Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem se s Markétou seznámila, byla to fajn studentka. Když za mnou ale přijeli v to září, bylo na nich vidět, že už to nedělají racionálně. Nevím, jestli v tom viděli nějaké romantické dobrodružství. Markéta mi sama řekla, že by se nedivila, kdyby je zadrželi,“ dodala Zahradníčková. Podle ní se chovali až fanaticky. „Farkas působil jako člověk, který má asi dobré úmysly, ale ve svém životě tady v Česku příliš neuspěl a hledá seberealizaci někde ve světě,“ přidala svůj dojem válečná novinářka Markéta Kutilová, která dvojici v kurdské oblasti sledovala. Z jejich celé cesty má dojem, že se chtějí hlavně zviditelnit.
    Zdroj: http://brno.idnes.cz/cech-vezneny-v-turecku-miroslav-farkas-d9d-/brno-zpravy.aspx?c=A161119_2287062_brno-zpravy_lve
    • ... a jsou zviditelněni ...
  • Já nevím, jestli se víc smát těm "humanitárním aktivistům nebo tomu, co říká Zaorálek:

    "dvojice nechtěla zapojit do teroristických aktivit, ale chtěla na území Sýrie ovládaném kurdskými jednotkami vybudovat polní nemocnici.dvojice nechtěla zapojit do teroristických aktivit, ale chtěla na území Sýrie ovládaném kurdskými jednotkami vybudovat polní nemocnici."
    .
    Dva mladí lidé s baťůžky vyrazily do Kurdistánu vybudovat polní nemocnici. *1* *1* *1*
    Mimochodem jakou kvalifikaci k budování té nemocnice měli?
  • Mají, co chtěli - když někdo nepřemýšlí a dělá "humanitární akce" za každou cenu . . .
  • Užijou si multi-kulti, s musulmanama v musulmanské base. *1* *16* *16*
  • felix.julec
    Newjprve je měli vyšetřit stejně jako toho idiota Sidínského (nebo jak se jmenuje)v blázinci.A pak je nechat vychladnout v chládku.
    • V tureckým chládku jim bude pořádné horko! *1* *1*
  • Domnívám se, že by Zaorálek měl nechat věcem volný průchod. Osvobodí je, jistě ne zadarmo, a potom doma budeme mít další nevládní organizaci na podporu islamizmu, kterou mohou založit právě ti dva. Už jich je u nás více než dost. Jen ať si pobudou tam, kde chtěli být. Patří jim to. A lžím Zaorálka nelze věřit, protože je jistě použil k odlehčení viny těch dvou zabedněnců.
  • Třeba 20 let,neměli tam co dělat vypatlanci.Nevím co je kolem takový humbuk,kdo chce kam pomožme mu tam. *16*
  • Pane vachmajstr, vy jste ale hlava. Orálek nebo análek? Pryč se Socany. Zaplaťte dědicům mrtvého advokáta, vraťte OKD státu a zavřete Bakalu, vraťte byty horníků, OKD. Vykopejte Grose a dejte mu doživotí. To je neskutečný bord-l v tomto Absurdistánu.
  • Ten Zaorálek je ale kapacita. Všem nabulíkuje, jak je odtamtud diplomaticky vatáhne a ono to nejde. Zaorálek, který se dostal do vysokých funkcí kydáním nesmyslů a řiťolezectvím do zadků na všemožných evropských úrovní by mě odejít do věčných lovišť. Co si ti nájemní žoldáci nadrobili za vysoké platy, tak ať si to vyřeší sami. S tím museli počítat. Proč bynaše republika měla tahat s probélmů vojáky bojující proti NATO, kterého jsme součástí.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/428943-rusko-se-obava-americkeho-odchodu-z-afghanistanu.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit