Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NATO může chtít jen omezenec Petr, ten opravdový ale jinak hloupý a pomýlený, je o něm známo že kdysi byl ve straně a žral to, nyní je jejich velký nepřítel, je docela možné že ho komunisti zavřeli za nějaký trestný čin, tak proto je nemá rád, toto je psychologicky vysvětlitelné.
  • Když může dělat Ovarová hlava Ministra Obrany, tak to v NATO musí vypadat ?Zloděj ministrem a navíc agentem CIA?
  • Každého Čecha,který souhlasí s členstvím naší země v tak zločinecké organizaci,jako je NATO,bude nejrozumnější,po revoluci,přetahnout párkrát okovanou násadou od krumpáče po hlavě,aby se mu v ní rozjasnilo.To bude pak správná humanita a demokracie,jakou potřebuje tato země nejvíc.
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickem Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá cikorka a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama.
    • oto, chápu, že se ti stýská po časech, kdy jsi mohl druhé pomocí pendreku a jiných "vyšetřovacích" a "výchovných" metod "poučovat" co smějí a co nesmějí. Holt, když už erekce nefunguje, tak bys to jistě zase rád zkusil se sadismem. Jinak jsi ubohý a trapný.
  • zaplacený průzkum vás utvrzuje v tom,že lidi NATO pořád chtějí
  • Varšavská smlouva byla založena v roce 1955 v reakci na vznik NATO v roce 1949. Jak si teda některá média dovolí tvrdit opak, to nechápu.
    • Stalin chtěl v r.1945 pokračovat ve svém tažení v Evropě až k Atlantiku a vydrancovat nejen poražené Německo, ale celou Evropu. Zastavil ho jenom strach z americké atomové bomby. Když se Rusku díky těm černým zrůdám Rosenbergovým podařilo získat dokumentaci a začít vyrábět atomové bomby (z českého uranu dobývaného pro ně elitou národa!!!), tak začalo zase ohrožovat svobodný svět. Proto byl vytvořen obranný pakt NATO na ochranu Evropy. Rusko vytvořilo Varšavskij dogovor, útočný, nikoli obranný pakt v naději, že se mu nakonec podaří celou Evropu dobýt. Pokusilo se o to v r.1968 při poskytnutí "bratrské pomoci", kdy se už ale neodvážilo k takovému masakru jako v r. 1956 v Maďarsku, kdy jen v samotné Budapešti Rusáci brutálně zmasakrovali na padesát tisíc civilistů a bezpočet jich odvlekli do Ruska. Nakonec ale zaostalé Rusko nestačilo dynamickým a vyspělým USA a "uzbrojilo se". Nakonec chcípl ruský komunismus a my jsme se stali svobodnou zemí.
      • Teda to je blábol!!!!
  • I když už nejsme v tom varšavském paktu, spánek mám klidný.
  • musím se stydět za ty naše amatéry v politice,kteří ze strachu o své krmníky nás zatlačili do NATO.Vraždit civilní obyvatelstvo v zájmu peněz je i v zájmu agentů cizích států.Naši tzv.politici ze strachu o svá koryta zavraždí i svoje rodiče.Je mi hanba za vše co se tady děje.
    • Šmudlo, až dostaneš rozum, tak se budeš stydět za to, že tě lidé kvůli tvým komunistickým kecům měli za pitomce.
  • petre komunisty jsme meli povesit ale ty fašouny z nato co vraždi ženy a deti taky, jsme fašouni at se ti to libi nebo ne..vraždeni je naše moto.....takovou jako demokracii si mužeme strčit viš kam........
  • My už nejsme ve varšavském paktu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit