Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Češi jsou levnou montovnou a pracovní silou západu celá desetiletí a vzhledem k tomu, že je Čína světovou ekonomikou, tak i pro ni. Žádné překvapení či objevné zjištění.
  • A to beru i s ohledem na to, že si náš prezident mastí kanára nad nahými dětmi.
    • Vzhledem k tomu, že se tady stále prezentuješ jako mladá slečna, bych na vrcholové mastění tipoval tebe.
    • A ty si ho strkáš v kozím chlívku do kozy..hi..hi..ty smradlavej dobytku Simonův z redakce Tiscali.. *15* *15*
      • komsomolče BTW, tvé erotické fantazie si nech na debatu s prezidentem, tam si můžete s Emanem notovat *15*
        • ... kdybys nekecalo ty vymaštěný hovadoo z redakce Tiscali s ptákem uhnívákem :)))
  • Češi jako levná pracovní síla pro Číňany?..To není vůbec to největší nebezpečí.,ale co je fakt průšvih a velmi brzy otázka času i u nás..pro naše "dělníky", zaměstnanost obecně a tím i platy, odvody, sociálky, důchody atd..je stále větší počet světové automatizace průmyslu 4.0..někde už dokonce i na 99% automatizovaných provozů, kde ruka člověka na nic ani nesáhne..a to právě i v té Číně a jinde už taky..Člověk když vidí na vlastní oči ty provozy., kde dříve dělaly běžně stovky, někde i tisíce lidí., až do tzv. opotřebení, či dokonce až do důchodu..a nyní se v novém provozu pohybuje akorát několik ajťáků, pár údržbářů a pak už jen několik lidí v provozu, jako "dělníci", tak si hodně vážně a rychle dává otázky, co s těmi dalšími lidmi..a co bude dál..Automatizovaný provoz totiž nepotřebuje mít např. odbory, chodit na WC, svačiny, dovolenou, střídání směny a dodržování pracovní doby, přesčasy nejsou problémem, tzv. drží hubu a krok, nepotřebuje odvody na nemocenskou, důchody, šatny, jídelnu či koutek na kávu a cigaretu atd..a to je sakra velká konkurence proti lidem, kde střední třída už nebude existovat vůbec., pár hodně bohatých., budou ještě bohatější a ten "obyčejný" zbytek "otroků"., což je většina..už by si dnes měl pomalu, ale jistě spíše zvykat na stále větší a větší omezení ve svých životech, takřka ve všem..i na postupnou chudobu, víc než nyní, či dříve..a možná i na život v systému "Matrix", což už je dnes v mnohém..tvrdá realita.! A když si člověk k tomu ještě přimyslí cikány, "běžence", "neziskovky" a jiné parazity, včetně těch státních.., je to přímo radiačně výbušný mix velkého množství problémů..
    • Jarin
      Není to vše tak jednoznačné. Ty automatické linky musí někdo vyrobit, nainstalovat, oživit. A také nemají nekonečnou životnost. Mnoho dnešních tzv. "operátorů" výroby určitě nebude potřeba, zato bude potřeba odborníky na stavby, instalace, oživování a údržbu těchto linek.
  • Miti
    Když to vezme pořádně do ruky Miloš Zeman tak se to určitě povede. *3*
    • No zatím ho měl pravděpodobně v ruce když stahoval péčko s dětmi.
  • co Češi a levná pracovní síla pro Němce, Frantíky či ostatní nadnárodní společnosti z EU a USA, to panu Jéglovi samozřejmě nevadí !
    • Vykořisťovatelé z EU a USA jsou podle Jégla ti hodní a naši přátelé, ale Číňani jsou "fuj", ti špatní a nejsou našimi přáteli.
    • Miti
      Jouda nerozlišuje, jestli se mluví o levné pracovní síly pro Švýcary nebo pro Bangladéšany.
  • 12:29 Ve věku 83 let ve čtvrtek zemřel chirurg a dlouholetý ředitel pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) Vladimír Kočandrle. V roce 1984 vedl tým, který jako první v tehdejším Československu provedl úspěšnou transplantaci srdce.

    Umřel člověk o kterém se zaslouží mluvit! Ale media budou jistě ještě psát o neužitečném Vlkovi!
  • Eman je pedofil : https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/detaily-z-vysetrovani-zemanuv-pocitac-hackeri-nenapadli-ke-zneuzitym-detem-se-dostal-sam-29577?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp
    • Miti
      Jenom hledal kde se zrovna baví Kačenka.... *1*
    • To je jasné buďto je Ovčák pedofil nebo si to Babl bam stáhl sám při viróze.
    • cožééééééééééééé ??? *11*
  • už někdo z vás četl o projektu EU a Číny :nová hedvábná ztezka?
    • Miti
      Jo, budete HiTech překládat čínskou produkci do EU a plavat s ní po kanále Labe-Odra-Zeman.
    • Ano dneska ráno jsem se probudil a první co mě napadlo bylo přečíst si něco o projektu EU a Číny *15* *15* *15*
      • Stačí napsat n, ale tvé IQ to nepobralo ;-)
  • Hlavně, že si kluci u piva rozumí *14*
    • Zbyšek a Ctirad, jen tam chybí Forejt v kožených slipech
  • Krásně to tady s námi pravicoví soudruzi válí pod vedením soudruhů z USA. Naše dezinformační prostředky typu ČT24 a podobných výdobytků "demokratického" vítězného listopadu 89 nám tady hloupnou hlavu zprávami tohoto typu, nebo "
    Teroristy nespojuje islám, ale zvrácená mužská frustrace" atd., případně aktivně šíří hysterii typu "okupace Krymu". Jaksi nám ale zapomínají sdělovat zásadní informace, které ale zřejmě nejsou v souladu s linií USA-EU propagandy. Takže nezbývá, než si informace předávat nezávisle na propagandistické mašinerii režimu. Hůře jak za komoušů. Tak tedy: dnes v 9.20 slovenská TA3 vysílala závažnou tiskovku ohledně masa infikovaného salmonelou. Jedná se o maso, dovážené z Holandska a Polska, což jsou ale jen reexportéři ( v rámci tzv. EU) masa z USA, Kanady a Brazilie. Podle prohlášení sloven. hygienika, zemí zamořených touto salmonelou, v Evropě se dosud nevyskytující. Tzv. Evropská komise již přes týden debatuje!!! o podnětu Francouzů a Portugalcův v této věci- Výsledek 9000tun masa distribuováno po Slovensku ( včetně hromadného stravování i dětí). O situaci u nás v našich masmediích ani zmínka. Vyspělý "demokratický" aparát EU pak tedy doporučuje, aby si lidé dávali pozor na to co kupují!!! Takže takovýmto způsobem pečují o poddaný lid volení zástupci lidu (natož ti nikým nevolení tzv. poslanci a komisaři v EU). Zde jsou odkazy na dnešní TA3:
    http://80.188.229.183:80/aa/ad9fb42c0d8865f748aac5624f048483/1490945362312/ae54c773f1f1359a93a01d03a2b60acf/dna-144-tv-pc/hls/365u0.m3u8
    http://80.188.229.201:80/atip/e4ff0435a9533cbc36dec4fb6278876c/1490946458830/sess/9b0f57cd2cbb5a970936508e40ad34b7/range/pc/190-144-5933-1260-0-7559149096/190-144-5933-1394-1-7802239096/365u0.k.m3u8
    Kromě toho, se tam lze dozvědět, že slovenský parlament odsouhlasil poměrem 123 (pro) 3 (proti) zrušení Mešiarových amnestií (obdoba těm Havlovským). A to již vůbec nemluvím io dřívější informaci, že u slovenského soudu byl podán podnět na neplatnost rozhodnutí ohledně STB pčíslušnosti jisého Babiše ( důvod: svědci vypovídající u soudu s Babišem nebyli zbaveni mlčenlivosti)
    • sklapni estébáku *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit