Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muslimské náboženství mu koluje v krvi od malička. Jeho vlastní otec byl africkým muslimem a Baracka dal do učení na muslimské školy v Indonésii. Vštěpování návyků islámského světa je patrnější, než by se na první pohled mohlo zdát. Při prezidentském slibu nepřísahá na Bibli, možná jde o nechtěné zapomnění, nebo je za tím mnohem více. Prostřední jméno Hussein je taktéž malou nápovědou v této kontroverzní otázce. Je dokonce známo, že se v několika projevech zastává muslimů a řadí je na jednu úroveň s křesťany.
  • Ruský prezident Vladimír Putin je ovšem duševní mrzák a ubožák a tak jedním z jeho prvních činů bylo, že médiím zakázal karikatury o sobě. Co také čekat od komunisty - důstojníka KGB, že? Atmosféra v Rusku podle toho vypadá, jakékoliv vybočení z řady vyvolává štvanice na člověka. J
    • Pane Hnuse, Vy jste ale zase napsal blábol.
  • Olga Liová nikdy neřekla, to vymyslel a napsal ovarový Cígler!
    • Maerně popíráš snadno dokazatelná fakta ruský agente plus mínus 7 bodů za vteřinu *6*
  • Rozhovor Parlamentních listů s poslankyní kurské oblastní dumy Olgou Liovou nemá chybu. Natvrdo řekla, že v čele Ruska stojí gangsteři, země chudne, nemocnicím chybějí léky a policie s justicí jsou součástí kriminálních struktur.

    Úryvek z rozhovoru ke zdravotnictví ani nepotřebuje dalšího komentáře. „A lékařství? Nemocnice jsou bez léků, obvazových materiálů a injekčních stříkaček. Všichni pacienti si je musejí kupovat. Chybí odborníci. V okresních nemocnicích bývá zpravidla minimálně deset lůžek na jednom pokoji. Lékař specializovaný například na neurologii přichází jen jednou za týden. Ruší se stanice lékařské pomoci. V některých oblastech není ani chirurg. Dokonce i městské nemocnice připomínají spíše noclehárny. V poliklinikách jsou fronty od pěti hodin od rána. Čtyřicet procent absolventů lékařské fakulty nejde pracovat do oboru z důvodu nízké úrovně platů.“ Jednoduše děs a hrůza.
  • Průměrná měsíční mzda v Rusku je 468.000 rublů, oproti přepočítaným rublíkům na amrdóla 380 tisíc rublů, je vše zcela jasné, i kdyby se Cígler klidně zjebal na svůj ovarový ksicht!
  • Cíglera ani ránu, nejlepší jsou jeho 5 let staré bláboly!
    • článek je z roku 2015. Takže se nauč počítat ruský šašku *2* *2* *2*
      • zajímáš blbče bez vlastního názoru, nikoho
        • Tak to nečti a nemluv za ostatní. To je svoboda co.
          Takovou váš ruský komouš s cenzurním úřadem lidu nikdy nedal
  • Na českém Facebooku se masově šíří zajímavé srovnání platů a cen v USA a Rusku, které pro kremelskou říši dopadá značně nelichotivě. Tato tabulka přitom pochází z Ruska a dokazuje, že tato země není ideální místem k životu.

    Pro lepší představu je srovnávací tabulka těchto dvou zemí uvedena v přepočtu v rublech. Takže v Rusku je průměrný měsíční plat 16 tisíc rublů, kdežto v USA 380 tisíc rublů.
    Ani ceny nevyznívají pro Putinovo impérium příznivě. Kilo jablek stoji v USA 57 rublů, v Rusku 90 rublů, kilo vepřového masa zhruba 200 rublů v USA a 350 rublů v Rusku

    Asi také proto se posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe, zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc. Měli však smůlu, Američané jim vyhradili pouze čtyři tisíce míst. A jistě není náhodou, že dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studuje Harvardskou univerzitu a v Americe také žije a studuje syn ruského premiéra Dmitrije Medveděva.
  • Celkové příjmy Američanů se v roce 2013 proti roku 2012 reálně snížily o 15,2 procenta. ... Vedle průměrných příjmů klesaly i průměrné platy.
  • Reálné příjmy ruských obyvatel klesly za poslední rok téměř o 10%, rubl atakuje hranici inflace třiceti procent. V brzké době budou ruské domácnosti vydávat více než půlku svých výdělků za potraviny. „Stáváme se znovu zemí chudých lidí,“ přiznává bývalý náměstek ruského ministra financí Ivan Starikov. A je pravdou, že počet těch nejchudších nyní v Rusku strmě roste.

    Současný stav je rovněž důkazem zaostalosti Ruska, které minimálně 50% svých příjmů získává prodejem ropy a plynu. To proto, že není schopné ve větší míře vyrábět špičkové konkurenceschopné technologie.
  • Čeští a slovenští hrdinové.

    Respekt!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit