Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/447374-transsexualove-v-americke-armade-konci-trump-obnovil-zakaz-jejich-prijimani.html
  • tady toto, co všude sebou tahá svoji starou matku? Toto je jako Napoleona? Toto je komediant, který bude co nevidět ostudou celé Francie. Málo že hloupí frantíci se nachají vraždit v redakcích časopisů. Málo že bez sebemenší reakce nechají v Nice do lidí najíždět kamion.Místo aby pakáž v Callais rozehnali, tak ji hýčkají tak - až Britanie odejde z EU.A toto má jako nějaké slovo v evropském společenství? Směšné!
  • Macron je velmi snaživý, již se stihl vyprofilovat jako významný eurohujerský aktivista.
  • Nebude dlouho trvat a rozmazleného "napoleonka" Macrona, který vůbec ani neví, co to je normální život, rodina, děti atd., budou mít obyčejní Francouzi, kterým on nebude nikdy rozumět, natož chápat., plné zuby !,, nemluvě o tom, že v podstatě již muslimská Francie s levičáky, co mají samé nesmyslné požadavky i s jejich "odbory" atd..má sama v sobě v tak výbušné kombinaci., zaděláno na tolik průšvihů, že je z toho bude ještě bolet hlava a co se týká bezpečnosti budou, či spíše mnozí již i závidí, že v "Ostbloku" nemluvě už o naší ČR., je paradoxně bezpečněji, než nyní na stále víc a víc multikulti "vyspělém západě"., kde si např. děcko nesmí dát pomalu ve školní jídelně ani to vepřové i jiné věci., aby nebylo samo a dokonce i jeho rodiče obvinění z rasismu, xenofobie atd..Nesvéprávného a ustrašeného kolaboranta Plešíka, který ani nemá chlapské koule, aby uměl třísknout do stolu..a co si místo toho., jezdí jak usmrkaný kluk ke své německé babičce, či do Bruselu a nyní i k tomu Macronovi pro notičky atd, aby vůbec věděl, co ještě smí a co už nesmí., nemá ani cenu komentovat, protože ten ani netuší, co to vůbec je obyčejná práce..Jediná cesta je tyhle "soudruhy" a celou partu., co tu je už cca 28 let u koryt atd.a co za to vše..z velké části mohou, nevolit a "vyprovodit" je tak rovnou na ulici..
  • Francouzi by si měli uvědomit, že poslední světovou válku PROHRÁLI, a nedělat ze sebe arbitry Evropy. Na to by měli nárok Angláni, ale ti mají rozum a tak vědí, že se můžou na celou Evropu vy.. - a taky to udělali. *1* Zase se ukazuje pravdivost anglického hesla: "Kde začíná Asie?? - Na Francouzském pobřeží!!!" *2* *2* *2*
  • Dobry clanek - snad bych jen dodal, ze ten nas spoceny prizdisrac z fotografie by mel prosadit ,aby ridici kamionu z Francie meli na nasem uzemi stejny plat jako Cesi, ale na to nema IQ ani koule.
  • V cizině sem pracoval Napoleon revoluci nedělal ,ale Václav Havel,pak s e uvolnili hranice .
    Vydělávalo s e lépe v cizině,když nebyli Compjutry a plat byl každý týden v hotovosti.
    V cizině sem nebýl ani u moře ani o Napoleonovi neznám nic jiného než že byl nenaviděn Králem FRancije Korzičan s mega blbostí ovládnout Evropu.Na ostrově svaté Heleny mu ulomili i péro z divanu,kde ležál navěky a předtím s etam ostříhal dohola.
    Byrokracije v cizině není vůbec demoralizující ,ale ochraná pro místní národ,od cizinců.
    Východní národy sou zdivočelé,což vidno na rychlé jízdě auty obcemi a městy ,což v cizině postihuje Gandemaria přísně chrání obyvatelstvo od pirátů silnic.
    Žádné agentůry nesmí práci sprostředkovat ,což je jen správné,neb je nežádoucí aby někdo ještě vydělával na vaší praci v cizině ,kterou si tam odedřete .
    • ... blekotání pitomečka, který není sto napsat jeden řádek bez chyby, čte pouze podobný blb :)))
    • České pracovní agentury ( v hojném počtu zastoupené cizinci) se už údajně registrují v Somálsku, aby otrokům v EU mohly vyplácet (1 USD/ den), jedná se o 14-ti hod. šichtu v práci.
  • jdu čirou náhodu kolem a přeji všem ruským spoluobčanům hezké pondělí

    vivat Tvrdík






    YEAH !!!
  • ""za stejnou práci na stejném místě stejná odměna". "
    .
    Náš stát by měl prověřit platy manažerů ve francouzských firmách sídlících v Česku a pokud jejich platy převyšují průměr českých manažerů v českých firmách, měl by to ihned napadnout a donutit ty firmy, aby snížily platy těmto manažerům na stejnou úroveň jako mají naši. prostě za stejnou práci na stejném místě stejná odměna.
    Ale na to naši sralbotkové nemají. My si necháme pouze sr...na hlavu. Už to máme v genech.
  • co ten má co řešit. Ať už někam zaleze, nikomu chybět nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit