Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mě třeba vůbec netrápí :-) . Na poště jsem nebyla už ani nepamatuju, protože jejich služby jsou katastrofální. Zdražují pořád všechno, ochota nulová, takže už nikdy víc. Pozemní přeprava je mnohem lepší u https://www.emons.cz/spedice-pusobnost/pozemni-preprava nebo u zásilkovny. Naštěstí je z čeho vybírat, takže Česká pošta ať si dělá co chce.

  • Dobrý den, dostala jsem v práci výpověď, která je ale podle mého názoru neoprávněná. Nevím ale jak se mám bránit, když půjdu za právníkem, tak to bude stát hrozných peněz, ale co když z toho nic nebude?

    • To tak prostě máte, nikdy to není s jistým výsledkem, když si budete najímat právníka a případně se i soudit. Stejný názor jsem na to měla a chtěla jsem to vzdát. Pak jsem ale narazila na firmu https://neplatnyvyhazov.cz/ , která tohle řeší zdarma. Když se jim ozvete, tak oni vám tu situaci zhodnotí, a pokud se jim bude zdát, že jste v právu, tak to začnou se zaměstnavatelm řešit. Vy nic neplatíte, i kdyby došlo na soudní proces. Doporučuji to alespoň zkusit, stejně nemáte co ztratit.

  • tomasperny

    Nutno podotknout, že v leckterých případech to byla neoprávněná výpověď. Upřímně by docela zajímalo, na základě jakého klíče nabírají v České poště personalisty a lidi za tohle zodpovědné. Protože mi teda fakt přišlo, že to jsou brigádnice stejně jako ty listonoši, co jim roznášejí dopisy a složenky. Ale jako je to jen můj názor.

    • mun.go

      U České pošty nejde ani tak o personalisty, ale o manažery na vysokých postech - to jsou ty žáby na prameni.

  • Tak jo - propustí zaučené zaměstnance a budou shánět nezaučené brigádníky...?


  • Tak to je fakt mezinárodní ostuda! Podle renomovaného mezinárodního průzkumu důvěry občanů jednotlivých států ve své premiéry či prezidenty je český premiér Fiala dokonce NEJHORŠÍ NA SVĚTĚ! 

     Být špatným premiérem zvládne každý amatér. Ale stát se tím nejhorším, to vyžaduje talent a celoživotní studium politologie. 

    Petr Fiala je nejhorší premiér na světě. Ověřeno nezávislými průzkumy.

    • mun.go

      Myslím že Filaju si Morning Consult drží jako odstrašující příklad. 

      Kde jinde by sehnali takový stát s tak nedůvěryhodným premiérem, který se drží ve funkci již od ledna  2022?

      Vyslovení důvěry parlamentem: 

      Ano 106; Ne 87; Zdrželo se  0  ze  193 přítomných poslanců

    • Tuhle žalostnou situaci způsobilo to,že ve vládě sedí amátéři,kteří by jinde nezvládli

      ani práci u přepážky na poště. 


  • Je to ostudná organizace. Platební kartou lze zaplatit SIPO,ostatní složenky pouze v hotovosti. Takže nejprve do bankomatu a potom teprve na poštu. To jsou služby! :-(

  • josef.chmela

    Pomineme-li zákulisní čachry se státním majetkem pětišmejdů, tak je to turecké hospodářství. Dnes 600 zaměstnanců s praxí a znalostmi vyhodíme a zítra nabereme 800 nových zaměstnanců abychom je mohli zaškolit a poslat do pracovního procesu bez praxe a zkušeností. Tomu se říká řízení podniku jako státu v podání ODS a jejich patolízalů. Praxi a znalosti nahrazuje ta správná stranická knížka. Hlavně, že vykřikovali na Babiše, že řídí stát jako podnik. A ono to šlo. Teď tu máme Sodomu a Gomoru.

    • Milovníci bolševiků a estébáků jako vy by mohli taky jednou přiznat, že obří ztráta České pošty začala za vlády  soudruha Bureše. Podobně je to vidět třeba na cenách potravin – nejvíce vzrostla cena chleba, jehož největším producentem je Agrofert. Ale na pravdu jsou komunisti příliš jednoduší.

  • Na příkladě České pošty se opakují děje známé z dob divoké privatizace a rozkrádaček v 90 letech. Jak by ne, když se k moci ve státě opět dostal zkorumpovaný zlodějský gang ODS. Státní podnik je vlastním managementem na zakázku vládnoucí mafie veden do krachu aby byl důvod pro prodej lukrativního majetku státního podniku. Normálně by měl první letět management ČP za špatné řízení podniku. Jenže on zůstává a letí lidi, kteří jsou páteří podniku. Vládní mafie je zřejmě s prací managementu spokojena. Splnil zadaný úkol, protože zajistil důvod k rozprodeji a likvidaci státního podniku. Už nějaký čas se mluví o příchodu do ČR nové poštovní firmy z Ukrajiny, Nova Pošta. To bude důvod tanečků s Českou poštou. Vládní mafie ji chce dohodit ukrajinským mafiánům.   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit