Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale dáváš ani o tom nevíš  uš jsi dal pár tisíců  s těch daní co se vybraly 


  • Češi, to vypadá, jakoby doopravdy obyčejní občané podporovali válku na Ukrajině, umírání nevinných obětí,  nahnaných  vojáků .Přitom jde o mocensky boj velmocÍ. Jedné o politickostrategické uchycení v těsné blízkosti protivníka, druhé  o zabránění tohoto cíle i za cenu napadení suverenniho státu. Kdo je v právu? Rozhodně ne ti, kteří tuto válku podporují,  rozhodně ne ti, kteří ji začali.  Rusko a NATO  budou bojovat do posledního Ukrajince. Zelenskyj plní roli užitečného idiota, Rusko prohrává morálně.  Tyto škody se nezacelí mnoho desetiletí. Bratr vraždí bratra. A třetí se směje. 

  • Ano, tak má vypadat demokracie. Když chceš někoho podporovat , tak ze svýho. Já na to nemíním přispívat.A může tam jít každý i bojovat a pak se léčit také za své.Takže připojištění jako u nebezpečných sportů.

  • gaheris

    Ti co se "údajně" složili by se měli poplácat po ramenou, ovšem topůrkem od krumpáče a nebo rozporkou!

  •  Tito se srág.rami v hlavě jistě volí někoho ze zločinné pětikolky.

  • Hoši hoši dobře  děláte.

    Ale šetřte penízky.Kyjevský co nevidět bude pochtívat na výstavbu domů.Následně na obnovu fakrik.A potom na provoz státu jeho oligarchů. A tak pořád dokola. Samozřejmě že budete za největší ukrajinské lidové hrdiny.Tady se raději pečlivě poschovávejte.Aby vás lidi radostně neplácali po ramenou.I jinde.

    • Diwa

      To by ale nejdříve musela válka skončit. Tímto stylem, že se k nim lifrují zbraně ta válka nikdy neskončí !!! Tohle bude nekonečný příběh a evropa bude pořád lejt do Ukrajiny peníze a to bez užitku.......tohle nebude mít výherce, akorát prachy v háji a výsledek nula !

  • Ti co se složili, tak by ještě měli dostat medajli za debilitu..

  • tobro

    Tož, něco k tématu:

    "Francouzský ministr obrany Sebastian Lecornu přiznal včera na návštěvě v Kyjevě, že francouzské houfnice Caesar 155mm, které nakoupila loni česká vláda za 8,5 miliardy korun, nejsou vyrobeny pro válku, ve které se příliš často střílí! Podle ministra Lecornu z 18 houfnic, které Francie dodala Ukrajině, už nestřílí ani jedna. Všechny houfnice, které nebyly zničeny ruskými drony, jsou už nepojízdné. Také se u nich musí vyměnit otočná nástavba s lafetou, a hlaveň, protože častou střelbou po Rusech se děla rozbila. Opravy jsou prý tak náročné, že zbylé Rusy nezničené houfnice se musí z Ukrajiny odvést do specializovaných opraven NATO!"

    "Francouzské houfnice Caesar, tak dokázaly ve válce na Ukrajině vydržet střílet pouhých 6 měsíců, než se úplně rozbily. Francie dodala Ukrajině 18 houfnic z celkového počtu 76, které měla ve výzbroji. Česká ministryně obrany Černochová chce nakoupit k 52 houfnicím Caesar, které už Babišova vláda nakoupila loni, ještě dalších 10 kousků. Další zbytečně vyhozené miliardy! Konflikt na Ukrajině ukázal, že se houfnice Caesar hodí pouze na strašení domorodců někde v Africe; přesně, jak jsme předpověděli už v analýze MAP 992 z 18. září 2021! Je na čase, jak jsme tenkráte doporučovali, spojit se Slováky, a začít zase vyrábět kvalitní česko-slovenská děla!"

    Více zde https://www.michalapetr.com/map-1554-rusko-zautoci-na-rakousko-oznamila-vcera-rakouska-ministryne-obrany-a-vydala-rozkazy-k-priprave-obrany-alpske-pevnosti/

    Hezký den.. 😎

  • Zaplatili to z rozpočtu, tak jsme se složili.

  • Na válku ani korunu 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit