Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi dobře využitelný jedinec se svou nezpochybnitelnou znalostí reálií Pakistánu - i tamního právního systému.

    Má šanci zde dožít jako subalterní úředník Ministerstva zahraničí, potažmo Úřadu pro zahraniční styky a informace - zpravodajské služby ČR, zajišťující nejen informace důležité pro zahraničněpolitické a ekonomické zájmy státu, ale i informace důležité pro zajištění bezpečnosti občanů této země, např. vojáků ČR, působících právě v sousedním Afganistanu... 

    Když se nebude do ničeho "závažného" plést, bude mít v Česku velmi klidný život. 

  • dzixy
    Domnívám se, že název článku měl být "Někteří takyčeši….". Ti, co se vyjadřují k udělení azylu pronásledovanému právníkovi a její mandantce Bibiové vůbec nezmínili okolnost, kde by oba  pobývali u nás, kdo by se jich ujal a pod. Zda Bělobrádek osobně, nebo některá křesťanská organizace, nebo dokonce Česká advokátní komora. Je jednoduché říct, "dejte mu...", ale z čeho, kde a co už nikdo neříká. Hlavně, že se politicky propadající Bělobrádek opět ukázal na obrazovce. Jinak by po něm dnes již neštěkl ani pes. No a jak čtu, tak ten právník nakonec měl kam utéct do bezpečí. Takže o čem je řeč?? Udělat z něj další vyžírku? Doma jich máme dost v našich politicích, pravdolaskařích a neomezeném počtu parazitujících nevýznamných občanských sdruženích. Čest některým, které plní svou roli.
  • Pákistán, jako bývalá britská kolonie ,není naším teritoriálním zájmem, natož morálním či jiným dluhem..stejně jako mnohé jiné země s podobnými a i většími problémy..V naprosté většině tamní lidé ani neví.,,kde jsme na mapě..Kupodivu právě Británie k tomuto "korektně" mlčí a ví moc dobře proč, stejně tak i katolický Vatikán..dělá "mrtvého brouka" ,rovněž to vnímá jako "citlivou věc" a rovněž zřejmě dobře ví proč..My jim nic nedlužíme a ti.,co je tedy sem chtějí, tak jedině k sobě domů, do svých kuchyní, do svých ložnic, spíží i dvorů..samozřejmě pouze a hlavně za svoje peníze i za svoji osobní záruku a tím i odpovědnost..Zatím tu není ani jediný politik atd. a to doslova jediný !..který by to až na nějaké velmi krátkodobé komediální gesta.., udělal dlouhodobě, pouze za svoje peníze a odpovědnost  i na úkor vlastní rodiny..

  • Takže on chce něco (azyl a občanství) ale sám o to nechce požádat, naopak očekává že mu to někdo sám nabídne  ??? To je tak sebevědomý nebo naivní ?

    Lidovce nakopat do pr..le, Bělobrádek už neví, kde by se ještě zviditelnil.

  • Úřady ČR by měly učinit maximum pro záchranu lidí, kteří riskujíce své životy čelí zdivočelým atakům náboženských fanatiků v daleké cizině. Naše úřady by měly konat velmi rychle, když jde o reálné ohrožení životů perzekvovaných osob.

    • Může si oficiálně podat žádost o azyl - vstoupí na území republiky a může absolvovat proces udělení občanství. Naše zákony to tak mají. A musí platit i pro tohoto statečného muže. Tady mu ohrožení života nebude hrozit. Ani on nemůže chtít všechno a hned. Při vší úctě k jeho osobě.

    • KIMCID

      nespojuj úřady a čr .rozhodně nejsem pro i jezinky chtěli strčit dva prstíčky a jak to dopadlo

  • Tento případ znovu ukazuje, že islám představuje zvrácenou středověkou ideologii, která nepatří do civilisovaného světa 21.století a nepatří tedy do Evropy.

    • KIMCID

      tak v tom případě Fr,SP a švedsko už nepatří do Europy

      • dzixy
        Probůh, ty jsi ale sofista, když uvádíš tento příklad. Od kdy jsou tebou uváděny státy muslimské? Zřejmě nevíš na jakých základech je založená Evropa vůbec. Doplň si vzdělání.
      • Tam je příliš mnoho jeho souvěrců a není tam pro něho bezpečno.

      • Ty země patří do Evropy, ale jejich představitelé ve své křesťanské dobrotě dovolili, aby tyto země zaplavili hordy jedinců, kteří evropské civilizační hodnoty nevyznávají. A tak se může stát, že evropská civilisace se stane minulostí podobně jako mnohé jiné starověké vyspělé civilisace. Je vůbec otázkou jak dlouho lidstvo přežije při tom jak se nekontrolovaně množí a ničí přírodu.

        • KIMCID

          tak že souhlasíš s Babišem,Zemanem,Okamurou když nechce přijímat uprchlíky z muslimského světa?

  • Jsem plně za poskytnutí azylu tomuto člověku. Ale musí i pro něho platit české zákony od první chvíle vstupu na naše území. Nebo tolik lační po tom volit někoho z našich politiků? Nemůže se bez toho pět let obejít?

    Nemůže hned dostat občanství a neměl by byýt výjimkou. Při vší úctě, jak statečně se zachoval.

    Může tu v klidu a míru a snad i v bezpečí žít a pracovat. To snad není málo. Občanství získá v klidu po pěti letech.

    • josef.chmela

      Proč by čekal u nás na občanství 5 let a přitom makal na 3 směny za 500 euro, když v Německu může čekat na podpoře 400 Euro a bydlení, stravu  a další výhody zdarma. Náš stát a lidé podporující různá rychlá řešení s uprchlíky jsou pouze užiteční idioti. Prospěcháře nepodporuji.

  • Velmi dobře využitelný jedinec se svou nezpochybnitelnou znalostí reálií Pakistánu, jmenovitě i tamního právního systému.

    Má šanci zde dožít jako subalterní úředník Ministerstva zahraničí, potažmo Úřadu pro zahraniční styky a informace - zpravodajské služby ČR, zajišťující nejen informace důležité pro zahraničněpolitické a ekonomické zájmy státu, ale i informace důležité pro zajištění bezpečnosti občanů této země, např. vojáků ČR, působících právě v sousedním Afganistanu..

    Když se nebude do ničeho "závažného" plést, bude mít v Česku velmi klidný život. 

    • dzixy
      Kruciš, advokát má již u nás svého advokáta😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit