Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to zase hodnotím celkem dobře, protože díky tomu jsem se konečně rozhoupal i k pořízení fotovoltaické elektrárny. Hned jsem také začal řešit jak řešit přetoky z elektrárny. Našel jsem si společnost https://www.electree.cz/ , která mi zprostředkovává prodej přetoků na burze za spotové ceny. 

  • Je to šílení, kolik teď elektřina stojí. Štěstí, že už to jde trochu dolů a že je tolik poskytovatelů, takže když se o to člověk zajímá a hledá, tak se dá cena docela slušně snížit. Pro mě je to španělská vesnice, všechno to zařizuje manžel. Já jen vím, kde se rozsvítí světla, kde jsou zásuvky, ale jinak elektrický rozvaděč a co vede od něj dál ven už nevím :-D .

  • tomasperny

    Já si myslím, že Fiala fakt jako nic zase tak moc nezpochybnil. Jasně, možná to trochu nadnesl, ale jako v zásadě neřekl, že ten plyn drahý není. Spíš jenom říká to, že oni za to nemůžou, i když vlastně trochu můžou. Ale jako plyn využívám dál, i když jsem si teda teď s těmi změnami pořídil domů i na chatu digitální manometry pro měření tlaku.

  • Co to je V4?S takovým spolkem nic nemít společného! Parta bývalých komunistů  úžasná věc.

  • Nezpochybní. Zas se pochválí. Vždyť on se svými soukmenovci žádné zdražení nepociťuje..

  • Nedávno jsem četl článek od nějakého ekonoma (Pikory nebo Kovandy, už si nevzpomenu) kde bylo psáno, že podle kupní síly máme nejdražší energie dokonce na světě. Jsme neskutečně odíráni za přihlížení zločinecké Fialovy vlády, které to nejspíš vyhovuje. Máme platy ne východní, ale vyloženě rozvojové (banánové) země a západní ceny všeho. Jsme regulérní kolonie se vším všudy, udržována západním protektorem prostřednictvím biče místní protektorátní loutkové Fialovy vlády. 

    • Ale zato nenávidíme Babiše. To je jediný důvod, proč tito zloději tak profitují z nenávisti. 

    • Se divíš o to přeci šlo v tom 89 jen někteří to ještě nepochopili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit