Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Politika,která je postavená na zbrojení a vyvolávání nenávisti mezi národy,přivede Česko do katastrofických situací.Jsem zděšen jak současná mladá generace,která nepoznala,co je to válka,já se za druhé světové války narodil a \Vám nepřeji tyto hrůzy,které se dnes vyvolávají přes media.Hrůza a děs.Ahoj

  • Vyzývám
    všechny statečné netové rusobijce, PŘEJDĚME OD SLOV K ČINŮM.
    Zastavme expanzi ruského imperialismu. Sestavme vojenskou jednotku
    dobrovolníků, jež osvobodí Ukrajinu, Krym a zachrání svět. K
    tomuto nelehkému úkolu potřebujeme dva svetry (osobně projednám
    se sou-držkou Pekarovou), vodě odolné boty (aby nám do nich, na
    rozdíl od Rusů, neteklo) a nějaké zbraně. S tím bude trochu
    problém, protože poslední zásobu samopalů zničili ruští
    agenti ve Vrběticích. Ale už se vedou intenzivní jednání se
    zástupci příslušných firem které nám garantují dodávku
    nejposlednějších modelů gumových praků a vodních pistolek v
    hodnotě stamiliard korun. Prozatím musíme vystačit s kosami a
    cepy. Nepropadejme skepsi, vzpomeňme na Žižku, jenž s polním
    nářadím málem dobyl celou Evropu. Kdo nemá cep, stačí hrábě.
    Místo kosy může být křovinořez. My ty mizerné Rusáky zaženeme
    za Ural, přes celou Sibiř, až se ve strachu přeplaví přes oceán
    do USA. A tam je obklíčíme zespodu přes Mexiko a shora od Kanady.
    Sraz dobrovolnické legie před úřadem vlády, teda co to kecám,
    na ulici Ústavní před vchodem do nemocnice Praha Bohnice. Ono to
    vlastně vyjde nastejno, tam nebo tam.....KUPŘEDU ZA VÍTĚZSTVÍM A
    ZÁCHRANOU SVĚTA PŘED RUSKÝM TEROREM.....😯

  • Napřed rozdáme zadarmo naši funkční vojenskou techniku a pak budeme za peníze občanů nakupovat novou? Kolik pro ty nakupovače z toho kápne na úplatcích?

  • Proč ne , oba státy k sobě mají blízko , mohou si vypomoci se servisem a vojáci obou států se spolu velmi dobře domluví v případě nouze nebo  společných osádek .Když jste stát musíte mít armádu a poslední události nás přesvědčili že ani Evropa není vyspělá natolik aby se obešla bez válek , at si každý říká co chce , může za to Putin s Rusákama , neb normální Rus nemůže fandit zabíjení Evropanů potažmo Slovanů když už jde o tu rétoriku jako by problémů nebylo dost i bez války .

    • mun.go

      Normální Rus taky nemohl fandit zabíjení rusky mluvících obyvatel Donbasu - a za to nemůže Putin s Rusákama. Samozřejmě Putin volil cestu ozbrojeného konfllktu - není to neobvyklé řešení, i když nešťastné pro oba státy, mezi nimiž selhala normální komunikace.

      • jasánek a v 68 co rusák to graždanín tehdejšího SSSR taky selhala komunikace že ?  Je divné co se najde pitomijů ve státě který má s Moskvou skutečně "skvělou" zkušenost a když se rozpad Sojuz tak si rusák musí uvědomit že nemá co kecat do států mimo RF.😎

        • mun.go

          A co demokratický Západ? Proč tenkrát v roce 1968 neprotestoval?

          • se západu (ale asi nechtěl uplně 3 sv. válku )nezastávám a víš co bylo dobré na 68 že levicové strany na západě procitly ze snu o vůdčí roli SSSR , nedokážu posoudit zda jsi to pochopil , ale skutečně v té době se plně ukázalo že komunisti nejsou žádnou spásou ,  ale sebrankou toužící po moci kterou si utvrdí i násilím . Bohužel na druhou stranu to že tahle myšlenka solidarity  šla do kopru se začíná ospravedlnovat názor že jen ti nejbohatší vyřeší problémy lidstva , bohužel možná přichází něco jako globální diktatura nejnenažranějších lidí na Zemi .😎

            • mun.go

              Ano. V ČSSR chtěli socialismus reformovat - zavést jinou podobu, nepřijatelnou pro ruské tvrdé jádro.

              A ano, myšlenka solidarity šla do kopru, překrytá individuálními svobodami pro každého chorého jedince a pro všechny menšiny - čehož důsledek vidíme.

  • maji atomovo bombo !!!!


  • Loni v prosinci vzbudil ve světě rozruch
    Putin, když veřejně varoval Západ, že jakýkoli pokus začlenit Ukrajinu
    do svazku NATO vyvolá válku. Jako jedno z řešení se navrhovala tzv.
    Finlandizace Ukrajiny. Návrhy Bruselo-Politiky byly ihned
    zadupány do země. Západ si prosadil na začátku jediné řešení – Rusko
    musí ustoupit!

    Takže my budeme nakupovat techniku, abychom mohli za bruselské bezmozky válčit? My budeme za naše přizbrojovat a hlupáci z Bruselu budou provokovat? Umaštěná selka a vitězka národní soutěže v jednocení řepy zas podepsala? Podepsala papír, kterému ztěží rozumí? Hoši to nepůjde. Svými hloupými komediálními válečnými výstupy se přibližuje tomu z Kyjeva.

    • už tehdy byla připravena operace proti Ukrajině  , to se připravuje min. 5 let , takže zmaštěná prolhaná držka je kremelský Putínek .To furt bylo keců cvičení a rusák ne a ne zútočit a věrchuška věděla dávno že se bude utočit jen těm vojákům to řekli někdy až na Ukrajině , stejné jako v 68 u nás a jediní Němci tady byli ti z toho DDR . Ty umaštěná kobliho z agrofertova.😎

      • No natřel jsi mi to, martiňáku. Jsi převeliký stratég srovnatelný s tím velkohubým žvástalem z Kyjeva. A to vy tam v živočišné výrobě jste všichni takoví světoví mudrci?

  • Tato vláda vzniklá podvodem na voličích, nedělá úmyslně nic s energiemi, ale  ještě k tomu nestydatě oškubala zdravotnictví o 14 miliard 

  • To se to nakupuje když tato vláda okrádá vlastní národ předraženou energií a co tímto způsobem vydělá cpe do zbrojního průmyslu USA a ukrajincům do chřtánu. Mi od této fialové vlády dostaneme možná jenom jehlice na pletení svetrů.

    • Nepodceňoval bych ty jehlice. Důležité je aby ty jehlice byly DEMOGRATYCKÉ A MÍROTVORNÉ Z USA.  Rozhodně to nesmí být "totalitní nedemogratycké jehlice z Ruska" tím bychom ohrozili světový mír a svobodné hodnoty.

      • mun.go

        A také to nesmí být pletací jehlice z umělé hmoty - ekologicky nevhodné. 

  • kocourXL

    Nemáme vojenskou techniku,tanky,vrtulníky,munice atd. odesláno
    na Ukrajinu. Samozřejmě za to může Babiš.😀


    • Ale my žádnou vojenskou techniku nepotřebujeme.  Kdopak by stál o bitvu o snězený krám.  To nám jen přátelé namlouvaji, že Rusové chtějí obsadit celou Evropu,  aby naše vlády měly argumenty pro ty naivní občany, že musíme neustále zbrojit, dosáhnout Natem vytyčeny cíl 2% hDP na "obranu ". Brzy nebudeme mít čím topít a co jíst a západní zbrojaři si ještě více náměstí kapsy. O vy svaté prostoty😈

  • Diwa

    Výborně, oni si budou nakupovat obrněnce a techniku za miliardy a obyčejní lidé budou schánět svetry a klepat se strachy a zimou ! Prima vláda !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit