Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samé racionální příspěvky budoucnosti Evropy. ještě nasvítit Petřín a vzít se za ruce kolem Staromáku. To bude EU čučet, co všechno dovedeme. 

    Kdo si na tom navondruje tentokrát? 

  • Zahajovací akce předsednictví se ovšem ponese spíše ve sportovním duchu a jejím symbolem bude v Belgii oblíbená atletická legenda Emil Zátopek.

    Jeho jméno ponese štafeta, kterou první červencovou sobotu symbolicky předá českému předsednictví Francie, jež evropskou sedmadvacítku vede v současnosti. Stane se tak na bruselském stadionu Tří lip, kde český atlet v roce 1954 pokořil světový rekord v běhu na deset kilometrů.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Pro informaci polovzdělaným a méně inteligentním jedincům, Emil Zátopek byl rodák z Kopřivnice. Kopřivnice, byť to pragocentristé neslyší rádi, je na Moravě. Logicky tedy vyplývá, ŽE BYL MORAVSKÝ ATLET. Když už, tak byl maximálně československý atlet. Nevzpomínám si, že by v době zátopkova života existovalo nějaké "českoňsko". Na mapách jsem ho nikde nenašel. 😉

    Pokud si Češi nárokují Moravana Zátopka, (stejně jako Komenského a mnoho jiných Moravanů) pak dle stejné logiky můžeme tvrdit , že Ukrajinci jsou vlastně  Rusové a Rusko má tudíž na Ukrajinu legitimní nárok stejně jako Čechy na Moravu. 

    INU STEJNÝ METR VŠEM, co říkáte demograti...? Nebo snad dementkradi? 

  • Marcelskrc

    Hrozně to pomůže

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit