Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vubec mne neprekvapi blizky zacatek obcanske valky
    • Je třeba počkat,až Kalousek s Nečasem naordinuje obyčejnému českému blbovi takovou dietu,že se po ní nebude moci ani ze..at.Nezleží na tom,aby revoluce byla hned,ale až bude,aby udělala skutečný pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
  • Ja uz se nicemu nedivim *11* Hnus, korupce mafie atd.
  • To takzvané zeštíhlení je pouze dalším prodáváním kdysi státního majetku a tím dalším zbídačováním této země.Zas nás političtí lumpové oblbují.
  • Nevim jak tomu bylo pred rokem 1989, kdy do Montrealu z Prahy a do Prahy jezdily na navstevu pouze babicky ci par "upravenych" emigrantu, vcetne Polaku a jinych narodnosti. Po padu bolsevika vsak nastala cestovni horecka nejen pro tisice exulantu hlavne z Montrealu a Toronta, ale i ruznych arabu a dalsich narodnosti. Letadla byla kolikrat preplnena a prebukovana, ze CSA radeji zaplatily odmitnutym cestujicim hotel. V Montrealu a v cele provincii Quebec nastala zlata horecka pro cestovky, ktere poradaly stovky hromadnych zajezdu do CR. Letadla byla vyprodana na mesice dopredu. Proto bylo nemilym prekvapenim kdyz CSA zrusily Montreal. Pozdeji letaly jen v letnich mesicich do Toronta, ale to jiz je take davna historie. Radeji pak pronajaly letadla (treba i s celymi posadkami) do Ruska, atd. Napadne mi to pripomina zavreni montrealskeho konzulatu, ktery nestal republiku pomalu nic, a ktery republice prinasel sta milonu dolaru. Vse jde ale ruku v ruce s privatizacemi, tunelovanim, korupci a rozprodavanim republiky. Je mi z toho (slusne receno) na zvraceni, vasnosti.
  • Ještě před 15ti lety ČSA byly ve světě pojem. Po nástupu různých politicky dosazených manažerů se potácejí na hranici krachu.
    Možná - model Sazka (vyhlásíme insolvenci a jedeme dál) by firmě jen prospěl. Tento stav, kdy aerolinka opouští zavedené destinace, prodává letadla,.. je fakt k pláči.

    Kdysi někdo prohlásil - jestli aerolinka koupí airbusy, tak to nepřežije. Nemyslím, že by to bylo přímo airbusy, ale ta slova byla prorocká.
    A když se stavělo APC (administrativně provozní centrum), tak tomu rozestavěnému baráku lidé začali říkat Titanic - mělo to podobný tvar a čouhali z něj komíny vzduchotechniky. Tak nevím, jestli tento název také něco nepřivolal.
  • Tak jo,
    - jedny s nejstarších aerolinek
    - přežili obě války a komunisty
    - byli druhé na světě co používali proudová letadla
    - tyhle zmrdaný gaunery už nepřežijou
    Smrt managerům *16*
    • Bez výstavby dostatečného počtu katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku ,pořádek neudělá.
  • 20 roků neplatí DPH je to možné aby dělali hluk,oxid, kam se hrabe autodoprava
    • Tak Vám budou dělat hluk cizí airolinky a to je v pořádku že? Tyto nemusí na nic brát ohled že ? *6* *6* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit