Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny prosperující firmy včetně duševního vlastnictví a ochraných známek vytuneloval Vašek s modrou partičkou zlodějů a účelově založenou modrou zlodějskou stranou.Ještě nepochopili, že není kde krást (mimo pošty, ČSA, důchodů, zdravotnictví) dobytkové. Zisky plynou do zahraničí 17 mld ročně T mobile do německa, 20 mld O2 ročně do španělska, RWE, Veolia, Erste bank, KB, Hebel do německa atd........................................................ Jen Kalousek, Drábek, Heger a modrá parta už nemá z čeho platit a krást. Tak to doved hradní Všeználek Vašek.Patří na M írov.
  • Je to vygumovaný ožralka a se Šťávou tuneluje tuto zemi dobytek.
  • Kalousek asi neumí vůbec počítat, protože růst 1% HDP by přineslo do rozpočtu daleko víc peněz, než kolik ušetří nesmyslnýma škrtama, které jsou stejně jen na oko, ono se tam vždycky musí pak stejně dosypat.
  • Jaká pak česká ekonomika. Jeden z mála podniků co Česko ještě má (ČSA) naše letadla bezplatně předisponovává tzv dceřiné společnosti z které už ale stát má jen minimum a zisky jdou nikdo neví kam. Vlastně na letišti se tuneluje ve velkém. A to je určitě i v ostatních státních podnicích např ČEZ. Manažeři mnoha milionové příjmy a zaměstnanci se bojí konce měsíce. A to vše pod křídly naší skvělé vlády
    • presne tak ! uz mame hovno! rozprodali- spise darovali co se jen dalo ze pry to je IN. to se musi podle bruselu a vatikanu. kdybychom byli jako polaci tak aji amikum do riti vlezem.
  • A pokud budeme mít ve vládě blbce Kalouskova typu,tak bude stagnovat ještě hodně let.
    Ale patně se ještě nemáme tak špatně,když můžeme v tom srabu ještě rozdávat miliardové
    dárečky. *6* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *6*
  • U investic se oživí jedině už mrtvola
  • Nemůžem stagnovat kalousku. Církev chce peníze v hotovosti a TY BUDE MÍT ZA KAŽDOU CENU, KDYBY DŮCHODCI MĚLI STŘÍLET.
    • Ani je střílet nemusí,oni vymřou sami!.
  • máme nejlepšího ministra financí. máme rozpočtově zodpovědnou vládu. již dvacet let nás vedou jen samí "odborníci". a žeby to v ekonomice skřípalo? to bude jistě ňáká mejlka.
  • Mnoho lidí ale nechce slyšet krutou pravdu. To co se stalo s hospodářstvím republiky po listopadovém převratu to je věc jiná. Nenasytné západní banky a podvodníci všeho druhu si berou z majetku státu co se jim hodí a národ v domnění, že získal svobodu volil jednu nezodpovědnou vládu za druhou a jásal. Nyní máme v republice 500000 přebytečných lidí. Domnívám se, že 400000 lidí by rádi pracovali kdyby měli kde.
    Pohled druhy.Světové hospodářství se z různých příčin dostalo do stavu, že jeho další extensivní rozvoj se stává nemožným. Lidé s vyspělých zemí se domnívají , že mají právo chtít stále víc a lepších produktů, lidé s rozvojových zemí chtějí to samé. Svět má v současnosti sedm miliard obyvatel. Evropan potřebuje pro svůj život čtyři Země ,obyvatel USA skoro devět zeměkoulí.Země se ale nezvětšuje. Kde je Čína, Indie, Afrika a požadavky lidí v těchto zemích atd.
    Uvědomte si, že tato krize jen tak nezmizí, že bude trvat možná dvacet let, že nastane tvrdý boj o život, že starý Malthus před dvěma sty lety měl pravdu, když rozšíříme jeho teorii o suroviny. Jen se divím, že některým vládním činitelům to ještě vůbec nedošlo. Asi nedávali pozor při výuce marxismu. Komunisté se ale taky pletli, když tu teorii nedomysleli a ve svých plánech podcenili.
    Přeji všem krásný den.
    • a protože jsme hauři, tak můžem ještě něco poslat do řecka,né???
      a bordel že tady to už nikdo v životě nemůže dát dohromady.
      *2*
  • Země,která živí milion zbytečných úředníků nebude prosperovat NIKDY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit