Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Podstatnou cast Bures odcerpa do Agrofertu, zbytek se nekde zasantroci.

    • Musíme nazývat věci správně. Musí se najít nějaký úředník, který takovou dotaci posoudí a schválí. To neschvaluje Babiš. A myslíte, že se každý úředník posadí z pana Babiše na zadek? Kolik je rozkrádačů dotací? Ať jich pan Ondračka z TA jmenuje alespoň deset. Zajímali by mě i ostatní. 

      Pokud sedí na takových místech lidé bez charakteru a zásad, potom toho nezneužívá jenom pan velkouzenář. 

    • Staci prece napsat Zasantroci se vsechno . Proc to takhle zdlouhave rozebirat . Bures na hrad !! 

  • Vynikající zpráva pro všechny šíbry a neziskovky v ČR! To se jim zase nasype do koryt!! To bude úplatečků pro ouřady!!!

    Plastová skluzavka pro děti do Lhoty nad Černými lesy (kde už se dvacet let nikdo nenarodil) za milionek, školení PC negramotnosti (kde se nikdo nikdy nic nenaučil) za 50 000 na osobu a tak. Tobogán na koupaliště, kde zatím chybí bazén a není přivedená voda atd., atd. 

    Skupina Kabát kdysi nazpívala jednu písničku o malé zemi, kterou všichni rozkradou....reálná inspirace....😛


    • Ja si dovolim pripomenout neprekonatelnou vecnou stavbu v obci Predni Vyton na Lipne. Soukrome jsme tomu rikali zatoka svini. Plaz z hrubeho stavebniho pisku , po tom by se prosel mozna tak fakir , molo , zacinalo se rozkradat , jeste nebylo dostavene. Zazemi , nejake budovy a la satny , dvere ukradene nez tam stacili namontovat zamek , vevnitz potom verejne  wc  sovetskeho typu . 

      K tomu , kdyz tohle tedy bylo snad skoro " dokonceno " , na protejsi strane Lipna pokracovani. Cyklisticka stezka s osvetlenim. Scenario stejne. 

      Jsou to uz roky co se tohle udalo , zrejme uz z toho nic ani neexistuje . Cili ty tenkrat tam odburesovane miliony , by dnes davali mnohem vetsi sumicku . Tak jen tak dal. Hloupy kdo dava , hloupejsi kdo si nenakrade. 

  • Další navýšení dotačních titulů povede jen k vymýšlení dalších nesmyslných projektů, protože EU nám nedá peníze do regionů, aby si za ně prostě opravili cesty a udělali chodníky, nebo parkovací místa pro veřejné a nezpoplatněné parkování.

    I přesto ale budeme v následujícím období už t.zv. "čistýmy plátci" a to vůbec nepočítám, že víc platíme už dávno a nic na tom nezmění ani kviční EUhujerů, že nemůžeme míchat peníze odtékající jako dividendy zahraničních "investorů" s penězi tekoucími přímo do EU. Je to nesmysl, protože peníze jsou jen jedny a proto mohu snadno porovnat "outcomes" s "incomes" a to už  bezmála 10let jednoznačně převažují "outcomes". A už vůbec nepočítám to, že "incomes" plynou buď na nesmyslné projekty jako je "Naučná stezka maxipsa Fíka" a pod., nebo do různých AGROFERTů&spol., místo aby se za ně zvyšovala životní úroveň českých lidí, kteří by věděli mnohem lépe, za co peníze utratit a rostl by tím celý region. Jenže právě podpora národního státu je to, co působí jako rudý hadr a představa že by Češi vlastní pílí vypracovali na vyšší úroveň než mají Němci, "Vůdkyni" přimo děsí. Zvlášť poté co vyplynulo, že na rok 2021 museli naplánovat výdaje na sociální kapitolu vyšší, než je HDP ČR. Ono, pozvat si půl Afriky domů "na hode" holt něco stojí. Proto ten "právní stát", pod který se dá právě i zahrnout "nerespektování evropských hodnot", jako třeba právě to zvaní si těch Afričančat domů.

  • Za ten jidášskej peníz jme podrazili 

    Maďary a Poláky


  • A kdo to bude vracet, až vystoupíme z EU? Nebylo by rozumnější, místo dalčího zadlužování radši začít vracet ten více než bilionový dluh, který máme? EU nám chce sebrat samotnou půdu pod nohama a dát ji arabům a černochům. Mě doma učili, neber dary od zlodějů

    • třeba Bureš prodá Agrofert a vrátí peníze které v  ČR nakradl...

      • KIMCID

        Předpokládám že na krádež máš důkaz?

        • vanhorne

          Kdo lze ten i krade. To, ze Bures rika, ze nelze a nekrade, je lez jako vez.

          • KIMCID

            Teď česky?

  • Tak to už s.Bureš plánuje za co zase nakrást evropské peníze. Proto není asi vidět.

    • Bureš? Copak si myslíte, že je sám? Nebo že dokonce ostatní šíbři jsou andílci? Víte kolik "solidních" OSVČ se s tím veze? Kolik tzv. "šmejdů" chodí mezi námi? Naparují se v BMW a ten, kdo nějak moralizuje je jim někde.

      Bezzubé zákony - zubatí zločinci. 

  • josef.chmela

    Zase se ty peníze prodrbou na zbytečnosti a nesmyslné projekty, které nepřináší nic naší ekonomice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit