Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na primych volbach mi vadi:
    a) system 50 000 hlasu na pocet 10 milionu obyvatel..v okolnich statech staci 5-10 000 !!
    b) dopredu nikdo nerekl ze bude nejaka ustavni komise ktera tvrde bude bojovat ( vyskrtavat )kdo se tam dostane a kdo ne !!! viz Tomio...Co by se stalo kdyby se tam Dlouhy, Okamura a dalsi dostali ? vzdyt jde o prvni volby !!! Ma se rozhodnout demokraticky !!
    c) lide nebyli pripraveni se proti teto saskarne masove branit.. nechapali jak je to postevene proti svobode a demokracii !! Vsichni do jednoho od nejnizsich vrstev a z po tu skorumpovanou nejbohatsich lidi tam nema svou srdecni zalezitost..Jen NUTNE ZLO !!!
    d) na zaver selsky rozum do hrsti : proc se distancovali komunisti ? jen tak ?
    Takze zvitezil socialismus s lidskou tvari !!! Ten co se nepovedl v roce 1968 !!
  • A na další 4 roky budem v p.či, pěkně to ústavní soud rozhodl za nás...
  • CHYBA JE V SYSTÉMU, nikoliv v tom, že by byl nějaký kandidát lepší nebo horší. NIKDO Z NICH NECHCE SVRHNOUT KAPITALISMUS, a proto jsou pro mne nepřijatelní všichni. Právě kapitalismus přivedl tuto zemi nejen na hranici ekonomické bídy (což se velmi brzo projeví naplno a se vším všudy), ale hlavně všeobecného mravního marasmu. Obrovskou "zásluhu" na tom má samozřejmě smečka modrých supů v čele s přitepleným tenistou Narcisem Tužkokradem¨, ale v podstatě i všechny ostatní politické strany. Všechny, tzn. i komunisti, kteří se také naučili "podnikat" velmi ochotně a rychle. JEDINĚ KRVAVÁ REVOLUCE může tento stát spasit. I PROTO CHCI ZPĚT SOCIALISMUS A VŮBEC SE ZA TO NESTYDÍM. Pamatujte na moje slova - POUZE REVOLUCE !!!
    • Soudruhu, a že TY chceš socialismus tak všichni mají TOBĚ přizpůsobit? A jaký socialismus chceš? Ten rudý nebo ten hnědý? Oba jsme poznali a byly jeden za osmnáct a druhý za dvacet. Pokud tě k tomu srdce táhne, odstěhuj se do severní Koreje. Když přežiješ koncentrák jako mukl a osvědčíš se, nechají tě třeba dělat bachaře.
      • A ty jsi za třicet !!! Blbostí určitě !!!
  • Lumpárna a podvod.
  • Dělá se s toho příliš velká věda. Po likvidaci Okamury už není koho vybírat, program mají všichni téměř stený a většina z nich je politikou už skažená
    • Vol Okamuru, napiš ho na papír a odevzdej, já to také tak udělám, hlavně jdi k volbám.
      • Hlavně je dobré jak říkáš napsat na to papír, Ono přeškrtnout kandidátku a napsat někoho jiného znamená vhodit hlas pro navrhovaného kandidáta. Počítá se i hlas na přetržené a škrtnuté kandidátce.. Takže Achtung. *1*
      • Také bych ho volil, ale takhle je to ztracený hlas, který pomůže tomu, o němž bylo rozhodnuto, že bude "svobodně zvolen". Je to asi jako když se malé děcko vzteká a dupe a křičí, že nebude jíst večeři.
  • Nechceme se vracet před r. 1989. Ale mysleli jsme si, že jde o revoluci - k lepšímu a on to byl obyčejný puč, který dostal k maci tu chátru, která tu řádí už 23 let. (A teď si ještě i to se podařilo odsoudit -odpustili.) Takže kecy o socialistickém prezidentovi od cikána již docela unavují. Omlouvá tě, že jsi asi za ně dobře placen, že??
    • No, tak to ne, já jsem si to vůbec nemyslel, ale mnoho takových jako ty, co mají o to kolečko míň, tak nás chtěli věšet. Tak teď ztichni a drž hubu a krok !!!
    • A proč si je stále dokola volíme? Proč ODS za tu prasá.nu, co udělala před pěti lety při znovudosazení Klause na hrad, proč neskončila v propadlišti dějin? Za blbost se platí.
  • To co ty,kteří půjdou dnes,nebo zítra k volbě prezidenta čeká,popsal v nadčasové povídce,už před mnoha lety Jaroslav Hašek.Tehdy starosta,před volbou obecního ponocného řekl radním:"Volba to bude těžká.On je totiž jeden větší syčák než druhý."WC3Obdobné rozhodovaní čeká voliče,kteří se budou rozhodovat koho zvolit prezidentem.Za pár měsíců bude hodně takových,kteří horují pro některého kandidáta,mrzet,že si místo cesty k volbám raději nenafackovali.Proto pravice inscenovala narychlo tyto volby,aby nebylo možno se dlouho rozmýšlet a tak pomocí peněz a propagandy,dokázali dodržet tradici a na Hrad dostat zase lumpa.
  • Uvědomme si jaké má president postavení. Je to v podstatě "kladeč věnců". Jeho pravomoc je minimální, má především REPRESENTOVAT NAŠI ZEMI V ZAHRANIČÍ. Měla by to být osoba v zahraničí uznávaná, morální autorita.
    Podle jeho chování budou v zahraničí soudit na celý národ.
    • Ao s těch kandidátů splňuje jen Franc. Ostatní jsou skažení a prolhaní prospěcháři.
  • Zeman nebo Dienstbier na hrad a Nečas modrý svazák s trojkoaliční vládou za tu amnestii do krimu a na hodně dlouho. *12* *12* *12* *16* *16* *16*
  • Pro Klause je morálka, čest pouhou třešničkou na dortu, hmotné bezpracné pohodlí je jediným cílem, filosofické myšlení a spiritualita je pod jeho rozlišovací schopností, je to bezohledný a studený psychopat neštítící se žádných křivostí, je poslušným "práskačem" Kremlu, jezdí po světě a žvaní nesmysly (o klimatologii), krade doma ("privatizace") i v cizině (chilské pero) a přitom je nadutý a namyšlený.
    Jaká to ukázka typického obyvatele Švejkolandu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit