Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • protože darebáci jsou čím dál mazanější. Takže oposlouchávání je normální. Ještě že se naslouchalo ve Strakovce. Kdo jiný by nás takto zbavil proradných darebáků na vládě?
  • Jsem z toho hodně špatný , když si uvědomím , že tento člověk byl řízen přes Pussy raiot a ovládal stát. Naše peníze. *9*
  • I tato situace je zrcadlem našeho práva, právního systému a různosti náhledů soudců na vzniklý trestný čin. Proč odposlechy ne, když dokazuji, že se událost stála a kdo je aktérem?? Podle mne by mělo být jedno, jakým způsobem, kromě mučení, se získaly důkazy, když jednoznačně prokáží, že viníkem je odposlouchávaná osoba. A pokud posuzuji případ Nagyové, tak není problém prokázat, že neměla takové příjmy, aby si mohla kupovat tak drahé věci, které se u ní našly. Potom lze právem předpokládat, že to byly dary, a že moc drahé, tak jistě za protislužbu. Dnes zadarmo nedostanete ani toaletní papír na veřejném záchodě. Mám husí kůži, když si pomyslím, že bych jednou jako nevinen, ale křivě obviněn, měl stát před našimi soudy. Brrr, radši sekat "dobrotu", než poznat naši policii, soudy a následný soudní verdikt, který bývá často jako by jej vynesla Pythie.
  • A co když řeknu, že odposlechy namluvil imitátor?

    Možné to je, ne?
    • Pokud "namluví" i telefonní čísla... *3*
  • Tak začíná to fungovat tak, že pokud nechytnu darebáka při činu za ruku, tak je čistý. A to chycení za ruku je taky problém, protože pokud bychom ho chytli moc pevně, může se to obrátit proti nám a ještě se budu muset omluvit. Ideální je stav, když někdo provede nepravost a dojde rovnou na policii, tam se dozná. Zase může ale nastat problém, že se mu to rozleží, vezme si advokáta a ten poradí, že byl třeba rozespalý, nebo vzal dva acylpiriny najednou a tak není za své jednání odpovědný. A když už je to úplně blbě, darebáka zavřou, tak peníze udělaji své a lékař dá takovou zprávu, že mu trest rozdělí na věčnost, dva dny sedí a půl roku je doma. *1* *1*
  • Čistě hypoteticky-kdyby zprávu vynesl nějaký komunista, nebylo by třeba odposlechů. Byl by jistě utracen a pohřben za hřbitovní zdí! A bez důkazů!
    Jistěže věděli obžalovaní co činí! Od toho mají poradce, právníky- sokolíky, kteří dokáží z padlých andělů vykouzlit panny čisté jako lilium. Ti jim poradí s "krycími" názvy jako Pilan, Zelinář, Trafikant, Bačkora; jak se domlouvat na "obchodech", aby nemuseli hnout prstem a ruce přitom měli "čisté" apod.
    To, čeho se dopustili nese znaky zločinného spolčení a tak by na tuto kauzu mělo být nahlíženo. Jenže, není vůle. Jeden zná druhého, druhý něco dluží třetímu a třetí má něco s prvním. Ten smrad se line až sem na vesnici. Nechutné!
    • Komunisti měli být utraceni před čtvrt stoletím. Jsou to zločinci tak jako nacisti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit