Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kampaň, opět vyhozené prachy. To už vážně nevíte co s penězi?
    Povím vám to tak. Oblbnete mladé, ovšem jejich víra bude trvat do prvního okradení, přepadení či rasistické nadávky.
    Něco jiného je žvanit a něco jiného osobní zkušenost.
    Vychováváte z mládeže pokrytce. *16*
  • .......politici se nás nemohou zastat neb je to zcela určitě připravený "veletoč" ve kterém se jako něco děje na podporu někoho za obrovské peníze těch nezačouzených......
  • Kampaně, proč ne? Ale v romských lokalitách a povinné. Kdo tady neví jak se chovat, tedy začlenit, jsou oni. Jinak zase nula od nuly pojde. Nekonečný příběh se špatně nastavenými pravidly. Jedni musí všechno a držet ústa, druzí nemusejí nic, jen se dožadovat a vykřikovat kouzelná slůvka: rasismus a diskriminace a světe div se- slovíčka působí. Jenže nezaslouženě proti většině, která tento stát svou pracovitostí a disciplínou drží při životě. Že to všechno nechápou Romové, to chápu / :) /, ale že se nás nezastanou naši politici, to tedy nechápu.
  • Kampaň se uvolila vést sama paní ministryně spravedlnosti. Jejím cílem je snížit úroveň rasismu a násilí aspoň na protektorátní úroveň.
  • V současné době a při současné nezaměstnanosti je nejreálnější zajistit cikánům práci tak,že se do lokalit s velkou cikánskou nezaměstnaností dopraví soustrojí elektrický generátor,převodovka a žentour.Pak by chozením v žentouru cikáni a i jiní vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.Ta by se snadno prodávala Němcům.Co by si cikáni vyrobili ,to by jim Němci zaplatili.Tak by se jim zrušili dávky na podpoře a když by cikáni neparazitovali na vštšinové společnosti a svojí prací živili sebe a svoje rodiny,tak by se rasismus automaticky snižoval.A nebylo by třeba těch šaškáren,jaké bílí plánují na podzim dělat.Pokud by si některý cikán stěžoval ,že svojí prací vydělává málo,tak se držet toho,jak uvedené řešili komunisté.Já jsem byl při tom,jak si za komunistů stěžoval jeden řidič,že má malou výplatu.Dopravák,komunista mu řekl,že když dělá v úkole a má malou výplatu,tak musí víc dělat,aby měl výplatu větší.Tutéž komunistickou zásadu pak praktikovat i u stěžujících si cikánů.
  • moc dobrý... *1*
  • Všechny ty vlastizrádce národa Čechů,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko dotlačili na pokraj státního bankrotu je třeba odporážet na katovských mučírnách co nejkrutějším způsobem.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Tvrdě prosazovat právní názor,že pokud někdo zbídačoval celý národ Čechů,tak aby nejvíc zbídačil svoje nejbližší.Chce to dostat k moci tvrdou levici mladé generace.Ta bude,při dělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,tak krutá,že tito staří lumpové budou masově velebit nwbožtíka Hitlera,jaký že to byl,podle nich,velký humanista,oproti pak vládnoucí mladé generaci.Protože mladá generace se se starými lumpy,za to,že jí budou předávat rozkradenou,rozprodanou a astronomicky zadluženou zemi mazlit nebude.Mladá generace těm starým lumpům,za uvedené,naordinuje takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Ta se na debužírování důchodců dlužit nebude.Když nechali,lumpům u koryt,vše rozkrást,tak budou prostě sušit hubu.
  • Cikánům je třeba dát práci a tou aby živili sebe a svoje rodiny.Takto to dělali komunisté.Stále více přibývalo za komunistů lidí,kteří mohli říkat cikánovi pane kolego.Ti lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci sem záměrně tahali cizince,aby ti připravili cikány o práci.Pak štědrýma podporami cikánů na podpoře zavinili to,že se většině cikánů po práci ani nestýskalo.Navíc,z nedostatku možnosti vybití energie,se začali cikáni věnovat výrobě potomků ve velkém.S reálným přesvědčením,že co si cikáni vyrobí musí většinová společnost dobře živit.Takto se začala natahovat cikánská ruka do státní pokladny a tak i cikáni přispívají tomu,že se Česko řítí do státního bankrotu.Děje se tedy to,co si ti lumpové,kteří se,díky troubovitosti obyčejného českého blba,když se prolhali k moci naplánovali.Aby mohli,po státním bankrotu Česka tuto zemi,za pořádný vejvar zašmelit cizákům.Čechy by pak naši věřitelé odsunuli do Izraele Arabům k odporažení.Česko by si pak rozparcelovali naši věřitelé,tedy Němci a Židé.To už by vybitým Čechům nevadilo.A těm co mají z nakradeného konta v zahraničí a domy na Floridě,také ne.
  • Výstižné, stručné, pravdivé. *8*
  • měls volat tv ty a hned.
  • Ve skutečnosti to znamená, kampaň na podporu cikánů a potlačování majority.
  • Ti praví humusáci jsou Sobotka, Zaorálek, a Zeman se k nim taky přidal. Můžete doplnit další.
  • Varování pro řidiče (a nejen) z Vítkova! Jel jsem po Opavské ulici od Berana dolů a u zastavárny stála tlupa našich polomáčených spoluobčanů. Když jsem byl cca 10 metrů od nich, tak mně do cesty schválně skočilo jejich děcko! Díky bohu za jejich nízkou inteligenci a za nové auto, co v této rychlosti zastaví na místě. Tak jsem to dobrzdil a zůstal stát 2 metry od toho malého ZASRANÉHO ZMETKA. On si ale lehl na cestu a začal řvát, že ho to bolí... Okamžitě byl u mě asi jeden z rodičů a začal mně nadávat, že jsem mu zranil děcko, ať mu dám 2.000,- korun, jinak volá policii a televizi! Řekl jsem mu, že policii a televizi zavolám já, protože mám v autě kameru, co nahrává jízdu a že policii ukážu ten záznam. V tom okamžiku drapnul to děcko a celá skupinka zdrhla někam do ubytovny... Prosím, přeposílej všem řidičům!
  • Taková kampaň je k ničemu! Je třeba obnovit síť koncentračních táborů a začít tam svážet ty rómské rasisty. Vyřešit tento problém jednou provždy!!!! *10*
  • v 70. letech jim byl odebrán kůň a kola z jejich potulných maringotek.vrátit a doprovodit na hranice *1*
  • Další vládní agentura = další tunel. Jsem zvědavá jak budou cig-oše sociálně začleňovat. Někdo chytrý si namaže kapsu.
  • To jediná nám tu schází abychom se nám tu žilo jako v ráji.
    překlad:opět něco k ničemu *14*
  • Nebo doživotně "pokoj" s klikou zvenčí a se sedmi nadrženými cikány odsouzenými za násilnou vevnitř.....
  • Nezavěšujte, jste se Singerem v pořadí. Zavěšovat budou jiní *15*
  • Chtěl bys raději celu s Romem nebo Romkou? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit