Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O volovinách se mluví ale že pošťácí pracují 10-12hod.denně bez přestávky protože jinak by se nestihli vrátit z pochůzky včas že nosí letáky zadarmo že mají zaplaceno jen 7,5hod.a za odměnu dostanou 200kč že nemůžou vůbec nic jen držet hubu a krok to nikdo neřeší!!!!!!
  • Zkurvení a podplacení pisálci se starají o takové vaginoviny, ale že mafiánská lůza ODS a
    VV/ABL rozkradla a dále rozkrádá bohatstství, které nestačili rozkrást komunisti, to je
    v pořádku?
    Na podzim, až padne Klausova "vláda" (žádný Nečas jí nevelí!), se budeme ptát my, kde
    je majetek, který Velký Kuponprivatizátor zašantročil spolu se svými pomocníky z StB!
    • čest práci kreténe, zkus se odstěhovat na Kubu, tam ti bude dobře a vezmi sebou co nejvíc obdobně smýšlejících kamarádů. Dovedu si tě představit jako hrdého pomocníka VB a milicionáře chránícího zájmy socializmu směřujícího k vytouženému kumunizmu
  • tak to bych o tom musel něco vědět...
  • Ubohé novináře zajímá, jestli účastníci demonstrace dostali 300,- Kč a od koho, že vládní zlodějové rozkrádají republiku ve velkém ze v šech stran, to je nezajímá. Proč se nezajímají kdy bude vyšetřena kauza Barták- Parkanová - Ministerstvo obrany, Drobil - Státní fond životního prostředí, Vondra - Pro Mo Pro a další zlodějiny. Proč se nezajímají, jak je možné, že ministr Spravedlnosti Pospíšil není schopný odvolat Státního zástupce Rampulu, kterého tam má ODS jenom nato,aby lividoval jejcích kauzy,. Proč se nezajímají kdo sliboval Kočí 120 milionů, aby našla přeběhlíky a založila novou nstranu, aby jim VV nemohla odkrývat jejich zlodějiny???!!! Témat je mnoho, ono jednodušší si vybrat takovéto primitivní téma, pro primitivní novináře!!!
  • Celý provoz odborářského svazu nemůže utáhnout své akce jen z příspěvků svých členů.Nejvíce mne ovšem štve, že se ze stejnou razancí nezastávaly odbory propuštěných sklářů, kterým je dodnes vedení skláren dlužno mzdy za několik měsíců jako se zastávají lékařů, učitelů a zaměstnanců automobilky. kde je nejvyšší průměrná dělnická mzda v ČR. Odbory vede a řídí ČSSD a to je špatně, odbory by neměly být nástrojem politické strany, která je v opozici.
  • Někdo dostane na rekreaci a někdo dostal na zájez 300 kč na demonstraci. Co je na tom divného? Nejsou to peníze od státu, tak se nestarejte. ODS zase neví jak tu demonstraci poplivat. Mají to marný, lidé jsou nespokojeni a tuto vládu nechtějí. Byl jsem tam, a mohu jen konstatovat, že to v nás hodně vře. Je to vláda nenáviděná a brzy bude vyhozena z oken, jako kdysi.
  • Každý odborář by si měl pořádně uvědomit, za koho "kope". Odbory už nejsou, a věřím, že nebudou tím, co by měly být, protože lidi, co to vedou mají jiné ambice, než zastupovat lidi. No a vlastně kolik je zaměstnanců a z toho kolik odborářů. Hrozný nepoměr odborářů. Takže koho vlastně odbory zastupují? Bohužel nikdo si nuvědomuje, že pravá demokracie je právě v tom, že každý má šanci i právo se postarat o sebe sám, jak nejlépe umí. A ne s pomocí odborů a jejích bossů, co se chovají mocensky jako politiici, ale i tak se mají. Kso z nich žije z 15ti tisícového platu?
    • Nevím , ale v naší firmě je organizovanost v odborech kolem 70 %.
      Ale s vyšší tarifní třídou klesá.
      Odborář domluví s vedením zvednutí platu , nejen pro odboráře ale i pro neodboráře.
      Členství ho stojí cca 2000 ročně, navýšení platu cca 3000.
      Neodborář ušetří ty 2000 , ale navýšení má 5000.
      KOHO VLASTNĚ TY ODBORY ZASTUPUJÍ ???
  • Modrosvazáčtí novináři, máte to marné, společnost je v pohybu!
    • A co bude ona společnost v pohybu žrát,když to my soukromníci zapakujeme a půjdeme jinam?
      Zrušit a bez náhrady:porodné,stravenky,výslužné a příplatky na bydlení zejména u lampasáků a policajtů.
  • Tp zase zdraží balíky ? Nebo zákony pro ně neplatí ? Ovšem jídelní lístek nadlidí v dolní a horní sněmovně nikdo nevyvěsí zda je tam taky dodržen zákon.
  • Ta banda zabedněnců,co se zaklíná víc jak dvacet let jakýmsi tržním myšlením stále nechápe,že se
    socialistickým kupním koeficientem se kapitalizmus dělat nedá. Dejte lidu,co dostat má a pak bude
    chodit tleskat na schůze. Jinak budou potíže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit