výška Su-25 = 10 000m. Žádná "ošíbka" tam není. Na něm je zaznamenána relativně krátká trasa ukrajinského Su-25. To je právě čas kdy vystoupal ze své operační letové hladiny a zachytili jej radary. *3*
            • Nojo, máte pravdu, dal jsem špatnou tabulku (tahle grafika pro širokou "veřejnost" byla celá plná "ošíbok" *3* ), zas mě ti rusové dostali *9* . Na záznamu tiskovky z Rossia Today je vpravo skutečný záznam z radarů (vlevo tahle grafika). Projděte si celé video a poslechněte co říkají ruští generálové, ať máte jasno. V době sestřelu byl v pěti tisících (dokonce pod, když ho nezachytili), přes to vlak nejede. Leda že by Rusové lhali?
              https://www.youtube.com/watch?v=4bNPInuSqfs


              Ale že už jste měl radost, že jste mě dostal, co? no, nevyšlo ...
    • Dočtu, stačí si občas přečíst nějaké ruské stránky (zvládáte-li "bukvy"). "Stíhačem" myslíte pomalý a těžký podzvukový bitevník o pět kilometrů níž? Nic jiného rusové na záznamech (nebo alespoň nic víc nechtějí zveřejnit). Ti očití svědci mohli vidět klidně kouřovou stopu rakety (jako kondenzační pruh), nebo oddělenou část boeingu už po výbuchu. Moc bych na to nespoléhal, radar je radar: http://www.buran.ru/galapago/vesti1b.jpg

      Ruský grafik do záznamu propašoval siluetu americké F-111, asi aby to Su-25 vypadalo jako "stíhačka" a ještě nepřátelská ... hehehe, propaganda jede!
      • To grafické znázornění je zkrátka "znázornění". Není to žádný záběr. Silueta znázorňuje vojenské bojové letadlo. Skutečně nevím proč by musel informační obrázek obsahovat přesnou siluetu dotyčného typu. Myslíte, že by i ty dopravní letadla tam měli vypadat "košér" a grafiky by jim měl přimalovat i loga?
        Topící se stébla chytá a to je přesně váš případ. *3*
    • sry, skočilo mi to jinam, patří to níže. *7*
  • Rusko žádalo vysvětlení proč letadlo bylo ukrajinskými úřady z původní trasy odkloněno nad oblast bojů.

    Nikdo dosud neodpověděl.

    V trupu částí letadla němečtí specialisté našli průstřely a stopy po kulkách. To neudělal Buk.
  • Ekonomika Západu skomírá.Proto Západ začal s komedií proti Rusku.Tak chce USA dostat od jiných zemí vojenské zakázky,aby mohli dát ve zbrojních továrnách lidem práci.Všechny vlastizrádné naše lumpy,kteří nás zatahli do spolku s nejzločinější zemí světa,tedy USA,je třeba ,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách.navíc, znárodňovat veškerý majetek všech vlastizrádných rodů.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.
  • Potřebujeme vyprovokovat válku s Ruskem a s Čínou abychom mohli vládnout nerušeně celému světu jen my nadlidi. made in USA - Wall Street v malém množsví - tak 300 milionů kousků a toho ostatního odpadu se potřebujeme zbavit . No a toto letadlo je jen kapkou v moři, co hodláme provést. Postupně je zlikvidujeme úplně tu lůzu a chátru, protože už budeme mít automaty a roboty a lidi potřebovat ke svému bĺahobytu nebudeme.
  • Já bych nikdy nad válečným územím letadlem neletěl, to opravdu může jen blázen a nebo sebevrah,
    • Tak nesmíte létat z Evropy na jihovýchod. Vyberte si - Ukrajina, Afghánistán, Sýrie, Írán, Irák, Izrael, Libanon .... přes severní pól by to šlo *15* *15* *15*
  • Vždyť je sestřelila raketa..tk co se tam mělo dít ??
    • Zatím vyšetřování se tak daleko nedostalo,aby mohlo zodpovědně říci,k čemu na palubě letadla došlo.Tak nemachruj předčasně.Někdy se katastrofa vyšetřuje i několik roků.Právě ty závěry,s kterými někdo přijde hned po katastrofě,jsou ty nejpochybnější.
      • Ono někdy stačí zdravý selský rozum a dát si jedna plus jedna dohromady. Stále je to pravděpodobnější, než působení Bilderbergu, vesmírných lidí a Iluminátů ... *5*
    • To je prostě jen další potvrzení, že to raketa byla.
  • Co by se taky dalo jiného čekat, když byl letoun sestřelen raketou a přitom nejde o film. Civilní letadla obvykle nemají žádný varovný systém před zaměřením a napadením. Hlavice rakety (téměř jistě BUK-1M) explodovala v blízkosti přídě (má bezkontaktní přibližovací zapalovač) a kabina pilotů byla v setinách sekundy prošpikovaná šrapnely. Asi je nakonec dobře, že to bylo tak rychlé ...
    • Česká tečko, ty jsi tam byl a viděl jsi ten BUK za bukem? Ty lháři. A nebyl to náhodou takhle UK BUK před bukem.

      Za bukem před bukem tam si na ně počíháme - USA CIA UK - armáda. Proto také v Kyjevě v dispečinku letového provozu Ukrajinci zabavili vše a dodnes to nezveřejnili. a kde se válčí, tam civilní letadla nelétají. A kdopak tam to letadlo poslal? Rusové a PUtin určitě ne, navedli ho tam z Kyjeva.
      • Nazdar Tečkoune tečkovanej! A jakej by asi tak měla UK PVO důvod střílet po linkovém letu? Co by tím získali, mimo možnosti být okamžitě odhaleni ruskými radiolokátory? To, že rusové nepřišli s žádnými důkazy, ale jen mlží a vymýšlejí nesmyslné teorie (alepoň pro né úplného ignoranta), které ale prezentují třeba jako "otázky", je dostatečným důkazem že fakta jim jsou nepříjemná.
        • Pokud tady někdo mlží a ohání se důkazy, které nepředloží, určitě to nejsou Rusové. *3*
    • S tou raketou bych si nebyl tak jist. Raketa by udělala ze všech povrchových plátů na straně výbuchu cedník a téměř jistě by způsobila výbuch nádrže v křídle. Už se ozvalo i pár hlasů od vyšetřovatelů na místě, že to spíše vypadá na zásah leteckým kulometem ( pro puntičkáře kanonem ) ráže 30 mm do oblasti kokpitu.
      Naposled probleskla zpráva na Parlamentních listech:
      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Trup-letadla-vypadal-rozstrileny-kulometem-ne-raketou-Tak-promluvil-nezavisly-pozorovatel-ktery-jej-videl-jako-jeden-z-prvnich-329308
      • "Probleskovat" může cokoli, zvláště na Parlamentních i Blistech (propagandisti se snaží a celé houfy "užitečných blbců" jim pomáhají dobrovolně nevědomky). Už jste viděl někdy alespoň fotku se zásahy z letadlového kanónu? A viděl jste fotky kabiny MH17? Tak neplácejte blbosti, díky.

        Samozřejmě na 100% to bude jasné po skončení vyšetřování. Už ale vidim ty hlasy o manipulaci a kdesi-cosi, že?
        • Á náš známý expert, který tvrdí, že letadlový "kanon" střílí protipancéřové granáty, které utrhnou celé křídlo. A který si vůbec nechce připustit, že náboje které může tento "kanon" GS-30-2 použít můžou být i naprosto klasické. *1*
          • Jasně že tušim jak vypadá průstřel nevýbušným granátem v potahu - rozervaná díra, k nerozeznání od šrapnelu. Ale tady jde o tu koncentraci zásahů. To by nezvládl při těch vzájemných rychlostech (Boeing letí těsně podzvukově) ani Vilém Tell. Rozsah přesně odpovídá směrovanému oblaku šrapnelů (se silně nadzvukovou rychlostí - můžou mít tak M3-4), proto taky na zbytku moc dalších průstřelů není. Ale nejsem letecký vyšetřovatel, takže je to samozřejmě jenom moje domněnka. Zato vy máte jasno, že?
            • pro njn: To by byla zajímavá situace, že by na příď Boeingu střílely z kanónů dvě proti sobě letící letadla (kolmo na směr letu Boeingu). Tohle načasovat a provést dokážou snad jen piloti akrobatických skupin, obávám se, že pokud by k tomu skutečně mělo dojít, máme sestřelená letadla hned tři ... *3*

              Navíc Rusové ukázali záznamy z radiolokátorů a v hladině letu HM17 nic neletělo (natož dva stíhači), jen o pět km níž něco jako Su-25.

              Tak nevim, nevim, má cenu se takovými "teoriemi" vůbec zabývat?

              PS. díry z obou stran - šrapnel prostě proletí "durch und durch", všechno jsou to slaboučké plechy (kousek z DC-9 JAT mám doma schovaný).
            • To záleží z jaké vzdálenosti na letadlo střílíte. Že se šrapnely zaměří pouze na oblast kokpitu je nesmysl. Podle analýz německého experta je tam ještě jedna zajímavá věc. Kokpit byl prostřílen z obou stran. To lze poznat podle vstupních a výstupních otvorů. Mimochodom šrapnel vám ani vstupní díry téměř ideálního kruhovitého tvaru neudělá. Z obou stran to raketa udělat nemohla. U kanonu je to otázka rovněž. Museli by střílet ze dvou letadel a nebo více dávek, když se letadlo po zásahu mohlo protočit a nebo mohl být útok opakován.
              Já netvrdím že v tom mám jasno.
              Naprosté jasno v tom má ale západní propaganda, která tvrdila že příčina je zřejmá snad ještě než letadlo dopadlo na zem. USA i NATO o tom prý mají jasné důkazy. Po zkušenostech s jejich "důkazy" se už ani nikdo neptá proč je nezveřejní.
          • A viděl jste někdy Vy fotografie, jak vypadá TANK(!) po zásahu z leteckého kanonu GAU-8 (A-10 Thunderboldt II), to je taky "jenom" ráže 30mm??? *3*
            • A nemyslíte, že taky záleží na druhu použité munice? Podle vás je ráže 30 mm všeříkající údaj? A nemyslíte, že je taky rozdíl pokud narazí protipancéřový tříštivý a nebo průbojný náboj na silné pláštění tanku a nebo jenom proletí měkkým pláštěm civilního letadla? *3*
  • byla to chladnokrevná hromadná vražda které se dopustil Kyjev. Ten letadlo plné
    civilistů poslal vědomě nad oblast kde se bojuje. Největší fraška je však tvrzení že se
    nedá zjistit odkud útok přišel. Celá planeta a všichni lidé jsou trvale špehováni
    a družice sledují všechno dění.
    Takže tvrzení že nelze zjistit kde co letělo je směšné. Zvláště při stavu dnešní techniky.
    • A vlastně se té hromadné vraždy dopustil výrobce toho letadla, ne?

      Blbost některých lidí je nekonečná.....
      • Nikoliv tečko, ale ten a ti, co dali příkaz leteckému dispečerovi , aby je tam navedl.
    • Vážený, nad oblastmi kde se "bojuje" létají civilní letadla dnes a denně...
    • On tam to letadlo někdo "poslal" nebo tam vedl koridor pro mezinárodní lety? I když na zemi probíhaly boje, tak letadlo ve výšce 10 km to neohrožovalo, bylo nutno použít speciální zbraň. A tu měly k disposici Putinovy teroristické bandy.

      Kdyby Putinovi teroristi měli čisté svědomí, tak by umožnili okamžité mezinárodní vyšetření, mohli by tak získat argumenty proti druhé straně. A ne až po čtrnácti dnech, aby nejdřív zametli případné stopy svědčící proti nim. Podobně jako to udělali němečtí nacisté když za války na dobytém území objevili v Katyni hromadné hroby 22 tisíc příslušníků polské elity povražděných ruskou NKVD.

      Nejspíš speciální ruská jednotka obsluhující BUK-1 zjistila ve výšce 10 km letadlo a tak nepřemýšlela, Rus nepřemýšlí, a ve své samolibosti a namyšlenosti ho bez váhání "sundali".

      Jistě je to území bojů monitorováno ze satelitů a tak se zná pravda. Proto má Putin takový strach.

      Každopádně viníkem té vraždy je Kreml, který rozhodl o vyvolání nepokojů na Ukrajině a vyslal tam jednotku obslujující zařízení BUK-1.
      • To,co jsi napsal,může napsat jedině pořádný blb.Kdyby svět,takové blby ,jako jsi ty bral vážně,tak by se pak všude jenom válčilo.
        • Klasy, jeden z největších bolševických blbů jsi tady ty, věř tomu, sám o tom nevíš. *1* *1* *1*
      • Zatímco USA tam nepřivezly vůbec nic a UK jsou chudí jak kostelní myš, USA tam valí miliardy dolarů asi pro separatisty. Blb tečka - Hmm perlí. A BUKY mají i Ukrajinci, jen tak mimochodem. sklerotiku Hmm. A co tam pohledávalo civilní letadlo ve válečné zoně? Kdopak ho tam poslal a navigoval, a co ty stihačky UK kolem něho ?
    • Vyšetřování není ukončeno, na výsledek si ještě počkáme, ale vy už víte, že to byl Kyjev. jaký by proboha měl důvod sestřelit dopravák? Nejste už z těch konspiračních teorií úplně mimo? Přitom všechna fakta, fotografie i videa ukazují spíš na separatisty. Ruská propaganda tuto verzi jen podpořila (a oni ví, kdo a čím, celé území důkladně monitorují) a proto vymýšlejí zcela nesmyslné teorie (španělský dispečer, opilí vojáci, sestřel bitevníkem apod.), jen aby skutečnost co nejvíc zamlžili.

      PS. zachytit sestřel "v přímém přenosu" družicí, když přelétá nad územím 2x denně po dobu několika minut, je téměř nemožné. Ani rozlišovací schopnost, zvlášť přes oblačnost, není bůhvíjaká. Asi moc sledujete akční seriály *1*
      Kdo "tutlá", to jsou ti Rusové - proč asi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit