Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No  - tak to sem napíšu znovu = vláda objednala málo a pozdě vakcínu...

    Za vládu zodpovídá premiér...

    • vanhorne

      "Za vládu zodpovídá premiér..."

      Ale jen odsud podsud. Kdyz se dari, skrehota" JA jsem nejlepsi krizovy manager a JA to zaridil". Kdyz se neco eresop, zpiva jinou pisen "ja nic ja muzikant, nikdo mi nic nerekl, ja o nicem nevim". Premierek k pohledani.

  • Prosím vás, vyházejte ty neschopné poskoky konečně z oken. Před chvíli mi volala paní doktorka, že se mi to ještě netýká ale i kdyby, tak stejně má pár injekcí a co bude dál neví. Tak co ten šašek veřejně lže? To jsou keci jako v tom deníku, co se vám nelíbí, Rudá krá.. Odpoví na to někdo veřejně?   

    • Koho by jsi chtěl ty tak vyhazovat? Navař si mrkev s cibulí, natáhni do stříkačky a ordinuj.Agitační práce se nedaří, co? Není ani žádná manifestační účast, že? Bude třeba uzavřít nějaký socialistický závazek. Čest práci!

  • dzixy

    Hospodářské noviny přesně ví jaké záměry měla vláda a ministr Vojtěch. Stejní jako Pýthie. Důkaz o tom, jak média často melou naprázdno. Jenom tak na okraj, kdo, kdy mohl vědět jak se u nás rozvine covid a tak jak mohli vědět kolik objednávat. Při ukázněnosti občanů mohlo se stát, že i to, co objednali, by nebylo zapotřebí. Potom by média, jako Hospodářské noviny, psala, že vláda utratila více, než bylo zapotřebí. Důkaz, jak se mlátí prázdná sláma. Dnes na čele s Hospodářskými novinami.

  • Ale no tak. Hospodářské se zas chtěly zviditelnit. Regonální plátek má ambice být velkými novinami. Astra zas není a nebyla žádná výhra. Právem ji některé země prostě vyloučili z očkování. Situace se mění každným dnem.I hodinou.Novinoví šmudlové už neví jak na sebe upozornit. Zájem a čtenost upadá. Tak se fabuluje. Přeborníkem ve fabulaci je ostatně nějaký seznam.cz.

  • Občane, napiš adresu a já ti pošlu nejmíň tři.

  • Co si ovečky zvolily, to máme... Překabátěné "bývalé"...

    Však dostaly ovečky koblihu a uvěřily, že bude líp.

  • Jsem si jist, že bude dost vakcín, pro každého, kdo bude mít zájem...a my kteří o tohle "dobrodiní" nestojíme, jistě darujeme svou dávku obětavě a nezištně vyděšených nešťastníkům, aby byli očkováni pokud možno dvakrát i třikrát a měli tak i třikrát silnější imunitu....no a kdyby přece jen na někoho vakcína nezbyla, i na této diskusi se jistě  najdou nadšení příznivci Nacistů a Fašistů, kteří občas v diskusi melou o tom, že Lidstva je hodně a je třeba ho zredukovat......

  • Když se stát řídí jako(vlastní) podnik, tak se, holt, musí šetřit všude kde se dá, aby zbylo dost na odměny pro ty "nahoře". A obyčejný plebs?... Hmmm...

    • vanhorne

      "A obyčejný plebs?... Hmmm..."

       Plebs ma moznosti, jak ten Augiashuv chlivek v klidu a pohode vycistit, ale nechce se mu. Proc jeste nikdo nepodal trestni oznameni, treba jen k vuli takove malickosti, jako jsou ty ochranne plexi stity pro dva uplne bezcenne opicaky. Cela snemovna  porusila vladni narizeni v nouzovem stavu, plebs ani nesteknul. Vlada dobre vi, ze vladne manaskum. Staci aby million a vice plebejcu poslalo dopisy snemnikum do snemovny, aby jim dali vedet co si o tom jejich snemovani mysli. Stejne tak se da zasypat haldou dopisu ten ostudny Hrad i Capi Hnizdo.😂

  • Česká vláda objednala jen 81,1 procenta dávek vakcín 

    --------------------------------------------------------------------------------

    Prý už bylo promořeno jeden a půl milionu lidí. To je zhruba 15 procent. Další budou co nevidět, takže minimálně dvacet procent lidí bude mít přirozenou imunitu. Takže pro zbylých 80 procent nenakažených té vakcíny bude dost.

    • Jo tak proto tady covid tak řádí? Aby jsme byli promořeni a ušetřili na vakcínách. :) To je taky vtipný, že vláda,  která ročně vyhodí 500mld navíc z rozpočtu za kdejakou kravinu, chce šetřit zrovna na vakcínách, který nás z tohodle marastu můžou dostat.

      • Jo, jo....vakcíny...to je spása Lidstva. Nechápu, jak život na Zemi bez nich mohl ty stamiliony let existovat.....ten hloupý obyčejný imunitní systém vytvořený neschopnou Přírodou......😉 kdyby nám to tak nějaký "Darwin" vysvětlil........pro začátek by ale mohl aspoň ve své vševědoucnosti, neomylnosti a snaze poučovat Vesmír, psát aspoň bez chyby své vlastní jméno.....

        • To vás teď možná vyděsí, ale Darvin není moje jméno. Nickname můžeš mít, jaký chceš, či spíš, jaký je zrovna volný.  Svět existoval samozřejmě i před očkováním, i před antibiotiky a pod. Ale hodně lidí umíralo. Byli epidemie obrny, spalniček, i chřipky. Očkování a léky  to změnily k lepšímu. Ale samozřejmě můžete spolehnout jen na svůj imunitní systém.  

          • FAKT???? Jaké překvapení. Netušil jsem.....😉 To nic nemění na faktu, že když už člověk používá nějaké přezdívky, pseudonymy a jiné informace, měl by o nich být aspoň minimálně vzdělán.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit